Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet een top Goochelaar in Oostzaan

Alex Buijk is de top Goochelaar in Oostzaan die jouw gasten zal vermaken met de leukste trucs.  Alex levert maatwerk enmaakt graag een persoonlijke touch aan het optreden.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar het beste entertainment?

Als je regelmatig rondloopt op een leuk feest of festival weet je hoe belangrijk het is dat er een leuke sfeer is. Een ontspannen en gezellige sfeer waarin jij jezelf kan zijn, een omgeving waarin je kan genieten met je vrienden en familie en echt even kan ontspannen. Misschien wil je niet zomaar een feest vieren maar wil je er echt een bijzondere gelegenheid van maken. 


Een feestje vieren is niet voldoende voor je. Het moet opvallen en bijzonder zijn, anders doe je het niet. Een feest vieren vind je hartstikke leuk maar dan moet er wel een locatie zijn die bijzonder is, waar je vrienden nog niet eerder zijn geweest en waar je echt een goed feest kan vieren. Met deze spetterende locatie val je echt op. Misschien vier je het lekker buiten met een barbecue of een ander sfeervol diner. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je feest juist te vieren in een ouderwetse loods of ander opvallend gebouw. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het beste van het beste

Je vindt kwaliteit belangrijk, je hecht veel waarde aan een goede maaltijd en aan een lekker drankje. Als je ergens heen gaat er wil je een goede maaltijd waar je echt van geniet. Als je ergens wat gaat drinken ga je liever naar een restaurant dan naar een plaatselijk café. Je betaalt liever wat meer zodat je zeker weet dat het goed is. Voor je feest wil je ook alleen maar het beste van het beste. Daarvoor is het nodig dat je hulp inschakelt van een entertainer en een cateraar. Met de juiste hulp zorg je ervoor dat je feest een groot succes is. Je hoeft dan zelf niets meer te doen alles gaat volgens wens. Wat wil je nog meer? 


Rondgaan met hapjes en drankjes 

Als je ervoor kiest om echt een goed feest te vieren weet je dat je dit niet alles zelf gaat doen. Je maakt er een betere avond van als je een aantal professionals inschakelt. Door een cateraar in te schakelen bepaal je wat voor hapjes en drankjes worden rondgebracht maar hoef je dit niet zelf klaar te maken. Het is ook niet nodig om zelf met de schalen rond te lopen. Schakel een aantal mensen in die hier plezier aan beleven en het leuk vinden om dit soort werkzaamheden uit te voeren. Door deze hulp hoef je het allemaal niet zelf te doen maar maak je er wel een geweldig feest van. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Het vermaken van je gasten

Als je wel eens op een leuk feest bent geweest weet je nog goed dat je er met een ontspannen gevoel rondliep. Er heerst een gezellige sfeer en je bent wat leuks aan het doen. Dit wil je natuurlijk ook bereiken als je een feest viert. Met een goochelaar in x zorg je er gegarandeerd voor dat je er een geweldige avond van maakt. De goochelaar in Oostzaan zorgt voor een ontspannen sfeer waarin je gasten lachend om de hilarische voorstelling. De goochelaar in Oostzaan zet een magische voorstelling neer met zijn geweldige acts. Voor je het weet verdwijnen er zomaar dingen van het podium. De voorstelling is betoverend en leuk voor jong en oud. Als je dus op zoek bent naar een geniale manier om je gasten te vermaken schakel dan de goochelaar in Oostzaan in.

Maak er een geweldige avond van

Een feest vieren is natuurlijk superleuk. Je leeft er maanden naar toe, maak er een succes van door zo min mogelijk zelf te doen. Door de hulp in te schakelen van zoveel mogelijk professionals die goed voor je gasten te zorgen maak je een geweldige avond van. Je bent altijd op zoek naar manieren om op te vallen en het net even anders te doen. Dit is met het organiseren van je feest dan ook niet anders. Je gelooft in goed eten, drinken en het juiste entertainment. 


Een avond uit is een beleving, dit wil je al je vrienden ook geven door je eigen feest. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf maar hier schakel je de juiste hulp voor in. Door gebruik te maken van een cateraar en de goochelaar in Oostzaan regel je alle belangrijke dingen van je feest in een handomdraai. Dan hoef je niets meer zelf te doen. Heb je nog vragen over de voorstelling of heb je nog een leuk idee neem dan zo snel mogelijk contact op.