Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk bekend als goochelaar in Oisterwijk

Goochelaar in Oisterwijk nodig voor jou evenement?Wacht dan niet en reserveer Alex Buijk voor top entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen leuk voor iedereen

Woon jij vlakbij Tilburg in het mooie Oisterwijk en omgeving en ben jij een geweldig feest aan het organiseren? Maar blijf jij met het gevoel zitten dat er iets ontbreekt? Neem dan eens contact op met mij, want de kans is groot dat ik dit ontbrekende puzzelstukje in kan vullen. Ik ben namelijk een goochelaar in Oisterwijk en omgeving en ik heb al heel wat feestje leuker gemaakt met mijn goocheltrucs. Misschien dat ik dit ook bij jouw feestje kan komen doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Unieke goochelaar

Waar kan je mij voor inhuren?

Je kunt mij voor nagenoeg elk feestje inhuren als goochelaar. Ik werk echter meestal wel voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje ben ik zeker in te huren. Bij feestjes voor volwassenen kan je eigenlijk aan allerlei soorten feestjes denken, zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een bruiloft, een surprise party, etc. Dus wat voor soort feestje jij ook aan het organiseren bent, dat maakt niets uit. Neem contact met mij op en samen gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. 


Geen standaard goochelaar

Bij veel goochelshows staan de goochelaars steeds op het podium. Vanaf het podium doen zij hun trucs. Heel soms vragen zij hulp van iemand uit het publiek, maar de meeste acts doen zij alleen. Dit is ook begrijpelijk, want dit natuurlijk heel veilig, omdat zij dan de trucs van een afstand kunnen doen en zo minder kans hebben dat er ontdekt wordt hoe een truc werkt. Ik werk uiteraard ook vanaf het podium, maar dat is zeker niet het enige wat ik doe. Ik werk namelijk graag samen met jouw gasten. Als het mogelijk is, zal ik hen zeker betrekken bij mijn show. Dus op het podium vraag ik regelmatig hulp aan een van de gasten. Daarnaast loop ik ook de zaal in. Terwijl ik de zaal in loop, doe ik al een aantal trucs. Ondertussen stop ik bij een tafeltje en dan doe ik daar weer een truc. Ik doe mijn trucs dus echt dichtbij de gasten. Dit is spannend voor de gasten, maar ook voor mij en dat maakt het voor iedereen extra leuk!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werkt een truc?

Dit is een vraag die ik regelmatig hoor. Soms wordt die vraag aan mij gesteld, maar nog vaker hoor ik gasten samen brainstormen over deze vraag. De creatiefste oplossingen komen voorbij. Ik vind dit altijd erg leuk om te horen. Soms brengen zij mij zelfs op leuke ideetjes. Niet alleen mensen die elkaar kennen, raken met elkaar in gesprek over mijn acts. Ook mensen die elkaar nog niet kenden, raken met elkaar in gesprek over hoe een act zou kunnen werken. Mensen leren elkaar dus kennen door mijn acts. Dit vind ik erg speciaal.


Zakelijk evenement

Niet alleen particulieren kunnen mij inhuren als goochelaar. Ook bedrijven kunnen mij inhuren als zij bijvoorbeeld een kerstborrel of bedrijfsfeest aan het organiseren zijn. Daarnaast ben ik ook in te huren als bijvoorbeeld spreker of energizer voor een zakelijke bijeenkomst. Dit kan in de breedste zin van het woord zijn. Dus als jij zo'n soort evenement aan het organiseren bent, moet je zeker even contact met mij opnemen.


Samenstelling gezelschap

Er zijn een aantal standaard shows die op kan voeren, maar vaak pas ik deze nog wel enigszins aan. Ik hou namelijk rekening met de samenstelling van het gezelschap. Als er bijvoorbeeld veel kinderen in de zaal zijn, zal ik niet al te spannende trucs doen, want het moet een show zijn die voor iedereen leuk is. Ik zorg er dus voor dat de show helemaal op maat gemaakt wordt, zodat het een echte aanvulling van jouw feestje is.

De dag van het feest

Als de dag van het feest aangebroken is, zal jij wellicht wat gespannen zijn. Dit is heel erg begrijpelijk, want jij hebt hier lang aan gewerkt en nu is het moment gekomen waarop alles goed moet gaan. Ik zal mijn best doen om er voor te zorgen dat mijn deel goed gaat, daarom ben ik ruim van tevoren aanwezig op de feestlocatie. Ik zal dan even door de zaal heen lopen en ook het podium bekijken. Daarna kunnen wij, indien nodig, nog wat laatste details bespreken. Vanaf dat moment zal ik jou met rust laten, zodat jij nog wat laatste dingen kunt regelen. Ik ga mezelf dan achter de schermen terugtrekken om mezelf voor te bereiden op mijn show en eventueel nog wat kleine punten aan te passen. Als het tijd voor mijn show is, kom ik de zaal binnen of ik betreed het podium. Jouw gasten zullen verbaasd zijn dat ik daar sta. Ik neem hen volledig mee in mijn show en ik zorg er voor dat het een feest wordt waar nog lang en vaak over gesproken wordt!