Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek deze unieke Goochelaar in Montfoort.

Dit is Alex Buijk, hij is de Goochelaar in Montfoort die niet mag ontbreken op jouw feest. Maak snel een afspraak met hem en laat je verassen door zijn trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

 Goochelaar Montfoort 

Hoe maak je een feest nou echt een feest om nooit meer te vergeten. Naast leuke gasten, goede catering en leuke muziek kun je tegenwoordig een echte goochelaar inhuren. Een goochelaar, is dat niet iets voor kinderfeestjes? Nee zeker niet! Een goochelaar is tegenwoordig een hot item voor tijdens feesten en partijen en kan daarnaast ook ingezet worden tijdens lezingen en bij etentjes of bedrijfsuitjes.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Wat doet een goochelaar 

Ik als goochelaar haal trucs uit die voor de meeste mensen niet te verklaren zijn. Dit zorgt ervoor dat ik de mensen verwonderend en met behoorlijk veel vragen achterlaat. Hoe heeft hij dit nou toch gedaan? Hoe kan dit? Dit is bovennatuurlijk!? Doordat ik dit aan mensen laat zien, levert dit een verbindende factor op tussen de mensen. De aanwezige personen zullen met elkaar gaan praten en zullen mijn trucs proberen te verklaren, de een denkt dat ik het zo gedaan heb en de ander denkt dat de truc zo werkt etc. Dit levert vaak leuke gesprekken op waarmee het ijs wordt gebroken en de rest van het evenement een groot succes wordt. 


Wat kan ik  

Ik kan als goochelaar Montfoort worden ingezet op vele verschillende evenementen / feesten. Zo kan ik als goochelaar Montfoort worden ingehuurd tijdens etentjes. Tijdens etentjes zal ik als tafelgoochelaar worden ingezet. Ik zal mij dan tussen de tafels door bewegen en de gasten aan de tafel vermaken, door mijn trucs aan tafel te showen. Dit zorgt ervoor dat het wachten op het eten tijdens de gangen vermakelijker wordt en dat het daardoor minder lang lijkt te duren. Ik zal als tafelgoochelaar de volledige avond aanwezig zijn, zodat ik voldoende tijd heb om bij alle tafels langs te gaan om iedereen voldoende aandacht te geven. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bruiloften

Tijdens bruiloften ben ik ook inzetbaar. Ik zal natuurlijk niet de aandacht op mij vestigen, daar het bruidspaar veel belangrijker is dan ik ben. Wel zal ik er voor zorgen dat de gasten de bruiloft niet snel zullen vergeten. Ik zal de gasten vermaken, door mij volledig te mengen met de gasten en dan me bij een groep mensen aansluiten om hen mijn trucs te laten zien. Op die manier lijk ik net een gast die bij het gezelschap hoort maar die dan toevallig net leuke magische tricks kent! Ook ben ik door de gasten in te huren, zodat ik wat leuks zou kunnen doen voor het bruidspaar, bijvoorbeeld iets met de ringen, zodat zij dat moment echt nooit meer zullen vergeten.


Lezingen

Mocht je een lezing willen geven, die wat langer duurt dan de gemiddelde spanningsboog. Dan kan ik ook een uitkomst bieden, in de vorm van een energizer. Ik kan tijdens de lezing, op het moment dat mensen beginnen af te haken, de spreker even overnemen om dan een energizer te doen. Dit zorgt ervoor dat de concentratieboog van de bezoekers weer wordt vernieuwd en zij de lezing langer vol kunnen houden.

Maatwerk

Goochelaar Montfoort levert maatwerk. Ik vind het belangrijk dat ik precies kan bieden wat degene die mij inhuurt van mij verwacht. Ik wil dat mensen het evenement waar ik ben geweest blijven onthouden en dat ze er een fijne, leuke en vrolijke herinnering aan houden. Ik vind het leuk om mensen te verbazen en te verwonderen over wat er zojuist is gebeurd. Er kan aan mij worden aangegeven of ik bepaalde mensen extra aandacht moet geven of dat er mensen zijn die ik geen aandacht moet geven. Als je weet dat iemand echt niet van aandacht houdt dan zal ik die natuurlijk niet in het middelpunt van de aandacht zetten. In sommige gevallen is het juist nodig om mensen wel in het middelpunt van de belangstelling te zetten, altijd op een leuke en respectvolle manier natuurlijk. Dit zal ik dan ook zeker wel doen, ook werkt dit vaak goed om mensen die wat verlegener zijn uit hun schulp te trekken. Om zo de verlegenheid wat minder te maken. 


Mocht je een evenement, feest, lezing of een etentje willen organiseren die echt niet meer vergeten mag worden. Waarbij maatwerk logisch is, niks is te gek en alles kan en mag! Contact dan mij, de Goochelaar Montfoort. Ik zal er voor zorgen dat uw feest een enorm succes wordt met een vrolijke positieve twist en een feest dat niet snel vergeten wordt waar nog veel over nagepraat zal worden!