Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer het beste entertainment voor je gasten en boek een Goochelaar in Neerijnen

Boek Alex Buijk hij is een geweldige Goochelaar in Neerijnen, reserveer nu.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Organiseer een feest.

Er heeft recent een belangrijke gebeurtenis in je leven plaatsgevonden. Je bent net mama of papa geworden, of je bent verloofd of je gaat een nieuw huis kopen. Er zijn in het leven veel te veel positieve gebeurtenissen om op te noemen, veel te veel redenen om te vieren en veel te veel redenen om een feest te organiseren. Want hoe kan je nu beter je geluk delen met al je vrienden, familieleden en kennissen, dan door het geven van een feest?

Dan moet je enkel nog weten hoe je eraan begint. Een feest organiseren is niet de simpelste klus die er is, er komen namelijk heel wat zaken bij kijken en je moet met heel veel dingen rekening houden. Je wilt waarschijnlijk het beste voor je feest en je gasten maar de vraag is dan hoe je dat kan bereiken. Een belangrijke keuze die je kan maken, die van grote invloed is op het succes van je feest is de keuze van entertainment die je voor jou feest zal inhuren. Want een goede keuze voor entertainment zorgt voor een goede en aangename algemene sfeer waar iedereen van kan genieten. Niemand zal zich uitgesloten voelen en je feest zal een écht succes worden.

Welke vorm van vermaak moet je dan kiezen? Het is verstandig om te gaan voor een keuze die bij iedereen geliefd zal worden, een keuze waar je niet snel iets verkeerd mee kan doen. Denk daarbij eens aan de keuze van een goochelaar in te huren op je volgend feest of evenement want een goochelaar kan je feest zo veel meerwaarde bieden!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wil je magie op je feest? Ga dan voor een goochelaar!

En met magie bedoelen we niet bovennatuurlijke krachten, tovenaarstoestanden of zingende elfjes. Met magie bedoelen we een sfeer die overgoten wordt met plezier en ambiance. Een goede goochelaar lijkt dan misschien wel wat toverkrachten te bezitten, wat een eigenschap is die veel van jouw gasten met plezier zullen aanschouwen, toch is dat niet zijn belangrijkste troef. 


Een goede goochelaar is namelijk een geboren entertainer, door zijn ervaring en professionalisme weet hij als geen ander hoe hij jouw gasten het beste kan aanpakken en hoe hij ze dus het beste kan tevreden stellen. Zijn goocheltrucs zijn doordacht en precies zodat ze niet enkel leuk zijn voor kinderen om te aanschouwen, maar ook voor de oudere doelgroepen die op jouw feest aanwezig zullen zijn.


Een goochelaar zorgt voor vernieuwing, spanning en sensatie. Je zal jezelf erop betrappen dat je je heel de avond zult blijven afvragen hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Maar hoe goed je alles ook in de gaten probeert te houden en hoe goed je ook de geheimen achter zijn trucjes probeert te achterhalen, je zult ze nooit kunnen vinden. Want een goede goochelaar geeft zijn geheim niet prijs, zijn mysterieuze aanwezigheid is juist datgene dat hem zo boeiend maakt. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk magisch entertainer in omgeving Neerijnen

Een van de goochelaars in Nederland is Alew Buijk. Ondertussen zijn er al een hele boel en er komen er nog steeds bij, waarom zou je dan kiezen voor het entertainment van Alex Buijk op je volgend feest? 


Wel als eerste is Alex Buijk werkzaam in heel Nederland en dat wil zeggen dat hij ook te werk gaat bij jou in de omgeving( dus ook in de omgeving van Neerijnen. Ok, zelf dan zal je waarschijnlijk wel meer dan een keuze kunnen vinden die beschikbaar is. Maar Alex Buijk is niet zomaar de eerste de beste goochelaar!


Alex heeft al heel veel jaren ervaring opgedaan als goochelaar. Hij heeft verschillende soorten feesten en evenementen mogen voorzien van topentertainment. Zijn uitgebreide kennis van zaken en ervaring maken van hem een expert in het omgaan met mensen. Hij kan zich gemakkelijk aanpassen aan elk soort feest en elk soort leeftijd. Bovendien werkt Alex ook als energizer, lezer én spreker. Hij weet dus ook hoe hij moet toveren met woorden. Hij praat vlot en weet exact wat jouw gasten nodig hebben! Al deze factoren zorgen ervoor dat iedereen op het feest zich betrokken voelt en dat iedereen zich zal kunnen amuseren, wat wil je nog meer? 

Bekend terein

Alex Buijk is geen vreemde in de omgeving van Neerijnen, want ook daar wordt hij regelmatig ingehuurd voor de meest uiteenlopende opdrachten. Hij mocht er al talloze verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en trouwfeesten bijwonen. Zijn feestjes daar waren telkens erg geliefd en dat maakte het voor Alex ook zo'n leuke ervaring en daarom kijkt Alex er vol enthousiasme naar uit om opnieuw in Neerijnen te gaan werken!