Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef een feest met een Goochelaar in Oude IJsselstreek

Boek Alex Buijk de leukste Goochelaar in Oude IJsselstreek voor jouw feest. Hij zal je gasten laten genieten en verbazen van de leukste goocheltrucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Geef een feest met een goochelaar

Organiseer jij binnenkort een feestje in Oude IJsselstreek, maar ben je niet tevreden over de invulling van jouw feestje? Ontbreek je iets? Wil jij eens iets anders dan alle andere feestjes? Ik, als goochelaar in Oude IJsselstreek en omgeving, kan jouw feestje zeker leuker maken. Lijkt dit jou iets, dan hoor ik dat graag van jou.


Wat doe ik zoal?

Ik ben dus een goochelaar in Oude IJsselstreek die meestal voor volwassen personen optreedt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan bruiloften, surprise feestjes of andere feesten en partijen. Naast mijn optredens voor particulieren, treed ik ook regelmatig op voor bedrijven. Zij huren mij bijvoorbeeld in om hun personeelsfeesten nog leuker te maken. Ik kan dus iedereen, van elke leeftijd, vermaken en vol verwondering meenemen tijdens mijn goochelshow.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Verschillende goochelaars

Veel goochelaars doen hun trucs op een podium. Dit is natuurlijk begrijpelijk, want door de afstand kunnen de gasten zeker niet zien hoe een truc in het werk gaat. Natuurlijk sta ik ook weleens op een podium. Maar als ik op het podium sta, zoek ik wel zo veel mogelijk contact met de gasten. Ik vind het leuk om de gasten te betrekken bij trucs op het podium en daarom zal ik regelmatig iemand vragen of hij of zij mij wil komen assisteren op het podium. Jouw gast staat dan dus echt met zijn of haar neus bovenop de truc! Dit is spannend voor ons allebei! Tevens verlaat ik regelmatig het podium en zoek direct contact met jouw gasten. Ik doe dan enkele trucs waar zij bij staan. Soms vraag ik assistentie aan een van de gasten. De meeste mensen vinden dit spannend, want zij hopen uiteraard dat zij op deze manier kunnen achterhalen hoe mijn trucs in het werk gaan, maar natuurlijk lukt dit niet. Goochelen is iets magisch en dat zal het ook altijd blijven. 


Mensen praten over mijn trucs

Mensen die elkaar eerst niet kenden, kennen elkaar na afloop van mijn show wel. Hier is een simpele verklaring voor: Veel mensen denken na over mijn show en trucs. Zij willen graag weten hoe de trucs in elkaar zitten. Dit gaan mensen met elkaar bespreken. In eerste instantie doen ze dit vaak met mensen die zij al kennen, maar vaak mensen onbekenden zich ook in dit gesprek. Op deze manier worden onbekenden dus bekenden van elkaar. Dit vind ik altijd erg bijzonder om te zien en te horen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Nog meer taken

Ik ben voor verschillende taken in te huren, dus niet alleen voor een goochelshow. De andere taken / rollen zijn onder andere spreker of energizer. Veel bedrijven doen dit als zij bijvoorbeeld een congres of beurs aan het organiseren zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer gelegenheden waarvoor een spreker of energizer erg handig kan zijn. Als jij mijn hulp kunt gebruiken, op dit vlak, dan hoor ik het uiteraard graag van je.


Wat voor show heeft jouw voorkeur?

Naast de standaard shows die ik kan laten zien, vind ik het ook erg leuk om shows op maat te maken. Dus zoek jij een goochelaar, laat het mij dan weten. Ik laat jou dan gelijk weten of ik beschikbaar ben op de dag en tijd van jouw feestje. Als dit het geval is, zal ik een show in elkaar gaan zetten die volledig aansluit bij jouw feest en gasten. Ik vind het belangrijk dat de show volledig aansluit bij jouw feest en gasten. Indien er nog zaken zijn die ik moet weten, waar ik dus rekening mee moet houden, zou het fijn zijn als je deze ook vooraf doorgeeft aan mij. Ik kan hier dan rekening mee houden tijdens het maken van mijn show.

Contact met Alex Buijk

Als de grote dag is aangebroken, ben ik ruim voordat jouw feest begint aanwezig. Indien nodig kunnen wij nog enkele laatste details doornemen. Als er nog iets aangepast moet worden, dan is dat ook zeker mogelijk. Verder zal ik jou niet lastig vallen, want jij hebt vast nog veel laatste zaken die je moet regelen voordat het feest los kan barsten. Ik bekijk zelf even de zaal en het podium en daarna ga ik mezelf achter de schermen verder voorbereiden op de show. Als alle gasten gearriveerd zijn en het feest is lekker op gang, zal show beginnen. Uiteraard kom ik op een spectaculaire manier de zaal binnen, zodat direct alle ogen op mij gericht zijn. Vanaf dit moment houd ik alle aandacht van jouw gasten vast en neem hen mee naar de magische wereld van het goochelen.


Ik garandeer jou dat het een feest wordt waar nog vaak en heel lang over gesproken wordt.