Goochelaar Huren Alex Buijk

Zorg dat je kunt gaan genieten van deze top Goochelaar in Nunspeet!

Boek Alex Buijk , top Goochelaar in Nunspeet. Hij voorziet je gasten van het leukste entertainment en laat ze verwonderen met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat is mijn doelgroep

Het is altijd leuk om een feestje te organiseren. Het maakt niets uit of het een feestje voor jezelf is of een feestje voor iemand anders. Feestjes zijn altijd gezellig en sommige feestjes zijn feestjes die nooit meer vergeten worden. Ben jij een feestje in Nunspeet en omgeving aan het organiseren en wil jij dat het een van deze onvergetelijke feestjes wordt? Neem dan contact met mij op. Ik ben namelijk een goochelaar in Nunspeet en omgeving en ik kan jouw feestje onvergetelijk maken met een geweldige, speciale en spectaculaire goochelshow. Simsalabim en jouw feestje is een groot succes!


Wat is mijn doelgroep


De feestjes voor wie ik optreed, bestaan voornamelijk uit volwassen personen. Maar als jij een kinderfeestje aan het organiseren bent, kan jij mij ook zeker uitnodigen voor een mooie goochelshow. Je denkt nu wellicht dat ik alleen voor particulieren optreed, maar niets is minder waar. Ik treed namelijk ook op bij bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Maar mocht jij een zakelijke bijeenkomst, workshop of ander zakelijk evenement aan het organiseren zijn en mist er iets, dan kan ik jou wellicht ook helpen als energizer. Maar zoek jij een spreker voor jouw bijeenkomst, ook dan moet je zeker even contact met mij opnemen. Ik ben van vele markten thuis en er is een grote kans dat ik jou kan helpen. Dus ben je een zakelijke klant of een particuliere klant, organiseer jij een feestje voor jong of oud, man of vrouw, ik kan jou helpen!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe zet ik een show in elkaar

Veel goochelaars hebben vaste shows die zij steeds opvoeren. Ik heb ook enkele standaard shows die ik op kan voeren, maar meestal maak ik de show volledig op maat. Ik stem dan met jou af wat jouw doel voor het feestje is, voor wie het feestje gevierd wordt, waarom is dit feestje, wie zijn er aanwezig bij dit feestje, etc. Als ik dit allemaal weet, zal ik de show in elkaar zetten. Soms is dit een standaard show die ik op een aantal punten wat aanpas, maar vaak is het echt een compleet nieuwe show. Op deze manier weet ik zeker dat jij en jouw gasten tevreden zijn en alleen dan ben ik ook tevreden. Dus als wij met elkaar in gesprek gaan, is het zeker ook belangrijk dat jij jouw wensen duidelijk aangeeft, want dan kan ik deze meenemen. Wij maken er dus echt samen een geweldige show van.


Hoe werkt een show

Als je op tv een goochelshow ziet, zie je de goochelaars lekker veilig en vertrouwd op een podium staan. De gasten kijken van een afstandje toe en heel af en toe wordt er iemand uit de zaal gevraagd om te komen assisteren. Dit is het beeld wat veel mensen van een goochelshow hebben en zo wordt het inderdaad ook vaak gedaan, maar ik doe het anders. Naast mijn acts op het podium, doe ik ook nog trucs in de zaal. Ik ben namelijk ook nog een tafel goochelaar en rondlopende goochelaar. Ik ga dus letterlijk de zaal in en doe trucs vlakbij en met de gasten. Dit wordt erg gewaardeerd door hen. Dit geeft de show een extra spannend tintje. Dat is leuk voor de gasten, maar ook voor mij. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Praten over mijn trucs

Als de show is afgelopen wordt er vaak nog lang nagepraat over mijn trucs. Mensen zijn natuurlijk bijna allemaal nieuwsgierig en willen dus weten hoe een truc werkt. Ze gaan met elkaar in gesprek over hoe mijn trucs in elkaar zouden kunnen zitten. Iedereen heeft zijn eigen theorie over de mogelijkheden. Er komen de gekste oplossingen en verklaringen voorbij. Dit is altijd erg leuk om te horen. Soms ga ik even luisteren naar wat zij allemaal bedenken, maar vaak trek ik me terug, omdat ze anders allerlei vragen gaan stellen aan mij en ik kan daar uiteraard geen antwoord op geven. Maar ik vind het wel erg speciaal dat mensen zo enthousiast over mijn trucs zijn.

Simsalabim

Simsalabim, voordat je het weet, is de grote dag van jouw feest aangebroken. Je moet misschien nog wat laatste puntjes op de i zetten, maar naar mij hoef je niet om te kijken. Ik doe mijn eigen ding. Ik zorg dat ik op tijd aanwezig ben, zodat ik de zaal en het podium even kan bekijken en daarna ga ik mezelf omkleden en voorbereiden achter de schermen. Pas op het moment dat mijn show begint, zal jij mij weer zien. Ik neem, vanaf dat moment, jou en jouw gasten helemaal mee in mijn trucs. Jullie zullen allemaal vol verbazing volgen wat er allemaal gebeurt in de zaal! Het wordt een geweldige show en een geweldig feest!