Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu een top Goochelaar in Opmeer

Reserveer nu deze top Goochelaar in Opmeer. Alex Buijk weet hoe je gasten moet vermaken met de allerleukste goocheltrucs.  Alex levert  maatwerk en goochelt voor iedere doelgroep een leuke show!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De aandacht trekken is niet meer zo makkelijk

De kans is groot dat je veel tijd doorbrengt op je mobiel. Deze kleine computer neem je overal mee naartoe. Je kan er alles mee doen. Je rekening mee betalen, winkelen, eten bestellen, scrollen op sociale media en nog veel meer. Als je met iemand in gesprek bent maakt je mobiel vaak geluid. 


Je bent snel afgeleid door alle geluiden en knipperende lichtjes van je toestel. Voordat je er erg in hebt pak je dit kleine machientje en neem je een kijkje. Je aandacht is helemaal niet meer bij het gesprek. Je bent geen uitzondering. Dit is een vaat onderdeel van ons leven. En voor veel mensen is het lastig om aandacht te hebben voor de mensen om hun heen. We zijn zo snel afgeleid en besteden veel tijd aan onze telefoon. Vaak heb je het niet eens door maar pak je deze er automatisch bij. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maak jij je hier schuldig aan?

Misschien doe jij het zelf ook wel. Speel je liever een spelletje dan dat je met iemand aan het kletsen bent in je pauze. Voor sommige mensen is dit vreemd. Die begrijpen hier helemaal niets van. Misschien begrijp je ook niet waarom je dit doet in je pauze. De kans is groot dat het kleine machientje je in zijn greep geeft. 


Hoe trek je nu de aandacht?

Het is lastiger om de aandacht vast te houden, het is moeilijk om een feestje te vieren waar niemand op zijn telefoon zit te turen. Het is niet onmogelijk om een geweldig feest te organiseren. Mensen gebruiken de telefoon vooral als ze zich vervelen. Voorkom dus dat iedereen zich verveelt. Vier je een feestje zorg er dan voor dat iedereen zich vermaakt. Dit doe je door voor een geweldige goochelshow te zorgen. De goochelaar in Opmeer trekt de aandacht van al je gasten. Als ze niet oppassen laat hij zomaar een mobieltje verdwijnen. De goochelaar in Opmeer laat je gasten genieten van magische trucjes maar maakt ze ook aan het lachen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voorkom scrollen

Als je gasten het naar hun zin hebben op je feest dan is een mobieltje niet nodig. Ze gaan dan niet scrollen door hun tijdlijn of dingen bekijken. Het is puur vermaak waarom de meeste mensen dit doen. Als je de gasten goed vermaakt dan is dit het niet nodig om te scrollen door facebook. 


Met een geweldig programma zorgt de goochelaar in Opmeer voor al je gasten. Met de leukste grappen heeft iedereen het naar zijn zin. Ook is de magie betoverend om naar te kijken. Deze show zorgt ervoor dat niemand zich verveelt. Het is niet meer nodig om naar je mobieltje te grijpen. 


Zoveel mogelijk hulp inschakelen

Als je rond wil lopen op je eigen feest maak je met iedereen een praatje. Je wilt ontspannen rondlopen en dat kan alleen als je de juiste hulp inschakelt. Door een professionele entertainer in te schakelen worden je gasten vermaakt. Het is super fijn als je hier zelf niets meer voor hoeft te doen. Dat alles al voor je wordt geregeld. Dan kan je pas echt ontspannen. De juiste hulp maakt je handen vrij en zorgt ervoor dat je zelf meer kan genieten van je eigen avond.

De mobiele brigade uitschakelen

Als je met je vrienden samen bent is het heel gezellig. Je hebt een goed gesprek en je maakt veel lol. Maar soms valt het je op dat er maar een half gesprek wordt gevoerd. Als je aan het woord bent dan pakt je goede vriend opeens zijn mobiel. De aandacht is weg en dat vind je maar lastig. Aan het einde van de avond zit iedereen fanatiek op zijn telefoon te scrollen. Je vindt dit maar ongezellig en probeert er zo min mogelijk aan mee te doen als je bij je vrienden bent.


Voor je eigen feest wil je niet dat het zo eindigt. Je kan moeilijk eisen dat iedereen zijn telefoon inlevert. Maak er dus een geweldig feest van zodat niemand zijn mobiel meer nodig heeft. Dan is je feest pas echt geslaagd. Niemand verveelt zich, iedereen heeft een geweldige avond en vermaakt zich.

Als je nu niet alles zelf wilt doen schakel dan zoveel moeilijk hulp in. Het is niet nodig om het allemaal alleen te doen. Met de hulp van de goochelaar in Opmeer is de mobiele brigade uitgeschakeld. Hierdoor geniet iedereen van een geweldige avond. Neem zo snel mogelijk contact met mij op als je ook wat hulp kan gebruiken voor je feest. Samen maken we er een groot succes van.