Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek niet verder!!! Dit is de Goochelaar in Nijmegen!

Boek Alex Buijk bekend Goochelaar in Nijmegen en omstreken. Hij neemt je mee in de wereld van magie en laat je genieten van de leukste (kaart) trucs. Voor ieder publiek beschikbaar, iedere show kun je aanpassen en zo is hij ontzettend veelzijdig.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op zijn Gelders in Nijmegen

Met een goochelaar in Nijmegen en omstreken zit je altijd goed als je van entertainment houdt. En dan hebben we het niet over zomaar entertainment maar topentertainment! Mijn Naam is Alex Buijk en ik treed op door heel het land met mijn magische show vol goocheltrucs. Buiten dat ik in te huren ben als goochelaar in Nijmegen en de rest van Nederland. Kun je mij ook inhuren voor evenementen of feesten bij onze Zuiderburen in België. Hierdoor zijn mijn shows niet alleen internationaal, maar ook goed te combineren bij een reisorganisatie die dit graag wil combineren met een bezoek aan een grote stad in België zoals Antwerpen en Brussel. Natuurlijk ben ik ook beschikbaar voor de inwoners van België. Buiten mijn optredens Nederland en België kan ik mijn show ook in het Engels houden om zo eventuele buitenlandse gasten ook op hun gemak te laten voelen. Het komt steeds vaker voor dat bedrijven buitenlandse collega's op bezoek hebben of aangetrouwde familie van over de grens. Hierdoor is het voor iedereen verstaanbaar als ik een van mijn magische shows neerzet. Natuurlijk spreek iedereen wel de taal van de magie dus ik kan je daarom verzekeren dat iedereen een mooie show tegemoet gaat met veel verbazing, maar vooral een hoop gezelligheid.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Profesioneel goochelaar


Vanwege mijn professionaliteit onderscheid ik mij van veel andere goochelaars zoals semi professionelen en amateurs. Doordat ik zowel voor grote bedrijven en gemeentes wordt ingehuurd is een bewijs van klasse en stijl als het gaat om het vak goochelaar. Ik beoefen niet alleen een hobby, maar ook mijn beroep. Het iets waar menig man van droomt en ik heb het gelukkig kunnen waarmaken om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Buiten dat ik goede recensies krijg zoals ook op mijn website vermeld staat, streef ik door middel van een goed kennismakingsgesprek aan al je wensen en voorkeuren te voldoen. Zo'n gesprek kan je via mail of telefoon makkelijk met mij afspreken indien je dit fijn vindt. Veel mensen stellen het namelijk op prijs om een persoonlijk gesprek te hebben met mij om een feest of event te bespreken. Zo ben je van alles op de hoogte en sta je niet voor verrassingen, ook kan je makkelijk gelijk alles zeggen wat je wilt zodat ik het in mijn show kan verwerken.


Als goochelaar in Nijmegen en omstreken kan ik goed de aandacht van het publiek op mij gericht houden. Is het nou in een zaal met een paar honderd mensen of in een achtertuintje met elke gasten, dit maakt voor mij geen verschil. Ik vind het heerlijk om zoveel mogelijk mensen de wereld van magie te laten beleven of zelfs herbeleven aangezien we als kleine kinderen allemaal wel is met een goocheldoos hebben gespeeld.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor workshops

Van workshops om je een goocheltruc te leren tot reclame maken voor je stand tijdens een beurs of event, ik doe het allemaal. Dit geldt tevens voor een onthulling van een logo of bedrijf, maar ook de klassieke show voor publiek. Dit kunnen zowel verjaardagsfeesten, reünies, familiefeesten en bruiloften zijn. Buiten deze meer voorkomende feesten doe ik ook optreden verzorgen voor de ouderen in verzorgingstehuizen en bejaardentehuizen. Voor de jonge doe ik het ook op allerlei scholen van de basisschool tot aan de universiteit, ik treed voor elke publiek om zo allerlei voorwerpen te laten zweven en verdwijnen.


Met Nijmegen als tiende stad van Nederland heeft het veel soorten inwoners en bezoekers. Dankzij mijn jarenlange ervaring en groot aantal optredens per jaar kan ik mij perfect aanpassen aan elk soort publiek. Jong, oud, vrouw of man ik kan iedereen met een mond vol tanden en een verbaasde blik laten staan door een wit blanco papiertje in 20 euro te veranderen. Nu is de laatste jaren al steeds meer terug te zien, dat magie een belangrijk concept is in de entertainment wereld. In o.a. films zoals Now You See Mee met Dave Franco en Woody Harrelson, maar ook tijdens optredens van Holland got Talent. Om nog maar te zwijgen over Hans Klok met zijn wereldberoemde shows in Las Vegas, Nevada in de Verenigde Staten.

Informatie over Alex

Wil je nog meer informatie over mij als goochelaar in Nijmegen of over de tarieven? Bezoek dan even mijn website bougemagic.nl voor mijn contactgegevens. Ik sta je graag te woord bij vragen of specifieke wensen en voorkeuren. Wil je graag een kennismakingsgesprek? Geen probleem! Dit is vaak de beste optie als je zorgeloos je feest of event wilt organiseren voor gemakkelijk verloop van de activiteiten.