Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in Oost Gelre voor jouw feest.

Ga genieten van de leukste trucs van Alex Buijk De Goochelaar in Oost Gelre

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Organiseer een feest

Er komt heel wat kijken bij het geven van een feest, daarom is het ook normaal dat je er wat gestrest bijloopt als je van plan bent binnenkort een feest te geven. Stres niet te veel, want het de oplossing is simpeler dan je denkt. Hoewel het belangrijk is om met alle aspecten van het feest rekening te houden, is er toch een belangrijk aspect die van grote invloed is en dat is de keuze van entertainment. Want zelfs als andere dingen mislopen kan een goed entertainment je feest redden.

Toch is de keuze van entertainment voor je feest niet evident. Er is veel keuze beschikbaar, maar veel van deze keuzes zijn specifiek op een doelgroep gericht. Iedereen tevreden stellen is dus niet gemakkelijk, maar het is niet onmogelijk!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat is het belang van goed entertainment?

Het doel van een goed entertainment is om zo veel mogelijk van je gasten tevreden te stellen. Je kan dus beter kiezen voor een vorm van entertainment die op een breed publiek gericht is. Als je te specifiek gaat, dan zullen veel van je gasten zich buitengesloten voelen en dat creƫert een onaangename sfeer. Wanneer je kiest voor entertainment kan je beter ook kiezen voor entertainment die zal blijven boeien. Een entertainer die weet hoe hij de spanning erin kan houden, zodat je gasten zich geen enkel moment zullen vervelen. Heb je al eens gedacht aan een goochelaar voor je feest? Een goochelaar kan je dit en nog zo veel meer bieden!


Doe het eens anders


Wie uniek entertainment zegt, zegt goochelaar en zij die er al ervaring mee hebben gehad zullen dit zeker en vast beamen. Een goochelaar zorgt voor entertainment die groot en klein zal blijven verbazen. Slimme goocheltrucs die je gasten vol spanning laten verlangen naar wat nog moet komen. Een sfeer van magie en plezier die niemand zal teleurstellen. Een goochelaar is bovendien ook een geboren entertainer, je moet je dus geen zorgen maken dat je gasten zich zullen vervelen! Je gasten zullen je dankbaar zijn voor je keuze en zullen zich jouw feest nog heel lang herinneren. Wat wil je nog meer?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk, goochelaar te Oost Gelre 

Overtuigt om te kiezen voor een goochelaar? Dan kan je maar best meteen kiezen voor een goede. Goochelaars worden steeds meer op feestjes gevraagd en de keuze aan goochelaars wordt dus ook steeds groter, maar niet elke goochelaar is een goede keus. Het is belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het bijvoorbeeld een heel groot voordeel als je een goochelaar inhuurt die al ervaring heeft opgedaan. Ervaring zorgt ervoor dat de goochelaar zich perfect kan aanpassen aan elk soort feest Niet enkel aan elk soort feest, maar ook aan elke persoonlijkheid en leeftijd.


Je kiest liever ook voor een goochelaar die zo professioneel mogelijk te werk gaat. Amateurs zijn er genoeg, maar goochelaars die weten hoe ze hun goocheltrucs professioneel en geloofwaardig kunnen brengen die zijn al wat zeldzamer. Dit is toch iets belangrijk om op te letten, want een amateur zal veel minder mensen weten te boeien. Een echte professioneel die kan zelfs de meest ongelovige doen geloven in magie. Maar waar vind je dan juist zo'n goochelaar?


Goed nieuws als je op zoek bent naar een goede goochelaar in de buurt van Oost Gelre, want daar gaat Alex Buijk te werk! Alex Buijk is een goede keuze, want hij is niet enkel heel professioneel maar hij heeft ook jaren ervaring achter de rug. Maar er is meer! Alex is niet zomaar een goochelaar.

Alex zorgt ervoor dat hij steeds op de hoogte blijft van de nieuwste goocheltrucs zodat hij er zelfs in slaagt om zijn vaste klanten te blijven verbazen. Alex gaat ook te werk als spreker, energizer en lezer. Hij kan goed overweg met woorden en hij weet dus precies wat hij moet zeggen en doen om de aandacht van je gasten te trekken en te houden. Spannende moment worden afgewisseld met een vleugje magie, de perfecte mix voor een geslaagd feest!

Contact met Alex Buijk

Alex Buijk kan je inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Het verschil is dat een rondlopende goochelaar zijn beste goocheltrucs al rondlopend uitvoert en een tafelgoochelaar doet dit wanneer hij zich bij je gasten aan de tafel plaats. Daarnaast biedt Alex ook goochelwerk op maat aan!