Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Opsterland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Opsterland inhuren? Boek Alex Buijk

Wanneer schakel je een goochelaar voor je feest? Hoeveel mensen er komen bepaald grotendeels waar je het feest gaat vieren. Misschien is het je nog niet helemaal duidelijk waarom je ervoor kiest om een goochelaar in te schakelen voor je feest. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat een goochelaar alleen maar leuk is voor de jongste kinderen.

Een goochelaar is natuurlijk wel een kindervriend die op verschillende kinderfeestje komt. Maar een goochelaar is niet alleen maar leuk voor kinderen. Het is gewoon leuk voor iedereen en de voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Top goochelaar boeken

Een goochelaar in Opsterland is een professionele entertainer en zal je gasten optimaal vermaken. Door deze entertainer in te schakelen weet je zeker dat je gasten naar een hele speciale en bijzondere voorstelling kijken. Een voorstelling waar ze nog lang over napraten omdat ze maar niet begrijpen hoe bepaalde trucjes worden uitgevoerd. Als volwassenen kunnen we het maar niet begrijpen. Misschien wil je de trucjes wel graag nadoen als je thuis bent. De voorstelling is zo bijzonder zodat het je gasten niet gaat lukken om dit thuis na te doen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

De magische trucjes van deze voorstelling

De kans is groot dat je gasten nog lang napraten over deze speciale avond. En die magische trucjes zullen ze maar niet vergeten. Het maakt niet uit wat voor feestje je viert of wat de gelegenheid is. Door een bijzondere voorstelling te laten opvoeren weet je zeker dat al je gasten zich vermaken. Laat je gasten dus kijken naar een voorstelling waar ze om moeten lachen en waar ze worden betoverd door alle magische trucjes. Door een goede goochelshow komen mensen echt met elkaar in contact en maken ze samen een heleboel plezier. Door de goochelaar in Opsterland zal er een geweldige sfeer op gang komen.

Op wat voor feesten kan je een goochelaar inschakelen?

Misschien weet je niet zo goed voor welk feest je nu een goochelaar in Opsterland inschakelt. Wat voor feest je ook viert maakt helemaal niets uit. Waarschijnlijk komt er een diverse groep gasten En de kans is groot dat mensen dus allemaal verschillen in leeftijd, in hobby’s en van werk. Hoe maak je er nu een gezellige avond van waar iedereen toch met elkaar gesprek raakt? Laat je gasten altijd iets met elkaar doen. Laat je gasten iets bekijken of ervaren wat ze allemaal leuk vinden.

Wat je mooi kan inzetten is een magische voorstelling van een goochelaar in Opsterland.

Door deze voorstelling worden je gasten verbaasd maar ook wel nieuwsgierig. Want hoe doet de goochelaar het toch allemaal? We willen graag weten wat er precies gebeurd op het podium. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, voor iedereen is een voorstelling van de goochelaar leuk om naar te kijken. Als goochelaar kom ik op meerdere feesten terecht en maakt de gelegenheid helemaal niets uit, voor elke feest kan ik een geschikte voorstellingen opvoeren. Dit is natuurlijk altijd in samenspraak met de gastheer of gastvrouw.

         

Voor welk feest kan je een goochelaar inschakelen?

Er zijn verschillende soorten feesten waar ik veel aanwezig ben. Dit zijn bruiloften, huwelijksfeesten waar het stel viert dat ze al zoveel jaar zijn getrouwd. Ook ben ik aanwezig op verjaardagsfeesten voor kinderen en volwassenen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om voor bedrijfsfeesten, familiedagen en buurtfeesten op te treden. Er is dus veel mogelijk voor verschillende feesten.

Voor elke gelegenheid kan ik weer een andere voorstelling opvoeren omdat ik de voorstellingen altijd toepas op de gelegenheid van het feest. Elk feest vraagt natuurlijk weer om een andere aanpak, een andere benadering van het publiek en andere soort magische trucjes. Door een goochelaar in te schakelen weet je zeker dat er een geweldig programma wordt samengesteld voor je feest, speciaal voor de gelegenheid en toegepast op je gastenlijst. Maak er dus een bijzondere avond van door je gasten te verassen met een bijzondere activiteit.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Organiseer je een feest maar heb je nog het gevoel dat het nog niet helemaal optimaal is geregeld kies er dan voor om een aantal dingen door iemand ander te laten doen. Door een goochelaar in te schakelen voor je feest zorg je ervoor dat je gasten zich vermaken. Wacht dus niet langer maar neem vandaag nog contact met mij op.