Goochelaar Huren Alex Buijk

Ervaring, passie en uniek dat zijn de kenmerken voor een Goochelaar in Noordwijk

Zoek jij een knaller van een afsluiting voor jouw feest? Of ben je op zoek naar het beste entertainment aan tafel? Zoek jij een Goochelaar in Noordwijk? Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een originele manier van vieren in Noordwijk gezocht?

Wil je graag een feestje geven in Noordwijk, dan je heel wat keuze vandaag de dag. Je kan bijvoorbeeld uitgaan en genieten van het toerisme in dit gebied. Toch willen veel mensen wel eens iets anders doen dan dit. Het mag soms wel eens wat meer speciaal zijn. Maar wat zou je dan doen? Deze keuze kan voor veel mensen nogal moeilijk zijn. Graag wil ik je toch op weg helpen hiermee. Een mogelijkheid hiervoor is door te kiezen voor een goochelaar op je feest in Noordwijk. Maar waarom zou je dit doen? Lees hieronder daarover meer.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom kiezen voor een goochelaar voor op je feest?

  •    Kiezen voor een goochelaar, is kiezen voor een activiteit voor jong en oud. Dit betekent dat je iedereen kan entertainen hiermee. Hiermee hoef je dan ook niet afzonderlijk op zoek te gaan naar een andere activiteit voor andere leeftijdsgroepen.Dit bespaart je dus niet enkel tijd en energie om hiernaar op zoek te gaan, het bespaart je meteen dus ook heel wat geld. 


  •    Soms heb je een feestje waarop de genodigden elkaar niet kennen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest. Dit is dan ook vaak lastig voor hen omdat de genodigden niet zo vlug geneigd zullen zijn met vreemde mensen te praten. Ze zullen eerder bij de bekende mensen blijven hangen. De drempel is te hoog voor velen, want wat moet je vertellen tegen deze vreemde personen? Het kan dan ook helpen dat je zorgt voor een gezamenlijke activiteit zoals een goochelact. Zo hebben de genodigden achteraf ook gespreksstof om over te praten en wordt het gemakkelijker om de verschillende groepen wat met elkaar te laten kennismaken.


  •    Je hebt enorm veel varianten van goochelshows of goochelacts waarvoor je zou kunnen kiezen. Dit zorgt er dan ook voor dat je vast ook wel iets kan vinden wat bij jouw feest en jouw persoonlijkheid past.


  •    Een goochelact kan georganiseerd worden op elk soort feestje. Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, om een verjaardagsfeest, om je huwelijksfeest, of een kinderfeestje... Het is een act dat niet te stijf is, maar tegelijk ook kan gebruikt worden op een formelere gelegenheid. Ideaal dus voor elke mogelijke gelegenheid. 


  •    Het is eens een speciale vorm om iets te vieren. Dit is iets wat nog niet iedereen heeft gedaan. Daarom wordt er veel gepraat over deze belevenis na het feest. Dit betekent dus dat anderen je feest nooit meer zullen vergeten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Enkele voordelen om te kiezen voor mij als goochelaar?

Er zijn natuurlijk verschillende goochelaars die aan het werk zijn in jouw regio. Waarom zou je dan voor mij kiezen? Ik kan onmogelijk alle mogelijke redenen hier allemaal bespreken, maar ik kan je alvast op weg zetten door enkele voorbeelden van de mogelijke redenen op te sommen voor jou. Enkele van deze mogelijke redenen zijn de volgende:

 • Je kan rekenen op een goede service en goede shows, want ik heb al meer dan 15 jaar ervaring en dit met meer dan 150 shows per jaar die ik geef. Dit betekent dat ik intussen weet waarmee ik bezig ben!

 • Ik biedt een 100% tevredenheidsgarantie aan. Zo hoef je je ook nooit zorgen te maken dat je niet tevreden zal zijn over het resultaat.

 • Ik bied verschillende diensten aan. Zo bied ik shows aan als tafelgoochelaar, geef ik goochelworkshops, geef ik centrale goochelshows, ik sta op de beurs als goochelaar enzovoort.

 • Er zijn al tal van anderen jou voor geweest om een show te boeken. Zij waren ook bereid om hun ervaring hiermee te delen op mijn website. Zij zijn allen zeer tevreden hierover. Dit kan je ook al merken aan de hoge gemiddelde klantenscore die de bezoekers me geven!

 • Ik ben bereid me te verplaatsen doorheen Nederland voor jouw feest!

Meer informatie gewenst over mij als goochelaar in Noordwijk?

Mogelijks heb je wel interesse in een van de shows die ik aanbied, maar zit je toch nog met enkele vragen. Geen nood dan. Je kan meer informatie over mij en mijn diensten terugvinden op mijn website. Daar kan je ook offertes opvragen. Heb je toch nog verdere vragen waarop je het antwoord niet meteen kan terugvinden op de website? Dan kan je steeds contact opnemen met mij. Dit kan door me op te bellen of door me te mailen. Ik hoop je snel te woord te mogen staan!