Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar de beste Goochelaar in Oegstgeest?

Maak jouw feest compleet en huur een Goochelaar in Oegstgeest. Reserveer nu Alex Buijk en jouw gasten kunnen gaan genieten van entertainment op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex

Als je van plan bent om een evenement te houden waarvoor een artiest nodig is, moet je op de juiste manier leren hoe je een artiest voor je evenement kunt boeken. 

Er is veel te overwegen wanneer je een artiest zoekt: budget, faciliteiten van de locatie, interesse van het publiek en lokale competitie spelen allemaal een belangrijke rol in het besluitvormingsproces. Een Goochelaar Oegstgeest is alvast geen veeleisende maar wel indrukwekkende artiest!


Hoeveel kost een goochelaar?

Een goede goochelaar zoeken kan ontmoedigend zijn. Je kunt geen prijs stellen op premium entertainment, maar je kunt een interessante deal ontdekken als je wat gaat graven.H et echte antwoord op "Hoeveel kost een goochelaar?" is als het antwoord op "Hoeveel kost een acteur?" Het hangt er van af.


Een goochelaar, zoals een zanger, een spreker of een komiek, brengt een persoonlijk tarief in rekening, dat varieert afhankelijk van de artiest en het evenement.

Factoren zoals de afstand tussen de goochelaar en de locatie, de duur van de uitvoering, de behoeften van de klant en het type evenement hebben allemaal invloed op uw investering. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Top 5 redenen 

  1.Magic is uniek en interactief

  Veel partijen zijn gemaakt met goede bedoelingen maar kunnen vaak saai zijn. Sommige gasten kennen elkaar niet en er is een ongemakkelijke stilte. Een goochelaar zal al je gasten bij elkaar brengen en met elkaar praten, in een poging erachter te komen wat ze net hebben gezien. Het hebben van een goochelaar zorgt ervoor dat iedereen in jouw gezelschap zich welkom en uitgenodigd voelt en tegelijkertijd een gevoel van verwondering en opwinding opwekt.


  2.Teambuilding

  Zakelijke bijeenkomsten / evenementen bieden kansen voor plezier en teambuilding, maar schieten vaak tekort. Als je een goochelaar inhuurt voor je zakelijke evenement, kunnen alle teamleden meedoen en plezier maken. In plaats van rond te kijken naar een spreker, probeer je team te motiveren, laat een goochelaar binnenkomen en het WAUW effect zorgt voor een onmiddellijke verbondenheid.


  3.Gemakkelijk aanpasbaar

  Leg aan de tovenaar uit wat voor soort feest je zoekt en ze zullen in staat zijn om een GEWELDIGE ervaring te maken waar je gasten dol op zullen zijn. Als gastheer ben je vaak zo druk bezig met plannen en voorbereiden voor het feest dat je geen tijd hebt om gasten te ontvangen. Dit kan vaak uitvaltijd op feestjes veroorzaken, wat lastig is. Een goochelaar zal binnenstormen en de dag redden door je feest te entertainen. 


  4. Lachen is besmettelijk

  Het hebben van een goochelaar tijdens je volgende evenement zorgt ervoor dat je gasten met een lach op hun gezicht vertrekken. Goochelaars hebben een goed voorbereide reisroute die alle gasten plezier en opwinding biedt zodra de show begint.


  5.Voor jong én oud

  Of je nu een kinderfeestje organiseert of vrienden organiseert die je al jaren niet meer hebt gezien, een goochelaar zal ze allemaal verbazen. Veel mensen hebben magie gezien op tv, maar nooit in het echte leven. Het inhuren van een live goochelaar voor uw feest brengt een nieuw element dat uw feest naar een hoger niveau tilt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

een close-up goochelaar

Close-up magie is gevuld met illusies, kaartmagie en leuke trucjes die iedereen onberispelijk en zelfs sprakeloos zullen maken. Niets breekt het ijs als een professionele goochelaar die tafelmagie van topkwaliteit voor je ogen uitvoert. Met zijn sluwe handigheid en opgewekte humor zullen zelfs je meest cynische gasten zich amuseren en verbazen en de meest stille groepen in gesprek brengen. Close-up magie, dat is koele magie op slechts enkele centimeters van je gezicht, onder het motto 'Ik stond erbij en keek ernaar'

Ontvang een snelle offerte

Tafelmagie kan op verschillende evenementen worden uitgevoerd. Op een bruiloft, een feest, een bedrijfsevenement en met de magie die vlak voor je ogen wordt uitgevoerd, kan het niet worden ontkend dat je getuige bent van iets bijzonders.Moderne magie met traditionele aanraking...dat vraagt om een vrijblijvende offerte.


Ontdek hoe de Goochelaar Oegstgeest jouw evenement kan transformeren in een magische ervaring.