Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu deze top Goochelaar in Oud-Beijerland

Zoek jij DE Goochelaar in Oud-Beijerland? Dan ben je bij Alex Buijk aan het juiste adres, Deze geweldige goochelaar kan ieder publiek vermaken, klein en groot.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex heeft passie en plezier

Woon jij in het mooie Oud-Beijerland aan de Oude Maas en ben jij bezig met de organisatie van het geweldigste feest van dit jaar? Misschien kan jij dan nog wel wat hulp gebruiken, zodat het zeker weten een onvergetelijk feest gaat worden, een feest waar iedereen nog heel lang over na zal praten. Is dit wat jij wilt, neem dan contact met mij op. Wellicht dat ik jou, als goochelaar in Oud-Beijerland en omgeving, wel kan helpen om van jouw feest het geweldigste feest van het jaar te maken. 


Magische show voor jong en oud

Mijn magische show zijn geschikt voor jong en oud. Wel moet ik zeggen dat ik voornamelijk voor volwassenen optreed. Dit komt, omdat sommige trucs toch wel wat spannend kunnen zijn voor kinderen. Volwassenen vinden deze spannende trucs juist geweldig. Ik kan op nagenoeg elk feestje optreden, dus het maakt niets uit wat voor soort feestje jij aan het organiseren bent.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magische show op maat

    Als jij mij in wilt huren voor jouw feestje, dan zal ik mijn show helemaal aanpassen aan jouw wensen. Ook zorg ik er voor dat al jouw gasten zullen genieten van mijn show. Dit kan ik echter niet alleen. Ik heb jouw hulp hiervoor nodig. Als jij mij laat weten hoeveel gasten jij ongeveer verwacht, wat de leeftijd van deze gasten is en wat de reden van het feestje is, dan zorg ik er voor dat de goochelshow helemaal op maat gemaakt wordt, zodat iedereen zal genieten. Iets waar ik vooral rekening mee houdt, is de leeftijd van de gasten. Ik zou het erg vervelend vinden als jij jonge gasten hebt en die worden angstig door mijn trucs. Dit is iets wat ik zeker zal voorkomen. Ook hoor ik dus graag wat jouw aanvullende wensen zijn. Hier zal ik ook zeker rekening mee houden. Je kunt mij alles vragen, want er is heel veel mogelijk. Ik zal jou gelijk laten weten of jouw wensen mogelijk zijn. Jouw wensen kunnen uit heel veel verschillende dingen bestaan, denk bijvoorbeeld eens aan de wens om het feestvarken te betrekken bij een act. Deze wens bestaat zeker tot de mogelijkheden. Maar andere wensen zijn ook zeker welkom.


    Ook in te huren voor zakelijke feesten of evenementen

    Naast de shows die ik voor particulieren geef, geef ik ook shows bij bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest zijn. Maar ik ben niet alleen als goochelaar in te huren. Je kunt mij namelijk ook inhuren als energizer en spreker. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op een beurs of bij een congres. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Niet alleen op het podium

Als ik mij show opvoer zijn er een aantal trucs die ik op het podium opvoer, maar voor heel veel trucs heb ik geen podium nodig. Ik vind het leuk en belangrijk om direct contact te hebben met de gasten. Dit doe ik door mezelf tussen de gasten te voegen. Terwijl ik tussen de gasten doorloop, doe ik enkele trucs, want ik ben namelijk ook nog een rondlopende goochelaar. Daarnaast ben ik een tafelgoochelaar, dit houdt in dat ik bij jouw gasten aan tafel enkele trucs laat zien. Op deze manier heb ik direct contact met jouw gasten en betrek ik hen bij mijn show. Dit wordt altijd heel erg gewaardeerd.


Nieuwsgierigheid zit in de mens

Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Dit zie ik steeds terugkomen. Na afloop van elke show zie ik dat mensen met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Tijdens mijn shows hebben zij niet kunnen zien hoe een truc in elkaar zit en dat vinden sommige gasten erg jammer. Door met elkaar te praten over mijn trucs hopen zij op deze manier te ontdekken hoe een truc in elkaar zit. Elke gast heeft zijn of haar eigen idee├źn. Soms luister ik even mee en dan hoor ik de leukste, spannendste en creatiefste dingen voorbij komen. Erg leuk. Maar een ding is een feit: de gasten komen er nooit achter hoe een truc werkt.

Goed voorbereid te werk gaan

Ik vind het heel erg belangrijk dat ik mezelf goed kan voorbereiden op de show. Dit doe ik natuurlijk al voordat jouw grote dag is aangebroken, maar ook op de dag zelf gaat de voorbereiding verder. Ik wil altijd even de zaal en het podium bekijken voordat mijn show begint. Ik ben daarom al ruim van tevoren aanwezig, dus voordat de gasten arriveren. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen. Daar bereid ik mezelf verder voor. Als alle gasten binnen zijn en het feest is begonnen, dan klinkt mijn magische muziek en betreed ik het podium. De gasten zullen een show zien die zij niet snel meer zullen vergeten!