Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Pekela.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Pekela hip, trendy en populairder dan ooit

Goochelen werd vroeger aanzien als hekserij. Mensen werden gedood omwille van goochelen.

Kunstvorm Vandaag is goochelen een echte kunstvorm geworden. Velen wensen het te leren en benijden de goochelaars, maar weinigen weten wat ze er moeten voor leren, weten EN vooral de passie voor goochelen als kunstvorm. D

Universeel Goochelen is ook universeel dat het door iedereen begrepen wordt. Iedereen kan onmiddellijk volgen als iemand begint te goochelen of kaartentrucjes boven haalt. Enkel kijken kan al genoeg voldoening geven, daarom wordt goochelen ook door iedereen geapprecieerd.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Pekela?

Waarom boeit goochelen haast iedereen?

Een mens is van nature nieuwsgierig en houdt het meeste van dingen die hij zelf niet kan. Mensen vinden het spannend om echt te zien of het wel zal lukken. Ze weten nochtans dat de goochelkunst en de kunst van optische illusies nauw met elkaar verweven is . Het is een talent.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Belangrijk om te weten

Stipt is belangrijk in onze job alsook flexibiliteit, klantvriendelijkheid, mentalist

Mijn acts zijn niet streekgebonden maar ik geef shows in heel Nederland. Ook af en toe elders in Europa. Zoals je weet is goochelen een kunst op zich en universeel verstaanbaar zonder zich te moeten uitdrukken in talen. Iedereen is verbaasd bij een goochelaar… Universeel houden mensen van trucjes.

Mijn klanten staan op de eerste plaats. Zijn ze tevreden dan kan ik ook tevreden zijn.

Je kan gerust enkele klanten beoordelingen nalezen om na te gaan of dit allemaal wel klopt wat ik vertel. Meer details en informatie over mijn programma’s, shows, acts en tal van andere vind je hier terug op mijn website. Je kan ook je vragen mailen naar mijn mailadres en ik antwoord onmiddellijk.

Een goochelact boeken is succes van de bovenste plank

Ik ben Alex en ik ben vertrouwd met de magie van de goochelkunst. Met mijn shows neem ik jullie mee en toon ik spectaculaire trucs. Ik toon jullie zaken die jullie nog niet hebben gezien en die je nieuwsgierig maken naar meer. De ideale act voor jouw feestje en mee met de hype van dit moment. Kiezen voor goochelen is durven! Aanbod goochelen voor feesten en evenementen

Rondlopen met goocheltrucs of trucjes tonen tafel per tafel:
Ideaal voor grote evenementen of feesten waar ik rondloop met mijn trucjes of ik ga de tafels af om wat goochelkunsten te tonen. Mensen zijn steeds nieuwsgierig naar wat er nog zal komen en vragen zich altijd af hoe iets kan of hoe deze trucs in zijn werk gaan.


Een show met publiek:
Deze optie wordt meer en meer gekozen om zakelijke relaties te onderhouden of je team te plezieren in een vorm van teambuilding


Een show op maat:
Deze show kan zelfs op maat gemaakt worden naar jouw keuzes als bedrijf.
Samen gaan we na welke magie en trucs we kunnen loslaten op het publiek. Heb je een doel voor ogen met deze show. We bekijken wat de mogelijkheden zijn om je doel te behalen of toch zo dicht mogelijk te benaderen.

Zelf enkele trucjes leren in de workshop goochelen
Deze workshop wordt veel geboekt door bedrijven voor hun medewerkers.
De basisdoelen worden uitgelegd en de kunst van het goochelen wordt uiteengezet. Ook hier horen enkele basisgeheimpjes die enkel goochelaars weten.
Deze workshop geeft interactie, veel communicatie, creativiteit en behendigheid prijs als belangrijkste vaardigheden bij het goochelen

Wens je meer te weten hoe je deze workshop kan boeken? Hier kan je alle informatie vinden die je wenst te weten over de workshop. Natuurlijk sta ik steeds tot uw dienst om verdere vragen te beantwoorden

         
Ik kan je op weg helpen. Neem gerust een kijkje op mijn site om verschillende aanbiedingen te ontdekken in de magische wereld van de goochelaars.

Alex is je goochelaar Pekela!  Ik ben je beste keuze voor een goochelaar Pekela.

Waarom?

  • Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de magische wereld van goochelen en illusies creëren.
  • Ik ben professioneel en entertainer , ook energizer, illusionist en natuurlijk Goochelaar in hart en nieren
  • Ik heb genoeg mensenkennis om onmiddellijk het publiek aan te voelen om te weten welk vlees ik in de kuip heb.