Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef jij een magisch feest? Dan mag deze Goochelaar in Overbetuwe niet missen!

Boek nu Alex Buijk een geweldige Goochelaar in Overbetuwe. Gun je gasten een leuk feest met het beste entertainment en boek deze top goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Overbetuwe

Ben je nog op zoek naar leuke ideetjes voor jouw volgend feest? Wil je graag dat alles vlot verloopt en je gasten uitermate tevreden naar huis zullen terugkeren? Logisch toch? Het is jouw feest en daar wil je hét beste voor. De moeilijkheid is dan ook niet om de beste keuze te maken, maar om te weten wat nu juist de beste keuze is.


Iedereen is anders, gelukkig maar! Dat betekent natuurlijk ook dat we allemaal van andere dingen houden. Andere voorkeuren hebben van smaken, geuren en kleuren en dat maakt het plannen van het ideale feest net zo moeilijk. Want hoe geef je nu in godsnaam een feest waarvan al jouw gasten met hun eigen unieke verschillen van kunnen genieten?


Misschien kan je dan kiezen voor een neutrale aankleding van je feest? Kan je jouw kok een uitgebreid buffet laten maken, maar hoe los je dan het kiezen van een gepast entertainment op? Het voorzien van tien verschillende soorten van entertainment op je feest is geen oplossing. Het zorgt voor verwarring en chaos en dat is toch het laatste dat je voor jouw feest zou willen? Het best kan je dus kiezen voor vermaak die vrijwel door iedereen geapprecieerd zal worden. Een vermaak zoals de goocheltrucs van een goochelaar!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Zo veel voordelen bij het inhuren van een goochelaar

Genoeg van al dat saai entertainment dat je meestaal aantreft op feestjes en evenementen? Wil je niets liever dan jouw gasten een groot plezier doen? Dan is het aanwerven van een goochelaar een goed idee! Een goochelaar heeft een positieve meerwaarde op elk soort feest en evenement en dit door verschillende redenen: 


- Een goochelaar is niet zomaar entertainment: 

een goochelaar is een heel boeiende vorm van entertainment. Het biedt jouw gasten een gevoel van spanning en sensatie. Je gasten zullen hun geen enkel moment vervelen en zullen met veel plezier zo lang mogelijk vol energie je feest bijwonen. De gasten zullen de hele tijd op het puntje van hun stoel zitten, in afwachting van de volgende sensationele goocheltruc. 


-Een goochelaar is plezier verzekerd voor iedereen: 

Vroeger werd een goochelaar meer gezien als entertainer voor kinderen. Die tijden zijn gelukkig al lang verandert, want wie ooit al eens een goochelaar heeft ingehuurd die weet dat ze niet enkel ideaal zijn voor het entertainen van kinderfeestjes. Een goede goochelaar die weet hoe hij zijn publiek moet aanpakken, of het publiek nu bestaat uit allemaal kinderen, jeugd of senioren. Het maakt helemaal niet uit wat voor publiek hij heeft, want hij is een geboren entertainer die zich goed aan zijn volk kan aanpassen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk: goochelaar te Overbetuwe

Voor diegene die op zoek zijn naar een goede goochelaar in de buurt van Overbetuwe is er goed nieuws. Alex Buijk werkt namelijk in heel Nederland en zal dus ook met plezier klaar voor je staan in Overbetuwe!


Die streek is niet nieuw voor Alex, hij heeft al een heel deel feestjes en evenementen daar in de buurt mogen voorzien van topentertainment. Door zijn positieve ervaringen die hij daar heeft opgedaan zal hij dan ook geen moment aarzelen om een opdracht in de buurt aan te nemen!

Waarom je moet kiezen voor Alex Buijk?

Er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een goochelaar als vermaak. Toch is kiezen voor Alex, niet zomaar kiezen voor eender welke goochelaar. Alex heeft al jaren ervaring in de branche wat ervoor zorgt dat hij zich heel goed aan verschillende feesten kan aanpassen. Bovendien zorgt Alex niet enkel voor de beste goocheltrucs op jouw feest, maar ook voor sfeer, enthousiasme en ambiance! 


Verder heeft hij nog ervaring als spreker, lezer en energizer, wat wil zeggen dat hij ook vlot met zijn woorden overweg kan. Hij weet dus hoe hij een publiek moet toespreken en zo kan hij ook de aandacht van jouw gasten trekken. Iedereen wordt dus meegesleept in een wereld van magie en verbazing en niemand zal zich buitengesloten voelen. Een feest waar iedereen evenveel geniet , wat wil je nog meer? 


Als je Alex wil boeken dan kan dit voornamelijk op twee manieren, je kan hem inhuren als tafelgoochelaar of als rondlopende goochelaar. Als tafelgoochelaar zal hij zijn goocheltrucs bij jouw gasten aan de tafel uitvoeren en als rondlopende goochelaar doet hij dit wanneer hij zich tussen jouw gasten beweegt. Maar Alex wil dat zijn klant gelukkig is en dat jouw feest een echt succes zal zijn en om die redenen biedt hij zijn goochelwerk ook op maat aan!