Goochelaar Huren Alex Buijk

Binnenkorte feest en een Goochelaar in Molenwaard nodig? Boek nu!

Wanneer jij een Goochelaar in Molenwaard zoekt, lees dan snel verder. Alex Buijk is de gene die je zoekt. Hij is een top goochelaar die weet hoe je gasten moet vermaken op een feest of een zakelijke bijeenkomst.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feestje in Molenwaard: eens iets anders dan anders?

Woon je in Molenwaard en heb je iets te vieren? Dan hoort hier uiteraard een leuk feestje bij. Je zou natuurlijk de gebruikelijke zaken kunnen doen: mensen uitnodigen bij je thuis en iets kleins eten en drinken, of gewoon door af te spreken in een lokaal cafeetje... Toch is dit niet voor iedereen even fijn, net omdat het niet meer bijzonder is. Dit kan je immers elke dag doen. Het is geen activiteit die je bijblijft. Velen willen wel eens iets anders doen voor een speciale gelegenheid, maar wat doe je dan? Wat is anders dan anders zonder te gaan overdrijven? Misschien is een goochelact in Molenwaard wel iets voor jou? Lees hieronder daarover meer.


 Waarom kiezen voor een goochelaar in Molenwaard?

•    Het is een bijzondere belevenis en zorgt voor een vorm van magie in je leven, en wie houdt er niet van wat magie in zijn of haar leven? Het is een activiteit die je niet elke dag kan meemaken.


•    Het is een sociaal gegeven: je leert er mensen door kennen, het geeft aanleiding om een gesprek aan te gaan met anderen, want je hebt meteen iets om over te praten. Dit is zeer handig natuurlijk als je graag nieuwe mensen wil leren kennen, maar niet goed weet hoe je dit kan aanpakken.


•    Omdat het een bijzondere belevenis is, is het ook een activiteit die je niet snel zal vergeten, net zoals je gasten op je feest. Dit is toch iets wat iedereen wilt na zijn of haar feest?


•    Het is een activiteit die zowel ouderen als kinderen zullen kunnen waarderen. Je hoeft dus niet speciaal op zoek te gaan naar een andere activiteit voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat kan ik voor jou betekenen?

  Ik bied verschillende vormen van goochelacts aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere:


  *Wil je graag genieten van een echte show? Dan bied ik de traditionele show aan waarin ik vooraan de trucks voordoe.

  *Wil je intussen kunnen genieten van een hapje? Dan bied ik ook graag tafelshows aan. Ideaal voor mensen die graag eten en genieten van entertainment tegelijk.

  *Sta je op de beurs, maar vind je dit eigenlijk maar saai? Dan kan ik hier ook iets aan doen. Ik kan je stand heel wat interessanter maken voor potentiële kopers (en voor jezelf natuurlijk) door er op te treden.

  *Wil je graag je nieuwe logo onthullen van je nieuw bedrijf? Dan kan je dit een pak interessanter maken door me uit te nodigen voor dit evenement

  *Ook op kinderfeestjes sta ik graag paraat om je kleinste spruit te entertainen en er een topdag voor hem of haar van te maken. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je voor mij kiezen op je feest?

 • Met mijn 150 shows per jaar (en dit maar liefst voor 15 jaar) heb ik een uitgebreide ervaring om het je naar je zin te maken op je feest.

 • Bovendien ben ik zo overtuigd van de kwaliteit van mijn eigen shows, dat ik een tevredenheidsgarantie aanbied voor mijn shows van 100%.

 • Wil je je graag laten beïnvloeden door de ervaringen van je voorgangers? Bekijk dan zeker de ervaringen van je voorgangers op mijn website. Daar kan je tevreden klanten aan het woord zien.

 • Ik doe dit na al die jaren nog steeds met zeer veel passie.

 • Bovendien kom ik naar jou toe voor je feest. Jij hoeft je dus niet eens te verplaatsen. Je hoeft je dus niet druk te maken over verplaatsingen, files, parkeerplaats zoeken en dergelijke. Het kan gewoon doorgaan op de plaats die jij verkiest. Zo ben je ook in je eigen veilige zone en zo kan je ten volle genieten van de activiteit!

Interesse in een van mijn diensten voor op jouw feest?

Zeggen een van deze activiteiten: jou wel iets voor op jouw feest, wat voor soort feest dan ook? Dan verwijs ik je graag door naar mijn website waar er meer beschreven staat over de diensten die ik je kan aanbieden. Toch nog verdere vragen? Klik dan zeker op het onderdeel contact en vul je gegevens in. Ik licht je graag in over de prijzen, werkwijze enzovoort. Dit alles geheel vrijblijvend uiteraard. Je wordt dus nooit tot iets verplicht, alles kan, niets moet. Hopelijk zie ik je later op een van mijn volgende evenementen!