Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Nederwetten, Alex maakt jouw feest geweldig

Boek nu deze top goochelaar in Nederwetten voor een geweldig optreden op jouw feest of evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magisch feest

Wanneer je alles al geprobeerd hebt om jouw feest te voorzien van uitstekend entertainment. Wanneer je de wanhoop voorbij lijkt te zijn en je met je handen in je haren zit. Weet dan dat er altijd nog een oplossing is. Want al lijkt het dat je alles al hebt uitgeprobeerd. Dat is niet zo! Als je al eens gedacht had aan het voorzien van een goochelaar voor jouw feest of evenement dan zou je weten dat dit de ideale oplossing is om van jouw feest een succesvol feest te maken.

Een goochelaar zorgt ervoor dat jouw gasten een energierijke en unieke ervaring zullen meemaken. Zowel jong als oud zullen ervan kunnen genieten. Blijf dus niet langer met jouw handen in je haar zitten en kom in actie! Huur een goochelaar in en maak van jouw feest, het feest van het jaar!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Voordelen van een goochelaar 

 Een goochelaar inhuren als entertainment biedt allerlei voordelen voor jou, je gasten en jouw feest. Een goochelaar heeft ervaring in het omgaan met een groot verscheidenheid aan mensen. Met zijn slimme goocheltrucs en zijn vlotte praat kan hij iedereen bekoren.


Je moet dus niet bang zijn dat je kiest voor entertainment die voor een deel van jouw gasten geliefd zal zijn en die door anderen liever vermeden zal worden. Want een goochelaar brengt voor iedereen ambiance en wordt door iedereen geliefd.


Een goochelaar weet hoe hij gasten hun aandacht moet trekken en kan deze aandacht ook vasthouden. Hij zal iedereen verbazen en iedereen zal er van in de ban zijn. Jouw gasten zullen zich meer dan eens suf piekeren over hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en ze zullen vol ongeduld en spanning uitkijken naar de truc die volgt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk is zo'n goochelaar, maar hij is niet de eerste de beste. Alex Buijk is bovenop goochelaar ook een energizer en een lezer. Dat betekend dat hij als geen ander weet hoe hij jouw publiek kan toespreken en enthousiast maken. Dat is goed, want dat zorgt ervoor dat jouw publiek betrokken en geïnteresseerd zal blijcen. Zijn gave voor het entertainen van mensen gecombineerd met zijn kennis van de nieuwste trucjes, maken van hem de goochelaar bij uitstek!


Alex is werkzaam in Nederland en dus ook in jouw streek,Nederwetten. Alex biedt goocheltrucs die nooit eerder gezien zijn. Hij heeft jarenlang ervaring achter de boeg, dus hij weet zich goed aan te passen aan elk soort feest of evenement en aan elk soort publiek. 


Alex gaat voornamelijk te werk via twee manieren: je kan hem inhuren als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar zal Alex zijn spectaculaire goocheltrucs op je publiek loslaten, terwijl hij zich er midden in begeeft. Als tafelgoochelaar gaat hij iets persoonlijker te werk. Hij gaat dan van tafel tot tafel en kan zo op een toegankelijke en interactieve manier jouw gasten entertainen met zijn leukste trucjes.


Het maakt niet uit welke formule je verkiest. Zelf al verkies je iets ertussen in of beiden. Want Alex Buijk hecht veel belang aan het contact met zijn klant. Hij wil niets liever dan de tevredenheid van jou en jouw gasten en dat jouw feest, het feest van de eeuw zal worden. Hierdoor biedt Alex goochelwerk op maat aan, praat dus gerust eens met Alex om uit te zoeken wat de beeste optie is voor jouw feest of evenement..

 Goochelaar te Nederwetten 

Alex is dus ook werkzaam in Nederwetten, dus dicht bij jou. Nederwetten is zeker niet nieuw voor Alex. Want ook in Nederwetten heeft Alex al veel feesten en evenementen mogen bijwonen. Gaande van Verjaardagsfeesten tot vrijgezellenfeesten. Het is moeilijk om een favoriete ervaring van Alex in Nederwetten op te noemen, omdat hij er telkens goede ervaringen heeft opgedaan. Bijzonder was het vrijgezellenfeest van Nico.


Nico gaf een groot vrijgezellenfeest in het café waar hij wekelijks naar toe gaat. Alex had al vrijgezellenfeesten voorzien, maar deze was bijzonder want door het late tijdstip waarop hij werd gevraagd. Alex vreesde in het begin over hoe de sfeer wou zijn, maar toen hij daar toekwam was hij heel opgelucht. Natuurlijk was het merendeel al een beetje aangeschoten, maar niet tot vervelens toe. Het zorgde voor een uniek kader voor Alex om in te werken en de groep was hem heel dankbaar dat Alex zo flexibel en open was. Voor Alex was deze sfeer ook uniek en dat maakte het tot een van de meest ambiancevolle en leuke vrijgezellenfeesten die hij al ooit heeft mogen voorzien.