Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet nu deze unieke Goochelaar in Noordwijkerhout

Alex Buijk is een unieke Goochelaar in Noordwijkerhout die jouw gasten kan vermaken met entertainment op hoog niveau. Reserveer nu deze topper voor jouw feest, borrel of bedrijfsevenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex

Ben jij een grijze muis? Doe je graag wat anderen doen en ben je geneigd om anderen hun voorbeeld te volgen? Wil je graag een feest die gewoontjes is. Een feest met modale muziek, matig eten en doorsnee versiering? Een feest waarvan iedereen het al gezien heeft en niemand het nog weet te boeien? Als je antwoord op dit alles nee is, dan hoor jij waarschijnlijk bij het grootste deel van de mensen.


Want wie wil er nu dat zijn feest wegvalt in het niks? Dat zijn gasten in slaap vallen van verveling en dat je feest het amper waard zal zijn om een feest genoemd te worden? Je hebt maar een aantal speciale dagen en gebeurtenissen in je leven en die verdienen dan ook om gevierd te worden met klasse! Dan rest er enkel nog de vraag: hoe begin je daar aan?


Keuzes maken zijn in het leven nooit gemakkelijk, dit geldt ook voor de keuzes die je zal moeten maken bij het geven van een feest. Je moet namelijk trachten om zo veel mogelijk rekening te houden met iedereen, maar dat is niet gemakkelijk.


Sommige mensen wonen niet in de buurt en moeten op je locatie zien te geraken. Sommige mensen zijn veganistisch of vegetarisch en moeten ook kunnen genieten van het eten dat je op je feest voorzien hebt. Kinderen hebben misschien het liefst een clown als entertainment op je feest, terwijl de volwassenen eerder een optreden van een zanger zullen verkiezen. Je kan nooit voor iedereen goed doen, maar je kan het wel proberen!


En zelf al wordt de muziek een flop en smaakt het eten naar niets, zelf dan val er nog veel te redden met de keuze die je maakt voor entertainment op je feest. Want de keuze van entertainment is de belangrijkste keuze die je kan maken voor je feest. Omdat het entertainment een groot invloed heeft op de uitkomst van je feest. Kies daarom voor vermaak waarvan iedereen evenveel zal kunnen genieten. Zoals het vermaak die een goochelaar op jouw feest zal voorzien.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Meer dan hocus, pocus!

    Het is algemeen geweten dat een goochelaar goed is in het entertainen van de kinderen. Goochelaars worden daarom ook vaak gevraagd op kinderfeestjes. Tegenwoordig is het idee dat goochelaars enkel dienen voor kinderfeestjes al lang achterhaalt. Goochelaars gaan de dag van vandaag zo professioneel te werk dat ze ook weten hoe ze een ouder publiek moeten aanpakken.


    Wanneer je kiest voor een goochelaar kies je om alles eens anders aan te pakken. Een goochelaar biedt origineel vermaak voor jong én oud. Zijn goocheltrucs zijn zo goed doordacht dat ze erin zullen slagen om de aandacht van elk van je gasten te trekken en om deze ook te kunnen vasthouden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk dé goochelaar bij uitstek in je omgeving

Wist je dat er dicht bij jou een ervaren en zeer professionele goochelaar in de buurt is? Een goochelaar die alles net iets anders aanpakt dan alle anderen? Een goochelaar die boven goochelaar ook nog eens lezer, spreker en energizer is? Die goochelaar luistert onder de naam: Alex Buijk!


Door zijn jarenlange ervaring weet hij hoe hij moet omgaan met verschillende leeftijden, karakters en voorkeuren. Hij weet hoe hij een stil moment kan opvangen en hoe hij mensen die alle energie lijken verloren te zijn weer nieuw leven kan inblazen. Hij zorgt voor een algemene ambiancebolle, sensationele sfeer op je feest en geeft je feest het extra vleugje magie dat het verdient.


Huur Alex in als rondlopende goochelaar als je het leuk vindt dat hij zijn leukste goocheltrucs uitvoert terwijl hij zich vrolijk tussen je gasten voortbeweegt. Huur Alex in als tafelgoochelaar als je het fijn vindt dat Alex zich bij jou en je gasten aan de tafel zal vergezellen, zodat je zijn beste goocheltrucs van dichterbij kan inspecteren. Omdat Alex niets liever wil dan al zijn klanten tevreden te zien, biedt hij ook goochelwerk op maar aan.

Neem contact op met Alex

Denk bij het volgende feestje dat je van plan bent om te houden in de buurt van Noordwijkerhout een aan Alex. Alex kent de omgeving en wordt daar steeds hartelijk ontvangen. En misschien ben jij wel Alex zijn volgend succesverhaal?


Ben je niet graag een grijze muis die zomaar doet wat andere doen? Wil je een feest geven waar iedereen omver zal vallen van verbazing? Ben je ook van mening dat jij en je gasten een feest verdienen die écht de moeite waard is? Probeer dan eens een goochelaar uit als vermaak op je feestje! Een goochelaar is een meester in het entertainen van je gasten van elke leeftijd!