Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Noordoostpolder.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Noordoostpolder inhuren?

Wat is het toch leuk om een feestje te mogen organiseren. Iedereen houdt van feestjes en iedereen vindt het leuk om daar naar toe te gaan. Als jij zo'n feestje mag organiseren is dat natuurlijk extra leuk, want jij doet dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw familie en vrienden. Je wilt iedereen een leuke avond bezorgen. De meeste feestjes bestaan uit een hapje, drankje en wat muziek. Verder wordt er volop gekletst en dat is het dan. Hartstikke gezellig natuurlijk. Maar jij kunt er zeer eenvoudig voor zorgen dat jouw feestje niet zo maar een van de vele feestjes wordt. Je kunt er voor zorgen dat het een onvergetelijk feestje wordt. Ik kan jou hierbij helpen! Ik ben namelijk een goochelaar in Noordoostpolder en omgeving en ik kan elk feestje zo speciaal maken dat hier nog heel lang en vaak over gesproken wordt. Zelfs maanden na het feestje komt het nog ter sprake. Is dit wat jij wilt voor jouw feestje? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Ik zal mijn beschikbaarheid dan checken en als ik beschikbaar ben, kunnen we beginnen met het samenstellen van mijn show.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar in Noordoostpolder?

Hoe stel ik mijn show samen

Het samenstellen van mijn show doe ik niet alleen. Ik heb jouw hulp hiervoor echt nodig. Ik wil de show namelijk volledig afstemmen op jouw feestje en gasten. Daarom hoor ik graag van jou hoeveel gasten jij ongeveer verwacht, van welke leeftijd tot welke leeftijd jouw gasten zijn en wat de reden van het feestje is. Tevens hoor ik graag van jou of jij nog speciale wensen voor de show hebt. Als ik deze gegevens weet, kan ik een show samenstellen die perfect bij jouw feestje past. Uiteraard zal ik een en ander met jou afstemmen, want ik ving het belangrijk dat jij het eens bent met de inhoud van mijn show. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Hoe werkt mijn show?

Mijn show is geen standaard goochelshow die alleen op het podium plaats vindt. Natuurlijk zijn er trucs die ik wel op het podium moet uitvoeren. Voor sommige trucs is dat nou eenmaal de enige plaats waar het mogelijk is. Maar heel veel trucs lenen zich er prima voor om deze direct tussen het publiek te doen. Dat is een plaats waar jij mij dus zeker terug kunt vinden tijdens mijn show. Zodra het mogelijk is, stap ik van het podium af en begeef mezelf onder de gasten. Ik loop door de zaal heen als rondlopende goochelaar en af en toe stop ik bij een tafeltje met gasten om daar een truc te doen, want ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar. De trucs volgen elkaar in rap tempo op en jouw gasten zullen deze met volle verbazing bekijken. De grote vraag bij hen blijft natuurlijk hoe mijn trucs nou in elkaar zetten. Ik kan jou een ding verklappen: hier gaan jouw gasten niet achter komen, want goochelen is iets magisch en dat blijft het natuurlijk ook. 

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Gasten raken in gesprek

Als mijn show is afgelopen raken gasten vaak in gesprek met elkaar over mijn show. Ze gaan mijn trucs met elkaar bespreken. Elk detail wat ze gezien hebben, komt terug en zij hopen er op deze manier, met elkaar, achter te komen hoe mijn trucs in elkaar zitten. 


Voor wie treed ik op?

Ik treed eigenlijk voor iedereen op: van jong tot oud, man en vrouw, zakelijke of particuliere klanten. Mijn goochelshow zijn geschikt voor heel veel leuke feestjes of evenementen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, vrijgezellenfeest, kerstborrel, nieuwjaarsbijeenkomst, braderie, congres of kinderfeestje. Ik ben niet alleen in te huren als goochelaar. Je kunt mij namelijk ook inhuren als energizer of spreker. Ik heb veel zakelijke klanten die dit regelmatig doen. Ik word regelmatig uitgenodigd om naar een congres of beurs te komen, maar ook voor andere locaties word ik regelmatig uitgenodigd. Dus heb jij hulp nodig, laat het mij dan weten. De kans is zeer groot dat ik jou kan helpen. 


De dag van het feest

Na weken of soms maanden voorbereidingstijd is het dan eindelijk zo ver, jouw feestje gaat vandaag beginnen. Misschien brengt dit nog wat stress met zich mee voor jou, want op het laatste moment moeten er altijd nog veel kleine dingen geregeld worden. Naar mij hoef je in ieder geval niet om te kijken. Ik weet wat er van mij verwacht wordt en zorg dat alles goed gaat. Als alle gasten gearriveerd zijn, gaat mijn show beginnen. Ik kom op een leuke manier de zaal in, zodat gelijk alle aandacht op mijn gevestigd is. Vanaf dit moment zullen jouw gasten de wereld van de magie ervaren!