Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak je gasten blij en boek een Goochelaar in Oldebroek

Dit is Alex Buijk bekend Goochelaar in Oldebroek. Hij zorgt ervoor dat je feest onvergetelijk word en vol magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Er komt veel kijken bij het plannen van een feest. Je wilt natuurlijk dat alles zo vlot mogelijk verloopt Bij het plannen van een feest komt zoveel kijken dat het bijna onmogelijk is dat alles over een leien dakje gaat. Maar zelf al lopen er dingen mis, dan moet je nog niet meteen panikeren want als je gedacht hebt aan een goed entertainment voor je feest dan kan dat een echte redding zijn.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom is een goed entertainment zo belangrijk?

Er zijn zo veel redenen waarom het belangrijk is voor jou om te kiezen voor een goed entertainment op je feest. Als eerste zorgt een goed entertainment ervoor dat jij en je gasten het feest zullen verlaten met een glimlach op het gezicht.


Wanneer er niet gedacht wordt aan entertainment loop je het risico dat je gasten zich na een tijdje zullen vervelen. Want hoe vul je je feest op? Natuurlijk is het ook heel gezellig om samen wat bij te praten, maar dan zou je net zo goed gewoon eens kunnen afspreken op café. Een feest heeft andere vereisten en meestal wordt er van een feest verwacht dat het leuk is en dat er ambiance zal zijn. Een feest dient tenslotte om een belangrijke levensgebeurtenis te vieren, waarom zou je dan van je feest een triestige bedoening maken?


Met een entertainer creëer je leven in de brouwerij. Niet elke gast is van nature vrolijk en super enthousiast, maar een goede entertainer kan hier wel voor zorgen. Vermijd het risico dat gasten je feest vroeger zullen verlaten omdat ze hun zitten te vervelen of erger nog dat je gasten gewoon in slaap zullen vallen van vervelening. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Waarom is een goochelaar een goede vorm van entertainment?

Als je eenmaal beslist hebt om te gaan voor entertainment op je feest dan resten er nog steeds heel veel opties. Hoe kies je daar het beste tussen en waar kan je beter op letten?


Een goede entertainer is geen entertainer die gericht is op één soort publiek. Ok, misschien geef je wel een feest waar hoofdzakelijk enkel senioren aanwezig zullen zijn (pensioenfeest) of waar er voornamelijk kinderen aanwezig zullen zijn (kinderverjaardagsfeestje) maar ook op die soort feestjes kan je niet vermijden dat er hier en daar toch nog mensen van andere leeftijdscategorieën zullen rondlopen. Zelf al is het enkel de ouders of het personeel, want iedereen heeft toch evenveel recht om zich te amuseren?


De meeste feesten bestaan echter uit een mix van verschillende persoonlijkheden en leeftijden: vrolijk, nors, uitgelaten, ingetogen, jong, oud en ga zo maar door. Een goede entertainer is een entertainer die elke uitdaging kan aangaan, een entertainer die om kan gaan met elke leeftijd en persoonlijkheid zodat iedereen zich evenveel kan amuseren en zo zal je feest geslaagd zijn! Een goochelaar heeft al deze eigenschappen. Hij kan zich goed aanpassen en is een geboren entertainer.


Een goochelaar is niet zomaar een vorm van entertainment want een goochelaar biedt jou en je gasten verbazing én spanning. Je zal merken dat je na het zien van zijn eerste spectaculaire goocheltruc op het puntje van je stoel zal zitten in afwachting van de volgende en je zal niet alleen zijn. De sfeer die een goochelaar creëert op je feest is uniek. Een goochelaar geeft je entertainment die je nog nooit eerder hebt ervaren en die je heel lang zal bijblijven.

 Alex Buijk, goochelaar in Oldebroek

En als je kiest voor een goochelaar dan kan je net zo goed meteen voor een goede gaan. Waarom zou je kiezen voor een goochelaar die geen of bijna geen ervaring heeft, terwijl er een goochelaar bij jou in de buurt van Oldebroek is met ervaring, professionaliteit én liefde voor zijn job?


Alex Buijk weet dankzij zijn jarenlange ervaring heel goed hoe hij moet omgaan met de verschillende persoonlijkheden en leeftijden van je gasten. Hij kan zich ook goed aanpassen aan elk soort feest. Alex Buijk is een goede keus voor het entertainen van zowel jong als oud. Alex Buijk zorgt er ook steeds voor dat hij op de hoogte is van de nieuwste en spectaculairste goocheltrucs. Daardoor kan hij klanten keer op keer verbazen met de leukste goocheltrucs, het is niet voor niets dat Alex ook in de omgeving van Oldebroek steeds meer vaste klanten heeft. 


Wil je Alex inhuren voor je feest? Dan kan dit op twee manieren: als tafelgoochelaar en als rondlopende goochelaar. Als rondlopende goochelaar zal hij de leukste goocheltrucs al rondlopend uitvoeren, als tafelgoochelaar doet hij dit wanneer hij zich bij je gasten aan tafel vertoeft. Bovendien zorgt Alex ook voor goochelwerk op maat!