Goochelaar Huren Alex Buijk

Uw unieke goochelaar in Oss is Alex Buijk, boek nu!

Alex Buijk is de entertainer die je zoekt als je op zoek bent naar een goochelaar in Oss voor jouw feest, beurs of evenement. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Uniek in brabant

Oss is een gezellig een leuke stad om een bezoek aan te brengen. Het is natuurlijk helemaal leuk als je hier woont. Wil je daarom ook graag een feestje organiseren, maar weet je nog niet wat je nou precies wil doen qua invulling ervan. Nou dan heb je met mij de juiste persoon om in huis te halen om voor de beste, de leukste en vooral de meest magische feest te creëren. Ik kan namelijk als goochelaar in Oss een spetterende show verzorgen voor zowel jong en oud. Ik ben een echte topentertainer als het gaat om de wereld van magie aan andere te laten zien. Ik heb van mijn jeugdhobby mijn beroep kunnen maken en dat zegt alles van hoe leuk dit vak is. Dit wil ik dan ook graag aan iedereen meegeven als die in het publiek zit bij een show of ander concept van mij.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelwereld op tv

Goochelen en magie is al vaak te zien geweest op die vierkante kast in onze woonkamer. Of het nou in een film was van vroeger of in de nieuwe filmreeks van Now You See Me. Ook series zoals Mindfuck, Streetmagic en Holland Got Tallent laten geregeld leuke trucjes zien. Het is iets aantrekkelijks dat goochelen blijkt dus. De televisie laat immers zien wat volk interesseert. Dit alles klinkt natuurlijk al geweldig, maar dan heb ik nog niet eens gesproken over ons wereldberoemde goochelaar hans Klok die extreem mooie show in gok hoofdstad Las Vegas mag opvoeren. Samen met Baywatch ster Pamela Anderson heeft hij telkens een geweldige show in de Verenigde Staten. Iets wat je eigenlijk niet snel zou verwachten van een Nederlander, maar Hans Klok heeft het dus ver geschopt in het vak waar ik in ook actief ben.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Verjaardag, Over mijzelf als persoon en goochelaar

Met Hans Klok als grote voorbeeld van mijzelf, wil ik mij daarom ook zoveel mogelijk onderscheiden van andere goochelaars in Nederland en België. Dit wil ik bereiken door mijn shows en andere concepten telkens weer foutloos neer te zetten en zo zorgen voor de beste reviews om zo die sterke lijn door te zetten. Door mij zo te onderscheiden met o.a. professionaliteit en gedrevenheid streef ik ernaar om een van de beste goochelaar van het land te worden. Als goochelaar in Oss en daarbuiten heb ik al een aardige staat van dienst mogen opbouwen met grote optredens en voor zowel particulieren of bedrijven. Ook gemeentes hebben van mijn kunsten gebruik gemaakt als goochelaar in Oss. 


Verjaardag, bruiloft, reünie of schoolfeest

Zoals de titel al doet zeggen, kan ik elk soort feest aan. Het maak ook niet uit of het nou een publiek is van een paar honderd mensen of slechts een handje vol. Ik ben de juiste man als goochelaar in Oss om al dit soort feesten in goede banen te begeleiden. Oma of opa jarig? of juist je ouders of kinderen? Wacht niet langer! En huur mij Alex Buijk in. Een echte magische entertainer die zijn publiek altijd op de eerste plek zet en graag zorgt voor de beste interactie. Ik tover niet alleen met kaarten maar ook met je gezicht. Een lach of wijde ogen van verbazing zijn de dingen waar ik op drijf en mijn werk telkens weer met plezier uitvoer.

Alex Buijk inhuren als goochelaar 

Met passie in hart en nieren wil ik dat jouw feest precies zo verloopt zoals jij dat wilt. Voor een gesprek ter kennismaking kan je dus gerust vertellen wat jouw voorkeuren zijn voor het feest. Hier kan ik dan op inspelen zodat jij je geen zorgen hoef te maken op het feest. Met een gerust hart zelf op het feest zitten die jij heb georganiseerd is natuurlijk heerlijk, je weet wat er gaat komen en er zijn geen onaangename verrassingen. Voor meer informatie hierover of wil je gewoon wat meer over mij of mijn shows en concepten weten verwijs ik je door naar mijn website. Op bougemagic.nl staan video's en foto's van mijn werkzaamheden als goochelaar. Met de vermeldde contactgegevens kan je mij snel contacteren via telefoon of email om zo een afspraak te maken of een vraag te stellen. Ik sta je graag te woord en ik hoop spoedig op jouw feest mijn magische kunsten te mogen opvoeren. Met Alex Buijk huur je niet alleen een goochelaar in, maar ook een garantie voor succes op jouw feest of event. Ik ben tevens beschikbaar voor goochel workshops, openingen en beurzen.