Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek je een goochelaar Oudewater voor een feestje?

Alex Buijk is de Goochelaar in Oudewater die je niet mag laten ontbreken op jouw feest! Reserveer nu deze topper!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Oudewater voor bedrijfsfeesten en/of privéfeesten

Laat ik mij even voorstellen? Mijn naam is Alex en ik ben een geboren en getogen goochelaar Oudewater. Met de paplepel grootgebracht met tovertrucjes. Ik heb jaren geoefend en veel geleerd over goocheltrucs en andere magie. Mijn specialisatie is mensen laten genieten van mijn shows met de nodige spanning en entertainment. 


Waarom goochelen op bedrijfsfeesten en/of privéfeesten?

 Goochelen maakt verbinding met het publiek onderling. Mensen zijn altijd in de ban van toveren, goochelen en magie. Haast niemand vindt goochelen niet leuk. Iedereen stelt zich steeds vragen bij hoe een goochelaar trucjes uitvoert of hoe iets kan of niet kan. Goochelen brengt gesprekken op gang en wekt verbazing op bij het publiek. Dit is enorm aan te raden als je wenst dat je publiek meer contact onderling met elkaar kan leggen. Ook is goochelen een ideale teambuildingsactiviteit om collega's dichter bij elkaar te brengen. Dit kan zowel in een workshop waar ze zelf leren goochelen of met een show waar ze achteraf zelf vragen onderling stellen. Zoals je kan zien is goochelen voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, iedereen wenst de magie van het goochelen te beleven. En je kan ze geen ongelijk geven... 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het aanbod

Ieder feest is anders. Ook het publiek is anders. Alles hangt er vanaf in welk kader ik mijn show presenteer. Wens je een luchtige, grappige goochelshow voor een huwelijksfeest? En dit om de gasten te entertainen tussen de receptie en het avondfeest in. 

Wens je een zakelijke demonstratie om je eventuele klanten en /of werknemers te imponeren? Zo een demonstratie om klanten te lokken naar een beursstand? 

Alles is mogelijk met de nodige afspraken. 


Rondlopen met goocheltrucs van tafel tot tafel: 

Dit wordt meer en meer op grote evenementen en feesten geboekt om de leegtes tussen de verschillende uren wat op te vullen. Ik loop naar elke tafel en toon per tafel een aantal trucs. Door deze manier van goochelen bestaat er een dichtere band met het publiek. Het breekt soms het wachten en biedt de nodige spanning en verwondering aan tafel. 


Een show op maat voor bedrijfsfeesten en /of privéfeesten: 

Ik breng jullie een heuse show vol magie en tovertrucjes die zowel spektakel als de nodige verbazing bij het publiek opwekt. In samenspraak kunnen we de show volgens jouw behoeften en noden naar de klanten of publiek toe in elkaar steken. Je vraagt maar en ik kijk of het haalbaar is om de door jouw gekozen trucs uit te voeren. 


Leren werken met goocheltrucs en magie – workshops 

Is goochelen ook jouw roeping? Heb je altijd al gedroomd om trucjes te tonen aan een publiek? Ben je nieuwsgierig hoe goochelen in zijn werk gaat? Wil je de magie achter het goochelen ontdekken? 

Mijn workshop goochelen is ideaal voor elke beginnende goochelaar. Deze opleiding is voor jong en oud. Iedereen die houdt van goochelen mag deelnemen aan deze dag vol magie en trucs. En op het einde van deze indrukwekkende dag mag je nog een aantal goocheltrucs meenemen om thuis te oefenen. 


Meer aanbod op mijn site 

Als je meer aanbod wenst te bekijken, check dan even de aanbodpagina op mijn site. Alles kan besproken worden en bij vragen neem gerust vrijblijvend contact met mij op via onze chat of contactpagina. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex is jouw Goochelaar Oudewater

Ik ben jouw goochelaar Oudewater. 


Waarom zou je voor mij kiezen? 


•    Verplaatsingen zijn voor mij geen probleem. Ik laat graag iedereen in het ganse land genieten van mijn magische goochelshows


•    Mijn shows kunnen op jouw vraag veranderd worden naar jouw noden die je wenst voor jouw publiek


•    Communicatie en interactie met het publiek zijn mijn grootste krachten die een show meer spektakel bijbrengt 


•    Ook mijn jarenlange ervaring leert mij mensen in te schatten en leert mij ook hoe ik op situaties kan reageren

Veel positieve klanten en beoordelingen

Op mijn website kan je tal van positieve klanten en hun beoordelingen nalezen. Zoals je kan zien is iedereen heel tevreden over mijn aanpak en de shows die zij geboekt hebben.