Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Oldambt boeken? TOP Illusionist Alex Buijk huren

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Oldambt.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Oldambt inhuren? Boek Alex Buijk

Ook is een weekendje weg met familie of vrienden een perfecte gelegenheid om eens te proeven van de magische wereld. Laat jezelf en je gasten vol verbazing genieten van deze kunsten. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijk moment waar nog lang over gesproken zal worden. Weet je al precies wat voor goochelacts je op jouw gelegenheid wilt laten plaatsvinden. Dan kun je makkelijk en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarin kun je al je wensen doorgeven, zodat er een passend aanbod voor entertainment op maat wordt geleverd. Weet je nog niet precies wat je wilt en wat er allemaal wel niet mogelijk is, dan zul je versteld staan van alle mogelijkheden die de goochelaar uit Oldambt te bieden heeft. De goochelaar zal altijd meedenken over leuk en passend entertainment om jouw gelegenheid nog leuker te maken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Oldambt?

De goochelaar in Oldambt die deze spectaculaire magische shows verzorgt is Alex Buijk een magische entertainer. Ik zal mezelf even voorstellen: Ik heb al meer dan 10 jaar professionele ervaring in het vak en ik verzorg meer dan 120 shows per jaar. Ik garandeer dat er altijd passend entertainment op maat wordt verzorgd. Door mijn jarenlange ervaring speel ik perfect in op de wensen van je gasten. Ik heb al veel spraakmakende en verbazingwekkende recensies over mijn magische shows mogen ontvangen. Onder andere waren ABN Amro, het IMU en RTLMCN zeer te spreken en hebben ze genoten van een spraakmakende en verbazingwekkende reis door de magische wereld. Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte en de tarieven op. Voor elk budget is er een leuke show te verkrijgen. Ik zit altijd vol positieve energie. Naast de magische shows verzorg ik ook lezingen op zakelijke evenementen. Ben ik een positieve Energizer en kun mijn inhuren als spreker. Bekijk de site voor alle magische mogelijkheden in Oldambt. Met duidelijke afspraken en een 100% tevredenheidsgarantie weet je altijd waar je aan toe bent. Gegarandeerd genieten van alle magische moment doe je met de compleet verzorgde en sfeervolle shows van Alex Buijk.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magisch entertainment

De goochelaar uit Oldambt is er voor iedereen! Maak de gelegenheid magisch en onvergetelijk door deze te vullen met spraakmakende en verbazingwekkende acts uitgevoerd door de professionele goochelaar. Het zal iedereen vol verbazing achterlaten. Heb je een ander idee of een andere wens? Er is van alles mogelijk in de magische wereld, dus maak het bespreekbaar.

De spraakmakende acts

Een rondlopende of tafel goochelaar.
De goochelaar voert de acts uit doormiddel van interactie met de gasten aan te gaan. Voel de magie van dichtbij. De meest spraakmakende en verbazingwekkende trucs worden aan de tafels uitgevoerd. Zo wordt dit een onvergetelijke ervaring en een feest om nooit te vergeten.


Een goochelshow, volledig verzorgd
Een volledige verzorgde en complete magische goochelshow. Met magische trucjes en zwevende tafels. Ook hierbij vindt interactie met het publiek plaats. Wil je alvast een idee krijgen van hoe zo’n show eruitziet? Dan kun je op de site meerdere filmpjes bekijken om zo alvast een voorproefje te krijgen van de spectaculaire shows.


Een goochel workshop
Heb je altijd al een dieper kijkje achter de schermen van de magische wereld willen nemen. Dan is daar nu de kans voor. Ook erg leuk als je een erg nieuwsgierig publiek hebt. De goochelworkshop zal trucjes demonstreren. Daarna is het aan de gasten om de trucjes uit te voeren. Hierbij zit ook een 100EU hoofdprijs voor degene die het beste kan toveren! Ontdek nu de geheimen van de magische wereld en laat je betoveren.


Een magische bruiloft
Wil je ook graag een magische bruiloft? Het magische moment nog mooier maken door spectaculaire en verbazingwekkende goochelaar in te huren. Jouw decoratie en aankleding zijn het decor en speelveld voor Alex Buijk. Natuurlijk kan dit arrangement ook volledig op jou wensen worden aangepast.


Logo onthulling
Wil jij op een spectaculaire manier jouw logo of bedrijfsnaam presenteren? Onthul jouw naam op verschillende en indrukwekkende manieren. Vraag naar de vele mogelijkheden. Er zal altijd een passend aanbod gedaan worden. Doe het met vuurwerk of door een spectaculaire vuurshow en maak het onvergetelijk.


Lezingen/spreker/Energizer
Voor zakelijke evenementen, teambuilding of voor een spreker op je evenement. Zit Alex Buijk vol energie en aanstotelijke positiviteit die het evenement en de gelegenheid compleet maken. Bekijk de site voor de vele mogelijkheden in deze categorie.