Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk DE Goochelaar in Nieuwkoop voor jouw feest.

Vier jij binnenkort je 50 ste verjaardag? Of heb je een nieuw logo voor je bedrijf wat onthult moet worden? Boek dan Alex Buijk de Goochelaar in Nieuwkoop voor je feest!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Veelzijdig talent

Organiseer jij een feestje in Nieuwkoop of in de omgeving van Nieuwkoop? Heb jij steeds het gevoel dat het feestje nog niet compleet is, dat er nog iets toegevoegd moet worden? Misschien kan ik jou dan helpen, want ik ben een goochelaar in Nieuwkoop en omgeving en heb al menig feestje leuker gemaakt. Dus ook jouw feestje kan ik leuker maken!


Wat doe ik allemaal

Meestal word ik ingehuurd voor feestjes voor volwassenen. Je kunt dan denken aan een feestje voor iemand die Abraham of Sarah wordt, maar ook voor een vrijgezellenfeest, bruiloft of ander feestje ben ik in te huren. Naast de feestjes voor volwassenen, kan je mij ook inhuren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Dus wat voor soort feestje jij ook aan het organiseren bent, dat maakt niets uit. Laat het mij weten en ik kom het nog leuker maken. Ik zorg er uiteraard voor dat het een onvergetelijk feestje wordt voor iedereen. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op het podium en in de zaal

  Tijdens mijn show doe ik enkele trucs op het podium. Bij sommige trucs is dit nou eenmaal makkelijker, omdat ik bepaalde spullen nodig heb voor sommige acts. Deze spullen staan op het podium. Als het kan, zal ik assistentie aan een van jouw gasten vragen. Naast mijn trucs op het podium doe ik ook trucs in de zaal, vlakbij de gasten. Ik loop namelijk, als rondlopen goochelaar, tussen het publiek door. Tijdens het lopen doe ik verschillende trucs. Tevens ben ik ook nog een tafelgoochelaar. Dit houdt in dat ik bij de tafels van de gasten stop en daar ook trucs doe. Soms is dit met assistentie van een van jouw gasten en soms ook zonder assistentie. De gasten vinden het vaak erg spannend en interessant als ik bij de tafels enkele trucs doe. Zij zitten op deze manier bovenop mijn trucs en dat is natuurlijk erg interessant. Zij hopen op deze manier te ontdekken hoe mijn trucs werken.


  Hoe werken mijn trucs

  De meest gestelde vraag tijdens mijn show is: "Hoe werkt die truc?". Uiteraard geef ik geen antwoord op deze vraag, want het is en blijft magie. Omdat de gasten van mij geen uitleg krijgen, gaan zij met elkaar in gesprek over mijn trucs. Mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig en willen graag weten hoe alles werkt. Door met elkaar in gesprek te gaan over mijn trucs, hopen zij met elkaar te ontdekken hoe een truc werkt. Ik zie vaak dat steeds meer mensen aanschuiven bij deze gesprekken. Vaak staan ze met een hele groep mensen bij elkaar te brainstormen over hoe een truc zou kunnen werken. Dit vind ik nog steeds erg bijzonder om te zien.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Niet alleen voor particulieren

  Als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent, kan je mij ook inhuren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een lezing of workshop. Als jij bijvoorbeeld een energizer of spreker nodig hebt, kan ik jou helpen. Maar ook voor andere taken ben ik in te huren. Dus als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en jij hebt het gevoel dat er iets ontbreekt en / of jij kan wel wat hulp gebruiken, laat het mij dan weten.


  Maatwerk of een standaard show

  Wil jij mij inhuren voor jouw feest? Dan zal ik met jou kijken naar de opties: maatwerk of standaard show. Ik heb diverse standaard shows die ik regelmatig opvoer. Maar als jij graag bepaalde acts wel of juist niet in de show wilt zien, dan zal ik mijn shows aanpassen, zodat deze aan jouw wensen voldoet. Als jij nog andere wensen voor mijn show hebt, dan is dat altijd bespreekbaar. Zo kan jij bijvoorbeeld aangeven of ik bijvoorbeeld het bruidspaar moet betrekken in mijn show of juist niet. Er is heel veel mogelijk, dus geef jouw wensen zeker altijd even door aan mij!

De grote dag van het feest

Na een lange voorbereidingstijd is de grote dag aangebroken. Op deze dag moet natuurlijk alles goed zijn. Er zijn veel facetten waar dit van afhankelijk is, maar aan mij zal het zeker niet liggen, want ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben. Ik wil graag, voordat de gasten komen, even in de zaal kijken en ook nog enkele laatste details met jou bespreken. Als alles duidelijk is voor zowel jou als mij, trek ik mezelf terug achter de schermen. Ik zal mezelf daar voor gaan bereiden op mijn show. Jouw gasten zullen mij niet zien, daar zorg ik wel voor. Pas op het moment dat mijn show begint, zal ik op een spectaculaire manier de zaal betreden en jouw gasten meenemen in de wereld van de magie!