Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk de tafel Goochelaar in Nissewaard

Maak kennis met tafelgoochelen en reserveer DE Goochelaar in Nissewaard. Alex Buijk laat je gasten de beste trucs zien gewoon bij hun aan tafel. Succes plezier en verwondering zijn gegarandeerd. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Animatie aan tafel : Goochelaar Nissewaard

Er zijn verschillende manieren om een voorstelling of een goochelshow te presenteren. De meest klassieke, maar niet zonder charme en altijd een groot succes, is de goochelshow in een ruimte of op een poium voor een groot publiek.


Een goochelaar kan uw evenement ook van dichtbij animeren. Het is een zogenaamde "colse-uo" -show die dichter bij het publiek wordt uitgevoerd, van tafel tot tafel bijvoorbeeld. Met deze techniek kunnen gasten zo dichtbij mogelijk genieten van de goocheltrucs, maar ook communiceren met de tovenaar, wat niet is toegestaan tijdens grote shows. De close-up heeft ook het voordeel dat het de uitwisseling faciliteert tussen de gasten ,wat het ijs wat kan breken of de sfeer op gang te trekken. gespreksstof is er meteen wanneer het publiek, altijd tevergeefs, tracht de toverensnaren te ontdekken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magische close-up

    De close-up magie is met Goochelaar Nissewaard name geschikt voor evenementavonden zoals bedrijfsevenementen, cocktailparty's, galadiners, salons, verjaardagen, bruiloften ... Inderdaad, de kracht van deze artiesten goochelaars is om van tafel naar tafel te gaan of stil te staan bij kleine groepen , zich aan te passen aan het publiek, de configuratie van de plaats en de sfeer van het evenement. Het is daarom een animatie die zowel flexibel als discreet is, maar tegelijkertijd indrukwekkend en gedenkwaardig is!

    Tussen gasten tijdens een aperitief of tussen de tafels tijdens een diner, kleine reeksen van ongeveer 5 minuten zijn voldoende om uw gasten te bluffen en te entertainen, en dit op een onverwacht niveau dat plotseling het applaus naar voren brengt.


    Stage Magic

    De toneelmagie wordt beoefend door goochelaars die uitblinken in interactieve goochelshows, dicht bij het publiek, met gekke trucs die je sprakeloos laten ... De ideale omstandigheden zijn een podiumruimte in een ruimte van redelijke omvang om te behouden een contact met het publiek om sommige toeschouwers op het podium te brengen, bijvoorbeeld, die deelnemen aan een rondleiding. Deze uitvoeringen duren ongeveer 20 of 30 minuten en zijn gemakkelijk aan te passen op allerlei plaatsen voor een bevoorrecht publiek en eerder beperkt.

    Dit type show heeft geen grote technische installatie nodig, afgezien van het geluid en het licht dat nodig is voor elke show: de goochelaar biedt vaak alles en biedt een onvergetelijke show voor alle gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Animatie tijdens een maaltijd

Close-up is een moderne en visuele presentatie van magische kunst.

De toeschouwers zijn direct betrokken omdat alles onder hun ogen een paar centimeter gebeurt. De ringen zweven, de munten reizen, de horloges verdwijnen ...

Het is een geweldig moment van delen en interactie tussen de illusionist en het publiek, allemaal gedaan met humor, zwier en elegantie .... 

Om te consumeren zonder mate! Ideaal voor privéfeesten en zakelijke evenementen.


Mentalisme

Ontdek de onweerstaanbare charmes van mentalisme!

Een zeer intrigerend entertainment in een intieme en vriendelijke sfeer, getint met humor! Een mentalist voorspelt gebeurtenissen en speelt hersenspelletjes met het publiek. Daarbij worden technieken gebruikt die de indruk kunnen geven dat ze gedachten kunnen lezen of helderziend zijn.


Energizers

De gasten opwarmen, het ijs breken, allen hebben hetzelfde doel: energie opwekken zodat de mensen in de groep zich meer op hun gemak voelen.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen spelen nog graag! 

- Coöperatieve spelen zijn samenwerkingsspelen die leuk en leerzaam zijn als teambuilding oefeningen voor collega’s, vrienden of familie!


-Competitieve spelen hebben als doel te winnen! Maar naast de winnaar is erook een verliezen. De teambuilder maakt hiervan gebruik om de twee groepen bij elkaar te brengen. Wie wint, verliest, wie verliest, wint...


Deze activiteiten kunnen geleid worden door een Energiser : een teamtrainer die de kneepjes van het vak kent en de groep begeleidt doorheen de sessie. Ze zijn erop gericht om de deelnemers als groep optimaal te laten samenwerken en communiceren. 

De grote illusies tovenaars verkennen 

In deze shows zijn er indrukwekkende visuele nummers die technische voorzieningen en een schilderachtige ruimte vereisen en belangrijk zijn om de "tour" te bereiken die het publiek een open mond zal geven. We verwijzen hier nog steeds naar de technieken die zijn bedacht door de vader van de moderne magie, Jean-Eugène Robert-Houdin!


Street Magic

Ben jij de organisator van een braderie, een buurtfeest, festival of gelijk welk event dat zich buiten afspeelt, dan kan je ook een straatshow voorstellen namelijk straatmagie: terug een ander facet van de magie!

Nog niet overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op via mail of telefoon.