Goochelaar Huren Alex Buijk

Magische Goochelaar in Nieuwegein voor jouw feest!

Boek Alex Buijk.

Maak kennis met Alex Buijk , deze magische Goochelaar in Nieuwegein zal je feest/evenement betoveren tot een succes. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De geheime bruiloft

Sommige stellen doen het net even anders dan anderen. Hebben jullie de keuze gemaakt om met elkaar te trouwen maar kiezen jullie ervoor om niet groots te trouwen? Wil je het klein en intiem vieren en er een simpele maar bijzondere bruiloft van maken? Maak je de keuze om je vrienden en familie niet op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Misschien kies je er heel bewust voor om de bruiloft echt samen te regelen zonder de bemoeienis van mensen uit je omgeving. 


Samen trouwen vind je niet leuk en daarom zijn familie en vrienden wel onderdeel van je bruiloft. Alleen is dit een verassing, ze weten niet dat ze zijn uitgenodigd voor je bruiloft. Zonder dat je gasten het doorhebben krijgen ze dus de uitnodiging van jullie bruiloft. Een geheime bruiloft waar niemand nog iets van weet. Spannend toch? Zal iemand het doorhebben? Verstuur een bijzondere uitnodiging waarin de dresscode vaststaat. Zo zorg je ervoor dat je gasten netjes gekleed zijn en mooi op de foto staan. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De aankondiging van je bruiloft

Als alle gasten op je feest aanwezig zijn wil je ze niet meteen vertellen wat er gaat gebeuren. De trouwjurk en je nette pak kan je dan ook pas op een later moment aantrekken. Het is belangrijk dat je een moment uitkiest dat je de gasten gaat vertellen wat er gaat gebeuren. Dit hoef je niet zelf te doen maar hier kan je ook iemand voor inschakelen. Het is natuurlijk superleuk als jij met je partner even verdwijnt achter de schermen zonder dat je gasten dit doorhebben. Het maakt het ook allemaal toch een beetje spannend. 


Een magische voorstelling 

Door gebruik te maken van een speciale voorstelling geef je de gasten een bijzonder stukje vermaak. Al je gasten zitten op een stoel te kijken naar de bijzondere magische voorstelling. Verschillende trucjes komen voorbij en de magie werkt in de hele ruimte. Er gebeuren bijzondere dingen op het podium. Misschien vraagt de goochelaar in Nieuwege om een horloge uit het publiek. Maar dat horloge verdwijnt vervolgens op mysterieuze wijze en je gasten begrijpen er helemaal niets van. De goochelshow prikkelt de aandacht van al je gasten. Dit is dan ook het moment om er even tussenuit te knijpen. Niemand die nu doorgeeft dat jullie even naar een andere ruimte vertrekken. Laat de goochelaar vervolgens een korte inleiding geven en jullie aankondigen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De verbazing van je gasten

Dan lopen jullie samen de ruimte binnen in jullie trouwkleding. De verbazing valt over de gezichten van al je gasten. Opeens begrijpen ze allemaal dat ze op een bruiloft zijn beland. Het is niet zomaar een feest maar een bruiloft. Dit bijzondere moment vieren jullie dan ook graag met alle vrienden en familie die belangrijk voor jullie zijn. Door de goochelaar in Nieuwege zorg je ervoor dat je heel stiekem weg kunt lopen van al je gasten om je voor te bereiden op de opkomst. De goochelaar in Nieuwege helpt je met het opzetten van dit spektakel feest zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. 


Wil je graag trouwen maar vind je het maar lastig om voortdurend vragen te beantwoorden over je bruiloft en de voorbereidingen hiervan? Denk er dan eens over na of het prettig voelt om het als een geheime bruiloft te vieren met je familie en je vrienden. Door iedereen uit te nodigen vier je het toch samen, dat is vast belangrijk voor je. Maar je bent zelf helemaal in controle over hoe je het allemaal gaat doen. Niemand bemoeit zich met de organisatie van dit bijzondere moment. Als jij je veel aantrekt van anderen en is het een uitdaging om steeds de mening van anderen te horen. De meeste mensen bedoelen het natuurlijk goed, ze denken met je mee en proberen je te helpen. Misschien heb je hier niet zo veel behoefte aan maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt aangeven. Door een geheime bruiloft te vieren hoeft dit ook niet. Jullie bedenken samen wat jullie belangrijk vinden en maken er een geweldig feest van. Een persoonlijke en bijzondere bruiloft. 

Neem contact op

Lijkt dit je een geweldige manier om je bruiloft te vieren en wil je dat de goochelaar in Nieuwege je ook helpt met een verdwijntruc neem dan contact op. Er is veel mogelijk en de goochelaar denkt graag met je mee over hoe hij je feest nog beter kan maken. Geniet van het mooiste feest van je leven.