Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Midden-Groningen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontdek de magie van het goochelen als act

Zal ik mij even voorstellen? Ik ben Alex, goochelaar in hart en nieren, illusionist, energizer en entertainer. Al vroeg had ik de microbe van goochelen beet. Ik was altijd gefascineerd door de wondere wereld van het goochelen. Snel was duidelijk dat ik ook veel moest leren, weten en een portie geduld voor je weet dat je de goochelkunst onder de knie hebt. Jaren oefenen, leren, weten, mensenkennis en geduld hebben mij tot een professioneel goochelaar gemaakt waarin het belangrijkste aspect is mensen meezuigen in je magisch verhaal. Mijn voornaamste doel is mensen entertainen en mijn goocheltrucs tonen. Mensen te laten genieten van mijn shows en trucjes.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Midden-Groningen?

Wat kan een goochelaar voor jouw feestje betekenen?

Verbazing, spanning en magie is de ideale mix voor mijn show te beschrijven. Mensen geloven amper wat ze zien. Verbazing alom en vooral nieuwsgierig naar meer.
En vooral praten en napraten over wat ze juist gezien hebben. Ook een mooi gegeven als je je feest onvergetelijk wil maken.
Wens je een onvergetelijke avond en een feest waar nog dagen, weken, maanden over wordt gepraat dan ben ik de man die je kan helpen.
Alex, de goochelaar op jouw feest of evenement is al iets totaal anders dan wat de gasten gewend zijn. De meeste mensen zijn bang voor nieuwe dingen en kiezen meestal acts die ze al jaren kiezen.

Kies iets nieuw en ga voor goochelen!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat kan ik voor jou doen op je feestje of evenement?

Aan tafel goochelen is populairder dan ooit!Speciaal voor grote evenementen ga ik van tafel naar tafel met mijn trucjes. 

Voordelen van deze show:

  • Iedere tafel krijgt de kans om mijn trucjes van kortbij mee te maken. Je wordt als gast onmiddellijk deel van het verhaal. Je wordt nieuwsgierig en wacht vol spanning hoe de truc in zijn werk gaat.
  • Er is onderling interactie en de gasten blijven zich nadien afvragen hoe de truc in elkaar zit.
  • Ideale manier om je gasten elkaar beter te leren kennen op je feest of evenement. 


Dit is net het doel dat je als organisator voor ogen had!

Andere mogelijkheden zijn om goochelen op je feest of evenement te brengen zijn:

Een show voor publiek met interactie

Prachtige goocheltrucs in een professioneel kader met interactie en communicatie van het publiek. Je zal zeker scoren met dit concept want iedereen houdt van goochelen zowel jong als oud, man of vrouw, iedereen houdt van magie.

Goochelen is een kunst op zich die universeel amusement aanbiedt Je hoeft zelf de taal niet te kennen want de trucjes spreken voor zichzelf.Goochelen maatwerk want klant is koning

Goochelen op maat kan ook met zelf kiezen welke acts of trucjes je wenst te zien en te laten zien aan je gasten. Jouw feest, jouw gasten en jouw keuze zijn hier drie kernwoorden die belangrijk zijn in goochelen op maat.

Een speciaal aangepaste act voor je evenement of feest kan voor gezorgd worden. Je vraagt en ik zal de trucs samen met jou overlopen om de show speciaal voor jouw evenement of feest op maat maken met je wensen en de trucs die je zeker wil zien en het verdere verloop van de avond de volgorde ervan.

Je kan mij ook huren in de omgeving van Midden-Groningen als je een goochelaar Midden-Groningen wenst.
Je hoeft je geen zorgen te maken ik weet in Midden-Groningen en omgeving mijn weg als je een goochelaar Midden-Groningen zoekt. Trouwens één van de belangrijkste vaardigheden die ik bezit als goochelaar is flexibiliteit. Ik pas mij aan aan de klant en ik ga waar ze mij vragen.
Nog redenen om voor mij te kiezen als goochelaar voor je evenement:
Ervaring en professioneel
Stipt en flexibel
Meer kan je terugvinden in de talrijke klantenervaringen die op mijn website vermeld staan waar ik haast een perfecte score scoor.