Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Moerdijk voor jouw unieke evenement.

Alex Buijk is de goochelaar in Moerdijk die ieder evenement of feest geweldig maakt. Het beste entertainment voor jouw gasten, reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor iedereen

Stel je nu eens volgend scenario voor. Je plant het feest van je leven met alles erop en eraan want je wilt dat alles vlot en vlekkeloos verloopt. Je spendeert uren, dagen en weken aan het vinden van de perfecte locatie. Je moet namelijk rekening houden met de aangenaamheidsfactor, maar ook met de afstand die jouw gasten moeten overbruggen. Wanneer je de perfecte locatie eindelijk gevonden hebt begin je te zoeken naar de perfecte decoratie voor jouw feest. Je wilt graag dat het geheel aantrekkelijk overkomt en dat alles mooi samen past. Je kiest de juiste tafeldoeken, bloemen, servieten, enzovoort. Uiteindelijk begin je na te denken over het voedsel die je zal aanbieden. Het lukt je om de beste chef-kok te strikken. Een chef-kok die jouw gasten laat watertanden van zijn culinaire creaties. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maak jouw feest een succes

Daarbovenop heb je juist bevestiging gekregen van de beste dj die je kent je. En dat is helemaal top, want eens dat het feest begonnen is merk je dat de dj zo goed is dat geen enkele gast kan blijven stilzitten. Het feest lijkt dus op het eerste moment vlot te verlopen maar je blijft met een knagend gevoel zitten. Het gevoel dat je iets vergeten bent en je iets belangrijk over het hoofd hebt gezien. Je betrapt jezelf erop dat je je voortdurend zit af te vragen wat je vergeten zou kunnen zijn tot het je plots te binnenschiet: er is geen extra entertainment!


Het is 21 uur en het feest is zijn hoogtepunt al lang gepasseerd, je probeert het feest tevergeefs te reden door zelf activiteiten te organiseren maar je hebt er geen flauw idee van hoe je dit het beste kan aanpakken. Je ziet je gasten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je bent kwaad op jezelf. Je hebt zo je best gedaan om alles tot in de puntjes uit te werken, maar toch is het je gelukt om een van de belangrijkste dingen te vergeten. Je verdwaalt tenslotte in gedachten en denkt na over hoe het zou geweest zijn als je wel entertainment voorzien had voor je feest.


Je hebt je vriendin wel eens horen vertellen over het inhuren van een goochelaar en je hebt zo veel positieve verhalen gehoord van de mensen die op haae feest aanwezig waren! Het feest is afgelopen en het is te laat, maar je hebt zeker en vast je lesje geleerd voor je volgend feest.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Zo kan het ook

 Zo had je feest er uitgezien als je wél een goochelaar had ingehuurd 


Wanneer je wel gedacht zou hebben aan een goochelaar, dan waren jouw gasten langer gebleven. Dan was er sfeer en ambiance en had iedereen zich geamuseerd en gelachen. Dan hadden jij en jouw feest het gespreksonderwerp van het jaar en misschien nog vele andere jaren geweest. Jou feest was dus een echt succes geweest. 21 uur, zou niet het uur geweest zijn dat iedereen begon af te zakken, maar wel het uur waarop het feest pas écht begon. Dit klinkt allemaal heel aantrekkelijk, niet? Zorg dus dat je de volgende keer het hoogtepunt van jouw feest niet zal vergeten, tenminste toch niet als je mislukkingen wil vermijden!

 Ben je al bezig met het plannen van je volgend feest?

Als de bovenste situatie toepasselijk was op een situatie die jij zelf al hebt meegemaakt, dan zal jij wel je lesje geleerd hebben en het belang van een goed entertainment inzien. Maar ook als je nog geen narigheden bent tegengekomen is het inhuren van een goochelaar voor jouw volgend feestgelegenheid een goed idee! En als je dan kiest voor een goochelaar, ga dan voor een goochelaar die beschikbaar is in jouw beurt. Goochelaar en Energizer Alex Buijk is overal in Nederland werkzaam, dus ook in regio Moerdijk. Alex heeft al veel ervaring en is uiterst professioneel. Hij entertaint jouw gasten met goocheltrucs van de bovenste plank. Alex kan je inhuren als zogenaamde tafelgoochelaar of gewoon als rondlopende goochelaar. Een tafelgoochelaar schuimt op een interactieve manier de tafels van jouw feest af om de goocheltrucs uit te voeren. Een rondlopende goochelaar voert zijn trucs uit wanneer hij geheimzinnig rondloopt op jouw feest! Je kan altijd nog kiezen voor iets ertussen of beiden, want Alex zorgt voor goochelwerk op maat!


Vermijd dat je feest een echte flop wordt en zorg tijdig voor een goed entertainment. Een van de beste opties die er is, is het inhuren van een goochelaar. Een goochelaar wordt geliefd door zowel jong als oud en kan als het ware echt magie op jouw feest brengen! Ben je op zoek naar een leuke, ervaren en professionele goochelaar in Moerdijk? Kies dan voor Alex Buijk!