Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar op Noord-Beveland voor jouw feest nodig?

Reserveer nu Alex Buijk de goochelaar op Noord-Beveland die jouw gasten zal vermaken en een show zal geven op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Passie voor goochelen

Als goochelaar mag ik veel plaatsen bezoeken om feesten op te luisteren met wat magie. Ook in het meest dunbevolkte deel van heel Nederland, Noord-Beveland, kom ik voor feesten en evenementen.


Het fijne van zo’n bezoek aan Noord-Beveland is, dat ik er ook heerlijk even uit kan waaien en mijn hoofd kan leegmaken voor inspiratie voor nieuwe trucs. 


Feest aan de kust


Heb je zin in een echt zomers strandfeest aan het Banjaardstrand? Of vier je misschien feest bij de Neeltje Jans?

Ik kom ook naar feesten op speciale locaties, of in de open lucht. Met name als tafelgoochelaar is dat geen enkel probleem.


Als tafelgoochelaar loop ik rond door de feestruimte en laat ik mensen, individueel of in kleine groepjes, snelle trucs zien. Door het ongedwongen karakter van deze vorm van magie, is het vrijwel overal in te passen. Natuurlijk treed ik ook heel vaak op als tafelgoochelaar in restaurants en feestzalen, maar juist de speciale locaties geven het een extra dimensie!


Het is ook heel eenvoudig om rekening te houden met speciale gasten, of doelgroepen op het feest als tafelgoochelaar. Zijn er bijvoorbeeld kleine kinderen bij je gasten, dan doe ik ook voor hun een paar speciale trucs, die passen bij hun belevingswereld. Zo geniet iedereen, van jong tot oud!


Tafelgoochelen is heel geschikt als entertainment tijdens een bruilofts- of personeelsfeest, tijdens een jubileum, of gewoon als jij een feestje net wat specialer wil maken, maar denk ook eens aan de toevoeging van een tafelgoochelaar bij een feest van de sportclub, ouderensoos, of tijdens een open dag op een bedrijf of school.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen voor bedrijven

Als goochelaar in Noord-Beveland ben ik ook inzetbaar voor bedrijven. Dit kan natuurlijk als extra entertainment met een tafelgoochelaar tijdens het personeelsetentje, maar ik ben ook gespecialiseerd in grote evenementen.


Ik kan voor jouw bedrijf optreden als spreker, of Energizer, bij grote evenementen. Bespreek je wensen met me en ik zorg dat ik een boeiend programma op maat maak. Zo breng ik iedereen in de juiste, ontspannen sfeer voor jouw evenement.


Heb je groot nieuws met je bedrijf en wil je dit op een spectaculaire manier brengen? Voeg magie en verwondering aan de onthulling toe en gegarandeerd dat jouw bedrijf de juiste aandacht voor het nieuws krijgt. Zo kan ik bijvoorbeeld onthullingen doen met een groot vuurwerkbord, maar ik heb nog veel meer grootse trucs voor presentaties in mijn repertoire.


Een goochelaar in Noord-Beveland is ook een goede toevoeging op beurzen. Aan het begin van de beurs trek ik met mijn goocheltrucs de bezoekers naar jouw stand en op het hoogtepunt van de beurs, zorg ik juist dat de wachtende mensen vermaakt worden. Zo lopen ze niet door naar de concurrent en heb jij je handen vrij om rustig je klanten te helpen. Natuurlijk pas ik mijn trucs voor beurzen zo aan, dat ik de nadruk leg op jouw bedrijf, of producten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Leer zelf goochelen

Ik ben zelf natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar goochelen is leuk! Mensen zich laten verbazen en verwonderen met jouw trucs geeft enorme voldoening het is erg leuk om een glimlach op gezichten te toveren.


Wil je het zelf ook eens proberen? Dat kan! Ik kom als goochelaar naar Noord-Beveland om een goochelworkshop te geven.

Eerst doe ik een aantal trucs voor en daarna leg ik ze stap voor stap uit. Vervolgens is het tijd om het zelf uit te proberen. Je oefent de trucs samen met de andere cursisten, dit alles gaat in een ongedwongen, losse sfeer en met een hoop humor!


Na afloop van de workshop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee naar huis. Zo kun je de thuisblijvers ook verbazen met jouw trucs.

Een goochelworkshop is een ideale, ontspannen activiteit voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding, of een gezellige avond met vrienden.

Reserveer nu Alex Buijk, een show op maat.

Als je besluit om een goochelaar naar Noord-Beveland te laten komen, als toevoeging voor jouw feest of evenement, wil je natuurlijk ook dat het programma echt speciaal op jouw feest is afgestemd.


Goochelen is maatwerk voor mij. Ik stel altijd in overleg mijn programma samen en kan bijvoorbeeld ook heel makkelijk verschillende onderdelen combineren. Zo kan ik starten met optreden vanaf een podium en later op de avond als tafelgoochelaar rondlopen door de feestlocatie. Bespreek je wensen met mij en ik doe je een voorstel voor een passend programma op maat.