Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Mill en Sint Hubert voor jouw feest! Boek nu!

Goochelaar in Mill en Sint Hubert nodig om uw feest een spektakel te maken? Alex Buijk is een veelzijdig goochelaar die je zal verbazen door de beste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest.

Woon jij in het mooie Brabantse Mill of St Hubert en ben jij een gezellig feestje aan het organiseren voor vrienden, familie of collega's? Maar blijf jij het gevoel houden dat er iets ontbreekt. Wellicht dat ik jou dan kan helpen om dit ontbrekende stukje op te vullen. Ik ben namelijk een goochelaar in Mill en St Hubert en heb al heel wat feestjes voorzien van een stukje magie. Wie weet kan ik dit ook toe komen voegen aan jouw feestje?


Waar ben ik voor in te huren?

Zoals ik hierboven al heb vermeld ben ik dus een goochelaar in Mill en St Hubert. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen, maar voor een kinderfeestje ben ik ook in te huren. Bij feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan een feestje voor een jarige Abraham of Sara, maar ook voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of kerstborrel heb ik leuke magische shows. Wat voor soort feestje jij ook organiseert, ik kan het altijd voorzien van wat extra magie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar

Ik ben niet de standaard goochelaar die alle trucs op een podium doet. Sommige trucs doe ik uiteraard wel op een podium. Voor sommige trucs is dat handiger en op deze manier kunnen alle gasten de trucs ook goed zien. Naast mijn trucs op het podium doe ik ook nog trucs in de zaal. Ik ben namelijk ook nog een rondlopende goochelaar en tafelgoochelaar. Dit houdt in dat ik door de zaal heen loop en terwijl ik loop doe ik enkele trucs. Af en toe stop ik bij een tafel en dan doe ik daar ook nog (samen met de gasten) een truc. De gasten vinden dit vaak erg spannend, omdat zij nu van heel dichtbij een truc kunnen bekijken.


Mensen leren elkaar kennen door mijn trucs

Dit klinkt jou wellicht vreemd in de oren, maar eigenlijk is het heel simpel. Stel je eens voor: ik doe een truc bij mensen aan tafel. Zij zitten dus bovenop mijn truc. Mensen zijn nieuwsgierig van aard en willen graag weten hoe die truc nou in zijn werk gaat. Zij hopen dit te ontdekken nu zij de truc van dichtbij kunnen zien. Maar dat lukt natuurlijk niet, want ik hou dit goed geheim. Als ik dan klaar ben met mijn truc en naar een volgende tafel loop, dan gaan mensen met elkaar in gesprek over mijn truc. Iedereen heeft een eigen zienswijze op hoe mijn truc zou kunnen werken. Ook mensen die elkaar niet kennen gaan hierover in gesprek met elkaar. Op deze manier leren zij elkaar dus kennen en dat allemaal alleen maar door een simpele truc van mij!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor bedrijven

Ik ben ook voor zakelijke bijeenkomsten in te huren

Ben jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren en heb jij hulp nodig? Dan kan je mij ook inhuren. Als jij bijvoorbeeld een lezing aan het organiseren bent of je hebt een energizer nodig, dan kan ik jou helpen. Maar ook als jij een nieuwjaarsreceptie of kerstborrel aan het organiseren bent, kan je mij inhuren. Er is heel veel mogelijk


Feestje op maat

Het is natuurlijk leuk als jij een feestje geeft wat echt bij jou past. Mijn show moet dus ook echt bij jouw feestje passen. Daarom is een show op maat perfect voor jouw feestje. Als jij besluit dat jij wat magie wilt toevoegen aan jouw feestje en jij wilt mij hiervoor inhuren, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn. Samen met jou bekijk ik de invulling van mijn show. Uiteraard hou ik rekening met jouw wensen. Ik zorg er dus voor dat de show perfect bij jouw feestje past.

Let's party

Eindelijk is het zo ver, na maanden voorbereiding is de dag van het feest aangebroken. Jij wilt natuurlijk dat deze dag een groot succes wordt. Ik zal er alles aan doen om het een geslaagd feestje te maken. Ik ben dus al ruim van tevoren aanwezig op de feestlocatie, zodat wij nog wat laatste zaken af kunnen stemmen en ik de locatie kan bekijken. Al alles voor jou en mij duidelijk is, ga ik mezelf voorbereiden achter de schermen. Ik zorg er natuurlijk voor dat de gasten mij niet zien voordat mijn show begint. Zodra mijn show begint, maak ik een flitsende opkomst. Vanaf dit moment neem ik al jouw gasten mee in de wereld van de magie. Mijn hele show zal ik de volle aandacht van jouw gasten vasthouden en zij zullen nog heel lang napraten over mijn acts en uiteraard jouw feestje. Het wordt een feestje wat niemand snel zal vergeten!