Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk jouw goochelaar in Nuenen

Heb jij binnenkort een feest of evenement ? Boek nu Alex Buijk de goochelaar in Nuenen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie, wat en hoe

Met een goochelaar in Nuenen zoals Alex Buijk haal je een waar feest in huis. De ervarenheid en professionaliteit van deze top entertainer, energizer en nationaal bekend goochelaar geeft jouw feest of event dat extra vleugje bijzonderheid.


Wie, wat en hoe


Ik, Alex Buijk mag al enige jaren dit fantastische beroep uitoefenen, maar liefst 15 jaar. Met deze ervaring breng ik ware feesten in het teken van magie rond door heel Nederland en België. Als goochelaar in Nuenen geef ik ook shows in het Engels. Met een agenda vol boekingen doe ik iets waar mijn hart ligt en zo neem ik dat mee op het podium om zo voor een speciale show te zorgen voor jou en jouw gasten op wat voor feest of event dan ook.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen en magie in het algemeen

Tegenwoordig zie je veel van het magie van goochelen terug op televisie. In shows en films zoals Now You See Me 1 & 2 en met deel 3 in de maak is het goed te merken dat vanuit Hollywood in Amerika het beroep goochelaar en alles daarom heen weer terug aan een ware opmars bezig is. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor de liefhebber en zo zal het de altijd aanwezige muziekbandjes, dj's, diners en karaokeavondjes weer langzamerhand een beetje gaan vervangen. En zeg nou eerlijk, een goochelshow is toch ook veel leuker. In Amerika nog steeds een zeer populair concept en dat is ook steeds meer te merken in West-Europa. Ook door goochelaars als Hans Klok, mijn grote voorbeeld wordt het goochelaar zijn tot op grote hoogtes gebracht momenteel. Met zijn shows in Las Vegas geeft hij mensen van over heel de wereld een prachtige avond vol magie, glitter en glamour, maar ook samen met Baywatch Babe Pamela Anderson richt bij de aandacht op man, vrouw, jong en oud in het publiek.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Van bruiloft tot een bezoek jouw schoolplein

 Voor mij als goochelaar in Nuenen maakt het niet uit, ik heb inmiddels over de jaren heen alles wel een keer meegemaakt. Of het nou een bruiloft, verjaardag of trouwdag is, het komt bij mij wekelijks voor in mijn agenda. Dit geldt ook voor optredens op scholen, bedrijven of zelfs voor gemeentes. Van goochelshows tot iemand leren goochelen tijdens goochelworkshops met mij ben je verzekerd van succes als je een leuke middag, avond of zelfs ochtend wilt. Onthullingen of openingen in de vorm van feesten, bedrijven of zelfs monumenten kan ik ook uitstekend voor jou in orde maken. Met vuurwerk, vlammen en een hoop magie tover ik bij iedereen een lach en wijde ogen van verbazing op zijn of haar gezicht. Ik vul ook graag in tijdens reisprogramma's van buitenlandse toeristen of van kinderen tijdens een animatieprogramma. Voor een optreden in een bejaardentehuis of verzorgingstehuis ben ik ook altijd voor in. Dit geeft de mensen die hier verblijven een speciaal gevoel aangezien veel toch vaak alleen de dagen door moeten brengen binnen dezelfde muren. Een ziek familielid of vriend opvrolijken met een privé show in het ziekenhuis of bij jou thuis? Geen probleem! Geef even een belletje en we bespreken dit goed tot in detail om er iets moois van te maken.

 Contact opnemen met deze topgoochelaar

Ben je na het lezen van deze tekst nog steeds niet overtuigd van mij als goochelaar in Nuenen? Neem dan is een kijkje op mijn websites bougemagic.nl en alexbuijk.nl. Hier vind je een aantal leuke video's en foto's van mijn werkzaamheden als goochelaar met diverse concepten die ik aanbied. Tevens kan je hier ook een hoop reviews lezen van mensen die gebruik hebben gemaakt van mijn diensten. Ook bedrijven zoals ABN Amro en de gemeente Roosendaal hebben hier hun fantastische review achtergelaten, waardoor je ziet dat ik een absolute top entertainer ben ik mijn vak voor zowel grote als kleine klanten en mij hierdoor onderscheidt van de amateur en semi pro goochelaars. Wacht daarom niet langer en pak de telefoon en geef mij een belletjes of stuur een mailtje als je mij wilt inhuren op jouw volgende feest of event. Een onthou vol is vol! Op korte termijn zit ik vaak op de populaire dagen en tijden al volgeboekt dus het is aan te raden wel tijdig erbij te zijn. Op de eerdergenoemde websites kun je mijn contactgegevens vinden. Voor meer informatie of prijzen kan je mij ook het best even bellen of mailen, ik sta je graag te woord en ben ook beschikbaar voor een persoonlijk kennismakingsgesprek mocht hier behoefte aan zijn.