Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Papendrecht, uniek entertainment voor jouw gasten.

Huur nu deze Goochelaar in Papendrecht voor jouw feest. Alex zal jouw gasten vermaken en kennis laten maken met de magisch wereld van goochelen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen op jouw feest

Ongeacht je generatie, iedereen heb het wel is meegemaakt in zijn jeugd. Die goochelaar in het circus of op een feestje van een vriendje of vriendinnetje. Maar ook uit een sprookje of verhaaltje uit een boek. Hierdoor ziet goochelen bij iedereen wel een beetje in zijn hoofd. Sommige hadden zelf misschien ook wel de droom om goochelaar te worden en hadden ook een goocheldoos op hun kamer die ze bij elke bezoek tevoorschijn haalden om even een eigen showtje op te voeren. 


Dit kan allemaal weer een beetje realiteit gemaakt worden in het heden door mij als goochelaar in Papendrecht in te huren voor een show of workshop. Tijdens een workshop die geschikt is voor jong en oud laat ik iedereen zien hoe een goocheltruc in elkaar zit zodat jij het zelf ook kan uitvoeren aan het einde van de workshop, maar ook later voor je vrienden en familieleden. Tijdens deze workshop krijgt ook iedereen een leuke goodybag en is het mogelijk om vooraf een kleine goochelshow van mijzelf te boeken. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feest voor groot en klein

    Word je opa of oma 75 jaar? Of zijn ze 50 jaar getrouwd? Doe iets origineels en huur een goochelaar in om je opa en oma ouderwets te vermaken. Als goochelaar in Papendrecht ben ik voor ieder publiek geschikt. Zowel jong als oud zien mij als een graag geziende gast op hun feest of event. Engelssprekend bezoek? Geen probleem! Laat mij vooraf even weten of er wensen of voorkeuren zijn zoals dit en dan kan ik mijn show volledig in het Engels opvoeren. Buiten dat ik de Nederlandse taal goed en duidelijk spreekt, geldt dat ook voor de Engelse taal. Niemand hoeft dus iets te missen van bij het inhuren van een goochelaar in Papendracht zoals mijzelf. 


    Met een agenda die op springen staat van de boekingen als goochelaar in Papendrecht en daarbuiten, ben ik erg populair in mijn vak om de invulling te doen op een feest of event. Gemeentes en grote bedrijven hebben hier ook met positieve recensies gebruik van gemaakt. Doordat ik meer dan 120 boekingen per jaar heb en met dan 10 jaar als optredens geeft heb ik een goed gevoel van mensenkennis opgebouwd. Hierdoor kan ik zelfs die enkele sceptici in het publiek laten zien hoe leuk goochelen kan zijn. Dit kan simpel door enkel onder hun neus een verdwijntruc te laten zien. Dit laat telkens de meeste mensen weer met hun ogen vol verbazing staan. Grote shows of kleine show, het is allemaal geen probleem voor mij. Bij de grotere show kan ik goed voor de juiste interactie zorgen zodat iedereen in het publiek bij de show betrokken wordt. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie op je feest of school

Nu de warme dagen er ook weer aankomen wordt het gevoel van vakantie ook weer groter. In deze voorjaarsmaanden, maar vooral de zomermaanden is het dan perfect weer om mee te doen aan activiteiten buitenshuis. Dit heeft ook zijn voordelen voor een goochelshow in de open lucht. Dit kan tijdens een braderie of een evenement die vanuit een wijkcentrum wordt georganiseerd. Maar ook scholen en studenten kunnen van mij goochelkunsten gebruik maken om de inluiding te doen van het nieuwe schooljaar of juist van de zomervakantie. De show is geschikt voor alle soorten scholen en mensen dus ook de docenten kunnen allemaal langskomen en het spektakel aanschouwen. Regent het? Dan kan ik het ook prima uitvoeren in de schoolkantine.


Als goochelaar in Papendrecht wil ik er graag voor iedereen zijn. Of het nou is voor een show in een wijkcentrum waar vaak veel culturen en mensen samenkomen of in een bejaardentehuis om onze oude generatie een lach op hun gezicht te toveren. Ik ben voor iedereen beschikbaar met de leukste en magische shows die ik te bieden heb. Ben je een student en wil je graag iets organiseren voor je school? Hartstikke leuk natuurlijk! Ik kan daarom in overleg met de schooldirecteur ideaal dienen als voorprogramma van bv. de jaarlijkse schooldisco.

Neem contact op met Alex

Tafels en stoelen laten zweven, kaarten raden of van simpel papier bankbiljetten maken. Dit is slechts een greep van de vele goocheltrucs die je te zien krijgt als je van mij kunsten gebruik wilt maken. Ik hoor graag als je nog speciale voorkeuren of wensen heb, want dat pas ik graag toe in mijn show zodat iedereen tevreden is. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn website https://bougemagic.nl. En voor tarieven en vragen over mij en mijn werk als goochelaar in Papendrecht kun je altijd bellen of mailen met de op mijn website vermelde contactgegevens.