Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu Alex Buijk de Goochelaar in Oirschot

Geef jij een feest en zoek je een goochelaar in Oirschot? Reserveer nu Alex Buijk voor het beste entertainment op jouw feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen voor iedereen

Beneden de rivieren weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen, dus ook in het gezellige Brabantse Oirschot zit dit wel goed. Als jij een feestje aan het organiseren bent in Oirschot of omgeving, dan legt dit wellicht wat extra druk op jouw schouders, omdat je een bijzonder feest neer wil zetten. Om het bijzonder te maken, kan je bijvoorbeeld een goochelaar inhuren om een spectaculaire goochelshow te geven. Als dit jou wat lijkt, neem dan contact met mij op, want ik ben namelijk een goochelaar en ik werk in Oirschot en de omgeving hiervan.


Alle doelgroepen

Je kunt mij inhuren voor alle doelgroepen. Ik geef dus shows voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden van jouw feestje is, ik kan op elk feestje een goochelshow opvoeren en zal iedereen meenemen in de wereld van de magie. Naast mijn shows voor particulieren, geef ik ook shows voor bedrijven. Zij kunnen mij bijvoorbeeld inhuren voor een bedrijfsfeest of kerstborrel. Daarnaast kunnen zij mij ook nog inhuren voor een zakelijke bijeenkomst als zij assistentie nodig hebben. Dit kan op verschillende vlakken zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een rol al energizer of spreker. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat voor goochelshow is er mogelijk?

 Als jij mij wilt inhuren voor jouw feestje kan je kiezen uit een van mijn standaard goochelshows, maar het is wellicht leuker en beter als ik een show speciaal voor jouw feestje in elkaar zet. Dan is de show dus helemaal afgestemd op jouw feestje en jouw gasten. Als jij dit wilt, hoor ik graag vooraf van jou om wat voor soort feestje het gaat, hoeveel gasten er komen, want de gemiddelde leeftijd van jouw gasten is, etc. Als deze gegevens bij mij bekend zijn, zet ik een passende show in elkaar. Dus helemaal op maat gemaakt voor jouw feestje. 


Hoe gaat mijn show in zijn werk?

Heb jij weleens een goochelshow live bijgewoond? Dan heb je wellicht gemerkt dat de goochelaar al zijn of haar trucs op het podium deed. Dit is iets wat je bij mij niet zal zien. Ik werk namelijk niet alleen op het podium. Natuurlijk zijn er trucs die ik alleen daar kan uitvoeren, maar voor de andere trucs is een andere locatie ook heel goed mogelijk. Hier zal ik dan ook zeker gebruik van maken en ik zal dus echt de zaal in lopen om deze trucs te doen. Ik betrek op deze manier de gasten echt bij mijn trucs. Bij sommige trucs vraag ik hen om mij te helpen. Bij andere trucs kunnen zij mij niet helpen, maar kunnen zij van zeer dichtbij toekijken, want ik doe de trucs echt bij hen aan tafel. Terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende truc. Zo volgen de trucs elkaar in rap tempo op en zal ik de aandacht van jouw gasten zeker vast houden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Gave trucs

Het is natuurlijk bekend dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn. Dit zit in de mens. Door deze nieuwsgierigheid willen zij graag ontdekken hoe goocheltrucs werken. Dit vind ik heel begrijpelijk. Ik zal natuurlijk geen antwoord geven op hun vragen en ook zeker niet laten zien hoe een truc werkt. Omdat mensen dit vaak toch niet los kunnen laten, gaan zij met elkaar praten over mijn trucs. Samen brainstormen zij over de mogelijkheden van mijn trucs. Dit levert vaak creatieve suggesties op. Erg leuk om te zien en te horen.

 Showtime

Eindelijk is het zo ver, het is de dag van jouw feest. Je hebt hier lang naar uitgekeken en er zitten heel wat uurtjes aan voorbereiding in. Op deze dag moet dus alles goed gaan. Dit geeft wellicht wat extra spanning voor jou. Maar over mij hoef je je geen zorgen te maken. Ik zorg er uiteraard voor dat mijn deel helemaal goed gaat. Dit begint met het feit dat ik ruim op tijd aanwezig wil zijn op de locatie van het feest. Op deze manier kan ik, voordat de eerste gasten arriveren, de zaal en het podium inspecteren, zodat ik tijdens mijn show weet waar ik het podium op en af kan. Als dit deel van de voorbereiding klaar is, ga ik mezelf achter de schermen verder voorbereiden. Deze voorbereiding bestaat onder andere uit het omkleden en wat laatste details voor mijn trucs voorbereiden. Als jouw feest in volle gang is, zal ik het podium op een ludieke manier betreden. Jouw gasten zullen verbaasd opkijken. Ik zorg er natuurlijk voor dat het onvergetelijke en magische show wordt!