Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Olst-Wijhe inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Olst-Wijhe.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Olst-Wijhe inhuren? Boek Alex Buijk

Ben jij op zoek naar een magische act voor op jou feest in Olst - Wijhe of omgeving? Neem dan eens contact met mij op, want ik ben een goochelaar in Olst - Wijhe en omgeving en kan, met mijn magische goochelshow, jouw feestje vast en zeker voorzien van de magie die jij zoekt. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Olst-Wijhe?

Optredens voor iedereen

Eigenlijk maakt het niet zo veel uit wat voor soort feestje jij aan het organiseren bent, ik kan op elk feestje optreden met een van mijn goochelshow. De meeste shows die ik verzorg zijn voor volwassenen, maar ook een show voor kinderen is geen enkel probleem. Dus of jij nou een surprise party, vrijgezellenfeest, bbq feestje of een kinderfeestje aan het organiseren bent, dat maakt niets uit. Ik kan jou helpen om het feestje nog magischer te maken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Zakelijke klanten

Naast mijn optredens voor particuliere klanten, heb ik ook al regelmatig opgetreden bij een zakelijk evenement. Ik kan dan bijvoorbeeld een goochelshow geven bij een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Maar ook kan ik bijspringen op een congres of bij bijvoorbeeld een workshop. Ik kan daar naar toe komen als goochelaar, maar ook als energizer of spreker ben ik in te huren. Dit is iets wat ik regelmatig doe, dus ook in die rollen voel ik mezelf als een vis in het water. Ik ben dus van vele markten thuis. Dus neem zeker even contact met mij op als jij op een bepaald vlak hulp kunt gebruiken. Ik ben in te huren voor zowel kleine als grote rollen. 

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Goochelshow in elkaar zetten

Uiteraard heb ik verschillende standaard goochelshow die ik regelmatig opvoer. Ik vind het echter leuker om specifiek voor een feestje een show in elkaar te zetten. Als ik weet hoeveel gasten er in de zaal zullen zien, hoe oud deze gasten ongeveer zijn en wat de reden voor het feestje is, kan ik een show samenstellen die helemaal aansluit bij het publiek. Dit is natuurlijk het leukste voor iedereen. Daarom doe ik dit altijd graag. Op deze manier weet ik zeker dat ik alle gasten op de hand heb en hun volledige aandacht kan krijgen en vasthouden tijdens mijn show. Dat is natuurlijk wel zo leuk, want daarvoor kom ik uiteindelijk ook optreden.

Aandacht vasthouden

Als ik op het podium sta en daar trucs doe, heb ik de aandacht van de meeste gasten. Zij kunnen de trucs dan goed bekijken. Maar als ik het podium verlaat en de zaal echt inloop, dan heb ik de aandacht van alle gasten. Zij volgen mij nauwlettend. Zij willen natuurlijk niet dat ik onverwachts achter hen sta en dat zij schrikken van mij. Ik vind het altijd speciaal om mijn trucs tussen de gasten te doen. Op deze manier kan ik hen beter bij mijn trucs betrekken. Bij de ene gast haal ik een balletje achter zijn of haar oor vandaan, terwijl ik naar een volgend groepje gasten loop, tover ik een konijn uit de hoge hoed en zo blijf ik doorgaan. Naast mijn rol als goochelaar op het podium ben ik ook nog een rondlopende goochelaar en tafelgoochelaar. Dit zijn rollen die mij op het lijf geschreven zijn en de gasten vaak heel erg kunnen waarderen. 

Hoe werken mijn trucs?

Gasten hopen natuurlijk altijd te ontdekken hoe mijn trucs werken. Ik begrijp dat heel erg goed. Als ik vroeger een goochelshow zag, was ik ook altijd geboeid en volgde de goochelaar nauwlettend in de hoop een foutje te zien en dat ik dan kon ontrafelen hoe de truc in elkaar zat. Ik begrijp dus goed dat gasten dit ook bij mij doen. Zeker als ik bij hen aan tafel een truc doe, dan wordt ik zeer goed in de gaten gehouden. De gasten zitten met hun neus bovenop de truc, maar toch kunnen zij niet zien hoe ik de truc doe. Dit kan voor sommige gasten zelfs een beetje frustrerend zijn, maar de meesten moeten er vooral om lachen en gaan later met elkaar bespreken hoe zij denken dat de trucs in elkaar zitten. Het is altijd leuk om te luisteren naar de suggesties die zij doen. Er komen hele leuke, creatieve ideetjes voorbij.

De dag van het feest

Op de dag van het feest zal jij waarschijnlijk nog wat laatste puntjes op de i moeten zetten. Daarom laat ik jou deze dag vooral met rust. Ik zorg dat ik op tijd op de locatie van het feest aanwezig ben, zodat ik ruim de tijd heb om mezelf goed voor te bereiden. Als de gasten arriveren, zorg ik dat zij mij niet zien. Ik wacht achter de schermen tot het moment van mijn optreden is aangebroken. Vanaf dat moment is het show time en zijn alle ogen op mij gericht...