Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak nu een boeking bij deze Goochelaar in Pijnacker-Nootdorp

Magie passie en creatieviteit dat heeft deze Goochelaar in Pijnacker-Nootdorp wel! Reserveer nu Alex Buijk voor een show vol magie en avontuur.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen magie en illusie

Een feest geven doe je niet zomaar. Je geeft een feest omdat je iets speciaal te vieren hebt. Een speciale gebeurtenis in je leven, iets moois dat je veel geluk schenkt. Dit geluk wil je graag met anderen delen en om die reden ben je van plan om een feest te geven, want een feest is de ideale manier om je geluk met je geliefden te kunnen delen! 


Maar een goed feest geven is niet gemakkelijk. Om een feest succesvol te maken moet je met vele zaken rekening houden, de plaats waar je je feest zal geven, het eten dat je zal opdienen, de decoratie en de muziek. Hoewel deze dingen één voor één belangrijk zijn in het organiseren van een succesvol feest, is er nog een factor die we zeker niet buiten beschouwing mogen laten: het entertainment dat je zal kiezen voor je feest!


Entertainment kiezen voor je feest is geen gemakkelijke opdracht. Veel entertainment is enkel gericht op één doelgroep, waardoor de rest van je gasten zich snel buitengesloten zullen voelen. Een goed entertainment zorgt er juist voor dat het iedereen evenveel plezier kan bieden zodat niemand zich een moment zal vervelen. Een goed entertainment is bovendien entertainment die spannend en boeiend blijft. Zodat het na een tijd niet afgezaagd wordt, want als er te weinig afwisseling is dan gebeurt dit sneller dan je denkt! Maar wat maakt een entertainer tot een goede entertainer? Voor welke vorm kan je het best kiezen?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Denk aan een goochelaar als entertainer op je volgend feest! 

    Heb je er al eens bij stil gestaan om een goochelaar in te huren voor je volgende feest of evenement? Als dat nog niet het geval is, wordt het nu tijd! Een goochelaar is getraind om om te gaan met verschillende doelgroepen! Bovendien zorgt een goochelaar telkens voor de nodige ambiance op je feest. Een goochelaar is een unieke vorm van entertainment die je gasten vol ongeloof op het puntje van hun stoel laat zitten! Geen moment van verveling, geen moment van gezucht! Een goochelaar zorgt enkel voor momenten vol plezier en spanning, momenten die je voor heel je leven zullen bijbleven! Momenten vol magie dus!


    Waarom zou jij altijd dezelfde keuze maken bij het organiseren van een feest? Voor de zoveelste keer kiezen voor een voor de hand liggende vorm van entertainment, die iedereen al meer dan beu is gezien? Pak het eens anders aan en verras je gasten! Verbaas en verbluf ze met een entertainment die ze een leven lang bijblijft!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Hoe kies je de juiste goochelaar voor je feest 

Omdat er steeds meer en meer goochelaars werkzaam zijn, wordt de keuze er niet gemakkelijker op. Toch zijn er een aantal dingen waar je beter op kan letten als een goede goochelaar wil vinden. Zoek naar een goochelaar met ervaring, want een goochelaar met ervaring weet het best hoe hij een publiek moet aanpakken. Hij is ook sneller voorbereid op onvoorziene situaties en kan zich ten alle tijden aanpassen. Verder is het ook belangrijk dat je zoekt naar een goochelaar met passie, een goochelaar die echt liefde toont voor zijn werk, want dan gaat hij dit ook uitstralen in alles wat hij doet. Dat zorgt voor een aangename, magische sfeer op je feest!


Kijk ook of hij voldoende professioneel te werk kan gaan. Wanneer een goochelaar niet professioneel genoeg is, kan dit zorgen voor ongeloofwaardigheid van zijn goocheltrucs en dat leidt tot teleurstelling bij je gasten. Dat wil je echt niet hebben!


Nu dat je weet waar je naar op zoek moet gaan, moet je enkel nog weten in welke goochelaar je al deze eigenschappen kan vinden. Er is goed nieuws, want als je op zoek bent naar een goede goochelaar in de buurt van Pijnacker-Nootdorp, dan is Alex Bujk ter beschikking!

Neem contact op met Alex

Alex Buijk heeft al deze eigenschappen en nog veel meer! Alex gaat namelijk ook te werk als energizer, lezer en spreker waardoor hij nog beter weet hoe hij de aandacht van je gasten moet trekken en vasthouden. Bovendien weet hij hoe hij je gasten kan voorzien van energie! Zodat iedereen laaiend enthousiast kan mee juichen!


Alex is een rondlopende goochelaar, maar ook een tafelgoochelaar. Hij voert dus zijn trucs uit terwijl hij tussen het publiek in loopt, maar ook aan tafel bij je gasten! Het hangt er allemaal van af wat je het liefst hebt! Alex staat ook altijd open om goochelwerk op maar aan te bieden, zodat je kan kiezen voor goocheltrucs die volledig bij je feest aansluiten.