Goochelaar Huren Alex Buijk

Unieke Goochelaar in Ouder-Amstel, Alex Buijk goochelt er op los.

Mocht jij een Goochelaar in Ouder-Amstel zoeken? Dan heb je die nu gevonden! Alex Buijk is de topgoochelaar die je gasten zal vermaken met unieke trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Optredens voor wie?

Elke dag worden er wel feestjes georganiseerd. Sommige feestjes zijn klein, maar fijn. Andere feestjes zijn groot. Voor elk feestje geldt dat iets extra's altijd welkom is. Met iets extra's wordt dan bijvoorbeeld een leuke act of show bedoeld. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke, spannende goochelshow. Als dit iets is wat jij graag op jouw feestje in Ouder-Amstel zou willen hebben, neem dan eens contact met mij op. Ik ben namelijk een goochelaar in Ouder-Amstel en omgeving. Ik zou jouw feestje van wat extra spanning en / of magie kunnen voorzien.


Optredens voor wie?

Ik treed zeer regelmatig op met een van mijn goochelshows. Meestal treed ik op voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Bij feestjes voor volwassenen kan je eigenlijk aan (nagenoeg) elk soort feestje denken, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een surprise party, een bruiloft, etc. Elk soort feestje kan ik een magisch tintje geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ook voor zakelijke klanten

Ik treed niet alleen voor particuliere klanten op, maar ook bedrijven kunnen mij inhuren om een spannende show te komen geven op bijvoorbeeld het jaarfeest voor hun medewerkers, maar ik kan bijvoorbeeld ook een goochelshow laten zien op een beurs of congres. Daarnaast ben ik ook nog in te huren als energizer of spreker. Het komt regelmatig voor dat bedrijven gebruik maken van mijn diensten bij bijvoorbeeld een congres. Er zijn veel mogelijkheden, dus als jij wensen op dit vlak hebt, is het verstandig om deze zeker even aan te geven bij mij. Ik laat jou dan zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.


Verschillende shows

Als jij mij in wilt huren voor een goochelshow, dan krijg je van eigenlijk twee opties: kies je voor een standaard show of wil je liever een show op maat? De standaard shows zijn geschikt voor een heel breed publiek. Dus echt van jong tot oud. Als ik een show op maat maak, zijn de trucs geschikt voor jouw publiek. Als jij bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft, zal ik de spannendste trucs weglaten, omdat niet alle kinderen deze leuk vinden. Als jij een feestje geeft voor alleen volwassenen, dan zal ik de spannende trucs juist toevoegen, omdat zij deze vaak juist het leukst vinden. Op deze manier pas ik mijn show dus volledig aan op jouw feestje en gasten. Uiteraard kan ik dit niet zonder dat ik volledig geïnformeerd ben door jou. Ik hoor dus graag van jou wat de reden voor het feestje is, hoeveel mensen jij verwacht en wat de leeftijd van de gasten is. Als jij nog specifieke wensen hebt, hoor ik deze uiteraard ook graag. Deze zal ik zeker, zo veel mogelijk, meenemen tijdens het samenstellen en uitvoeren van mijn show. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar tussen de gasten

Ik vind het altijd erg leuk om direct contact met de gasten te hebben. Als ik op het podium sta, heb ik maar weinig direct contact met hen. Sommige trucs zijn helaas alleen mogelijk op het podium, dus ik ontkom er niet aan om af en toe op het podium te staan. Maar veel trucs zijn heel goed geschikt om ook in de zaal uit te voeren. Dus zodra het mogelijk is, zal ik het podium verlaten en mezelf tussen de gasten mengen. De gasten zullen wellicht vreemd opkijken, omdat zij dit niet verwacht hadden, maar ik weet zeker dat zij zullen genieten van de trucs die ik, zeer dichtbij, doe. Ik loop van het ene naar het andere tafeltje, bij elk tafeltje doe ik een truc. Soms is dit met behulp van een van jouw gasten en soms doe ik een truc ook alleen. Terwijl ik naar het volgende tafeltje loop, doe ik al weer een volgende truc. Jouw gasten zullen mij goed in de gaten houden, want dit is natuurlijk een uitgelezen kans om de trucs van zeer dichtbij te bekijken en dat is iets wat spannend is voor iedereen. Misschien kunnen zij zo wel ontdekken hoe een truc in elkaar steekt. Dit is iets wat elke gast natuurlijk graag zou willen weten. Als zij het niet kunnen zien, gaan de gasten vaak met elkaar het gesprek aan over mijn trucs. Zij hopen op die manier samen uit te kunnen vinden hoe de werking van een bepaalde truc is. 

Groot succes

Dan is de dag van jouw feest aangebroken. Ik ben ruim van tevoren op de locatie van het feest aanwezig, zodat ik mezelf in alle rust kan voorbereiden. Dit doe ik onder andere door de zaal en het podium te bekijken. Daarna wacht ik achter de schermen tot het tijd is voor mijn show. Ik neem jouw gasten volledig mee in de magische wereld van mijn goochelshow. Ik zorg er natuurlijk voor dat het een groot succes wordt!