Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu de goochelaar in Oosterhout en geniet van een top show van Alex Buijk.

Als jij een goochelaar in Oosterhout zoekt lees dan nu verder en reserveer Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen leuk en gezellig

Oosterhout is een gezellig stad om te bezoeken. Het is al helemaal leuk als je hier n dezee gezelllige stad woont. Wil je dan ook het liefst nog een feestje organiseren voor familie of vrienden, maar je weet nog niet wat je nou precies wil doen? Nou dan heb je met mij een ideaal persoon in huis voor een leuke en vooral magische show op te voeren. Ik als goochelaar in Oosterhout kan namelijk een spetterende show verzorgen voor iedereen van alle leeftijden en uithoeken van Nederland. Ik ben een echte top illusionist als het gaat om de wereld van goochelen en magie. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken en dat zegt alles over hoe leuk dit vak wel niet is. Dat geef ik ook graag aan iedereen mee die ik tegenkom in het publiek of bij een ander bedacht concept van mij wat tevens te boeken is.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Films en tv

De magische goochelwereld is al vaak te zien geweest op die televisie in onze woonkamers. Of het nou in een film of tv-serie was, of misschien wel in de stoere en nieuwe filmreeks van Now You See Me waar momenteel al 2 delen van gemaakt zijn en een derde deel in aantocht van is. Het is iets geweldigs dat goochelen als je het aan mij vraag en velen zullen het met mij eens zijn dat dit niet alleen leuk en gaaf is, maar ook gewoon een hele goede vorm van topentertainment dat op elk soort feest goed mogelijk is als hoofd act of voor slechts een deel van een feest. De tv laat immers zien wat de burgers willen en dat zien we duidelijk terugkomen als het gaat om magie en goochelaars. 


En dan heb ik het nog niet eens gehad over ons wereldberoemde goochelaar Hans Klok, die extreem mooie shows in de gokhoofdstad van de wereld, Las Vegas mag showen. Samen met Pamela Anderson geeft hij telkens een geweldige show dat door velen mensen van over heel de wereld bijgewoond wordt. 


Over mijzelf als persoon en als goochelaar


Met Hans Klok als voorbeeld, wil ik mij graag zoveel mogelijk onderscheiden van andere goochelaars in Nederland en België. Door mijn shows telkens weer foutloos neer te zetten zet ik hier ook een grote stap in. De hoge reviews en becijferingen geven mij veel doorzettingsvermogen om deze sterke lijn door te zetten. Als goochelaar in Oosterhout heb ik al enige naamsbekendheid opgebouwd in mijn vakgebied, dat ik grotendeels aan mijn klanten te danken heb. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Verjaardag, bruiloft, reünie of schoolfeest

Niks is te veel of te gek voor mij en ik kan daarom ook elk soort feest aan. Het maakt ook niet uit of het een groot of klein publiek is, ik weet altijd de juiste snaar te raken als het gaat om vermaak. Ik ben de juiste goochelaar in Oosterhout om dit soort feesten in goede banen te leiden. Familielid jarig? of juist een collega? Wacht niet langer! En huur mij in op jouw feest voor een top show met topentertainment. Een echte entertainer die zijn publiek altijd graag wilt vermaken door voor de beste interactie te zorgen. Ik tover niet alleen met kaarten en bankbiljetten, maar ook met het publiek. Ik rust namelijk niet totdat ik bij iedereen een blik van verbazing of een grote lach heb gezien.

Alex Buijk inhuren als goochelaar in Oosterhout


Met het beroep goochelaar ga ik naar bed en sta mee op. Voor een gesprek om kennis te maken kan je dus gerust bellen. Hier kan je dan makkelijk doorgeven wat jouw wensen zijn voor het feest. Hier hou ik dan goed rekening mee zodat jij je niet druk hoef te maken over het feest. Je weet hierdoor gelijk wat er gaat gebeuren en er zijn geen onaangename verrassingen, ook niet in de prijs want die bespreken wij ook duidelijk. Wil je meer informatie of wil je gewoon wat meer van mijn shows zien? Dan verwijs ik je door naar mijn website, op bougemagic.nl staan namelijk ook video's en foto's van mij in actie op voor publiek. Met de aangegeven contactgegevens kan je mij snel bellen of om zo een afspraak te maken of om iets te vragen. Naast goochelshows doe ik ook aan goochelworkshops dat tevens een erg populair concept is voor zowel jong als oud. Wacht dus niet langer meer voor en leuk concept met mij in de hoofdrol van vol is vol!