Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een leuke Goochelaar in Neder-Betuwe en maak je feest onvergetelijk.

Geef jij een feest of organiseer jij een evenement? Boek nu een top Goochelaar in Neder-Betuwe. Alex Buijk is voor ieder publiek een aanwinst.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

In het prachtige en gezellige Neder-Betuwe houden ze wel van een feestje. Ben jij nou toevallig zo'n gezellig feestje aan het organiseren in Neder-Betuwe of omgeving en wil jij deze keer iets speciaals doen tijdens het feestje? Neem dan contact met mij op, want ik ben een goochelaar in Neder-Betuwe en omgeving en ik kan jouw feestje dat speciale tintje geven wat jij zoekt. Het wordt een feestje om nooit meer te vergeten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Zakelijk en particulier

Of jij een zakelijke of particuliere klant bent, maakt niets uit. Ik kan door beide ingehuurd worden. Bij particulieren treed ik voornamelijk op voor volwassenen. Dit kan bijvoorbeeld op een bruiloft, een surprise party of een verjaardag zijn. Maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren. Zakelijke klanten kunnen mij ook inhuren om een goochelshow te komen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld bij een jaarfeest voor het personeel zijn, maar een goochelshow is onder andere ook mogelijk op een congres of kerstborrel. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als energizer en spreker. Hiervoor word ik ook regelmatig ingehuurd door bedrijven. Zij nodigen mij dan bijvoorbeeld uit bij een congres of workshop, maar ook op een beurs kan ik mijn steentje bijdragen. 


Hoe zet ik mijn show in elkaar?

Als jij mij in wilt huren voor een geweldige goochelshow op jouw feestje, dan zijn er een aantal dingen die ik wil weten van jou. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat de reden voor het feestje is. Daarnaast wil ik graag weten hoeveel gasten jij ongeveer verwacht en in welke leeftijdscategorie de gasten vallen. Als ik dit weet, kan ik hiermee rekening houden tijdens het samenstellen van mijn show. Je kunt je wellicht voorstellen dat kleine kinderen niet zo blij zijn met spannende trucs, dus daar hou ik zeker rekening mee als ik weet dat zij in de zaal aanwezig zijn. Dit is slecht een van de punten waar ik rekening mee hou tijdens het in elkaar zetten van mijn show. Als jij specifieke wensen hebt voor mijn show, dan hoor ik deze uiteraard ook graag. Ook hier zal ik zo veel mogelijk rekening mee houden. Jouw wensen kunnen heel divers zijn. Een veel gehoorde wens is dat ik het feestvarken in de maling neem of betrek bij een spannende truc. Maar als jij een totaal andere wens hebt, hoor ik deze ook graag.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar ben ik te vinden tijdens mijn show?

Tijdens mijn show zal ik uiteraard diverse trucs op het podium doen. Dit is voor sommige trucs de enige plaats waar ik deze uit kan voeren, omdat ik hiervoor zware en / of grote accessoires nodig heb. Deze accessoires kan ik niet zo makkelijk verplaatsen. Het is ook wel leuk om deze grote trucs op het podium te doen, want dan kunnen alle gasten de trucs goed zien. Maar zodra het mogelijk is, zal je zien dat ik van het podium af loop. Ik loop dan de zaal in. Terwijl ik de zaal in loop doe ik al een van mijn volgende trucs. Zodra ik bij een groepje gasten aan gekomen ben, stop ik met lopen en zal daar een volgende truc doen (met of zonder behulp van jouw gasten), daarna loop ik weer door naar een volgend groepje gasten. De hele tijd volgen mijn trucs elkaar op. Jouw gasten kunnen mijn trucs dus van zeer dichtbij bekijken. Dit is spannend voor de gasten en ook zeer interessant. Als ik een truc doe bij een groepje gasten, dan heb ik de volle aandacht van al jouw gasten, zij volgen elke handeling die ik doe nauwlettend. Ik begrijp dit heel goed, want zij hopen natuurlijk te ontdekken hoe een truc in elkaar zit, maar ik zorg er natuurlijk voor dat dit niet gaat lukken. Ik ben een professional en weet heel goed hoe ik mijn trucs handig en snel uit kan voeren, zodat niemand ziet wat ik nou echt doe. De werking van de truc blijft dus nog steeds iets magisch. Veel gasten vinden dit toch een klein beetje frustrerend. Dit merk ik vaak doordat de gasten het toch niet kunnen laten om te gaan praten over mijn trucs. Zij doen dit met andere gasten. Door er met elkaar over te praten, hopen zij toch samen iets te bedenken waardoor zij mijn truc kunnen verklaren. Leuk hoor!

Eindelijk is het zo ver

En dan is het eindelijk zo ver. De dag waar jij zo lang naar toe gewerkt en geleefd hebt. Jouw feest gaat beginnen. Ik zorg dat ik op tijd aanwezig ben en ga mezelf voorbereiden achter de schermen. Zodra mijn show begint, neem ik al jouw gasten volledig mee met mijn magische trucs. Zij zullen vol verbazing kijken en ik zorg er natuurlijk voor dat het een geweldig succes wordt!