Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Montferland

Laat je feest magisch worden!

Boek nu een Goochelaar in Montferland en ga genieten van een geweldige avond vol entertainment van top goochelaar Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Zoek jij nog iemand die jou en je gasten kan vermaken op jouw feest of evenement? Dan kan ik je daar misschien bij helpen. Ik ben een pro in zorgen dat jouw gasten het helemaal naar hun zin hebben en een onvergetelijke ervaring zullen krijgen! Ik heb hier vele verschillende manieren voor. Op deze manier laat ik het een dag worden waar iedereen van kan genieten. Ik kan helpen door behulp van verschillende manieren. Ik kan jou helpen bij een nieuw bedrijf als je hulp nodig hebt met het werven van klanten bijvoorbeeld. Verder kan ik ook helpen bij het onderhouden van klanten. Hierdoor worden een paar van jouw lasten weggehaald en kan jij je dingen doen zonder zorgen.


Ik in het algemeen

Mijn gasten bied ik vele verschillende shows aan zoals ik hiervoor al vermeld heb. Ik heb bijvoorbeeld shows die wat algemener zijn en waar iedereen van kan genieten. Daarnaast heb ik ook shows die ik iets persoonlijker tot helemaal persoonlijk met de gasten uitvoer. Dit doe ik door langs de tafels te lopen. Ik geef vooral shows aan volwassen mensen. En geef ze op allerlei verschillende momenten. Denk hierbij aan trouwerijen, borrels, feestjes, kerstborrels, nieuwjaar recepties en zelfs bedrijf feestjes. Zoals je kan zien ben ik erg gefascineerd met het verbazen van volwassenen. Los hiervan geef ik ook wel eens shows aan kinderen. Denk hierbij aan kinderfeestjes waarbij het leuk is om even een paar grapjes en trucjes te demonstreren aan de kids. Wat ik doe is dat ik mijn acts aanpas aan de gelegenheid. Zo kan ik bij een trouwerij de bruid en bruidegom erg goed kunnen gebruiken bij het uitvoeren van trucjes. Verder betrek ik de hoofdpersonen bij de trucs en word de dag hierdoor een top avond!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Soorten goochelen

Bij mij kan je aankloppen voor verschillende soorten dingen. Zo kan je me vragen voor de "reguliere" shows maar kan ik je ook helpen bij andere activiteiten. Denk hierbij aan een beurs. Als jij een plekje op de beurs hebt en klanten moet werven. Moet je hier een goede en sterke manier voor hebben. Ik kan je hierbij helpen! Wat ik hierbij doe is dat ik buiten jou kraampje of op een afstandje ga staan en trucs uitvoer. Of dat ik kleine dingetjes doe met voorbij lopende gasten. Hierdoor zal hun interesse gewekt worden en zal ik hun leiden naar jou toe waarna jij de klant helemaal voor jezelf zal hebben.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Spectaculaire onthullingen

Waar ik veel mensen ook een handje bij kan helpen is als ze een nieuw logo hebben bijvoorbeeld doordat hun bedrijf een doorstart gemaakt heeft. Waar ik dan bij help is het volgende: Zij geven mij het logo door waarna dit op een mooie grote poster uitgeprint zal worden. Ik hang hiervoor een speciaal licht ontvlambaar papier op. Door dit papiertje zullen de mensen nog niks van het logo te zien krijgen. Na een speech of lezing zal er teken aan mij doorgegeven worden waarna er vuurwerk of kaarsjes vanuit het frame tevoorschijn zullen komen. Hierdoor zal het papier dat voor jouw logo hing in vlammen opgaan en zal het mooie nieuwe logo onthuld worden! Dit is een erg unieke manier van onthullen en hierdoor zal dit een leuke en onvergetelijk moment worden voor al jouw gasten en zelfs voor jou. Wat ik ook doe is dat ik de mensen help bij lezingen en speeches. Ik zorg er een beetje voor dat ik als een energizer werk. Ik doe mijn best om de spreker te versterken door kleine handelingen te doen waardoor alles net een extra boost krijgt. 

Neem contact op met Alex Buijk

Zoals je net allemaal hebt gelezen is dit een erg leuke manier om je gasten een leuke en onvergetelijke avond te geven. Ze zullen dit niet erg snel vergeten. Ik doe mijn uiterste vest om het iedereen naar hun zin te maken en te zorgen dat het voor iedereen leuk is. Omdat dit vaak een originele manier is van dingen doen, zoals het klanten werven bijvoorbeeld. Zullen de mensen je sneller onthouden dan dat ze de rest zullen doen. Ik zal speeches geven en jouw klanten zo geïnteresseerd laten worden. Ik ben dus bereid om vele verscheidene soorten shows te geven. Goochelaar Montferland doet er alles aan om blije gezichten te zien. Zou jij hier ook van willen genieten? Laat het me dan weten. Je kan me bereiken door te bellen op het nummer: +31 614668351 of stuur me een e-mail op: info@alexbuijk.nl.