Goochelaar Huren Alex Buijk

Opzoek naar een goochelaar Nijkerk? Boek Alex Buijk.

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Nijkerk? Alex Buijk is voor jou de beste keuze! Meer dan 10 jaar ervaring en deze  veelzijdige goochelaar blijft je verbazen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Nijkerk

Opzoek naar een leuke goochelaar in Nijkerk? Zoek dan niet verder en laat je verrassen door een spectaculaire show van mij, Alex Buijk. Ik verzorg complete magic shows, kan je gasten vermaken met tafel goocheltrucs en ik kan je zelfs leren goochelen met een ware goochel workshop. Ben ik binnenkort jou goochelaar in Nijkerk?


Waarom zou ik een goochelaar inhuren?

Een goochelaar op je feest zorgt voor een extra stukje entertainment. Je gasten zullen verbaast zijn en de hele avond gesprekken voeren over hoe ik nou die trucs uitvoer. Als goochelaar heb ik al veel feesten in Nederland bezocht, keer op keer verbazen mensen zich over de trucs die ik uitvoer. Door mijn ervaring weet ik elk publiek in extase te brengen. Laat jouw publiek ook betoveren door een spetterende magic show van mij, ik zal je beloven dat je geen spijt krijgt van het inhuren van een goochelaar in het Gelderse Nijkerk.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat ik als goochelaar voor jou kan betekenen

Naast grootse magic shows kan ik jouw gasten ook vermaken als tafelgoochelaar. Hierbij krijgen je gasten kleine trucs te zien waar ze boven op staan. Je zou niets kunnen missen zou je dan denken, toch zal ik er voor zorgen dat je gasten en jij zelf keer op keer verbaast zal zijn als ik een truc uitvoer. 


Wil je deze trucs hierna leren? Dat kan ook! Als goochelaar geef ik namelijk ook goochel workshops. Hierbij leer ik je niet alleen hoe je een truc moet uitvoeren, maar leer ik je ook hoe je deze moet presenteren. Een goocheltruc wordt namelijk pas echt bijzonder bij het verhaal en de presentatie die je er bij uitvoert.


Ook kan ik als spreker of rondlopende goochelaar je evenement op een leuke energieke manier aanvullen. Je gasten zullen vol energie en verbaast je evenement verlaten.


Net even iets anders in Nijkerk

Als je mij uitnodigt voor een magic show bij jou evenement in Nijkerk heb je iets unieks in huis. Je gasten zullen blij verrast zijn als er in plaats van de flauwe grappen van opa, nu ook eens echt entertainment op het podium of aan tafel komt. Zo vaak komt er niet een goochelaar in Nijkerk en je kan hiermee dus ook een uniek spektakel voor je gasten organiseren.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Leuk voor iedereen

Eigenlijk maakt het niet of je jong, oud, dik of dun bent, allemaal vinden we het leuk om verbaast te worden door een spetterende goochelact. Ik kan iedereen op je feest vermaken van de aller kleinsten tot de grote stoere mannen. Allemaal zullen ze de goocheltrucs die ik uitvoer fantastisch vinden. Hierdoor is mij als goochelaar boeken voor jou feest de beste keuze die je kan maken.


Van Roosendaal naar Nijkerk

Ik ben gevestigd in Roosendaal maar voor een magisch optreden kom ik graag op bezoek bij jouw in Nijkerk. Ik wil iedereen laten genieten van mijn goocheltrucs, ook de mensen in Nijkerk.


Kwaliteit goochelaar Nijkerk

Ik wil natuurlijk niet opscheppen, maar ik ben zeker geen slechte goochelaar. Het is mijn werk om mensen blij te maken met mijn verbazingwekkende shows. Ik doe dit dan ook met veel passie en overtuiging. Voor het inhuren van een goochelact van mij kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Komt Alex Buijk binnenkort bij jou als goochelaar Nijkerk?

Met meer dan 10 jaar ervaring kan je er van uitgaan dat ik weet hoe ik het publiek moet entertainen. Van grote magic acts tot 1 op 1 kaarttrucs, ik kan het allemaal voor je verzorgen. Sterker nog, ik geef je 100% tevredenheid garantie bij al mijn 100+ shows die ik jaarlijks geef. Door mijn passie voor het vak ben ik er van overtuigd dat ik iedereen met mijn act kan verbazen.


Recensies spreken voor zich

Weet je nog niet zeker of je een goochelaar wilt op je feest in Nijkerk? Laat je dan overtuigen door de gewelde recensies die ik wekelijks ontvang. Overal waar ik kom met mijn goocheltrucs in Nederland laat ik mensen verbaast achter en zullen mensen zich nog vaak afragen; "Hoe deed hij dat nou?". Laat jou en je publiek ook verbazen door een verrassende goochelshow en vraag vrijblijvend prijsinformatie en beschikbaarheid aan.