Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk hij is de Goochelaar in Purmerend

Ontmoete Alex Buijk de Goochelaar in Purmerend. Hij maakt al zijn shows op maat daardoor altijd uniek en gepersonaliseerde entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Je kan niet al je gasten vermaken

Elk jaar vier je een groots feest. Het leven is een feestje en daarom sta je er elk jaar bij stil dat je weer een jaartje ouder wordt. Dit is een feest op zich, het is geen gegeven dat je elk jaar gezond en gelukkig blijft. Als het goed met je gaat ben je dankbaar en dit wil je graag delen met de mensen om je heen. 


Elk jaar groeit je gastenlijst. Als je het allemaal opschrijft begin je met de dertig belangrijkste mensen in je omgeving maar al snel groeit de lijst want die ene tante moet je ook maar uitnodigen van je vrouw. En de buren en kennissen waarmee je een keer per maand tennist hoor je ook uit te nodigen. Voor je het weet is je gastenlijst behoorlijk gegroeid en kijk je verbijsterend naar al die mensen die je gaat uitnodigen. Want hoe ga je deze nu allemaal vermaken? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Iedereen evenveel aandacht geven

Je vindt persoonlijk contact belangrijk, je maakt tijd vrij voor je vrienden en gaat regelmatig een hapje eten en drinken. Het is fijn om echt even met elkaar bij te praten en met de ander mee te denken. Je bent altijd geïnteresseerd in anderen en vind het fijn om bij te praten. Voor je eigen feest zie je hier een grote uitdaging. Als er meer dan honderd mensen rondlopen is het heel lastig om die allemaal evenveel aandacht te geven? 


Doe het niet allemaal alleen

Als je het belangrijk vindt om met iedereen bij te praten krijg je een drukke avond. Vooral als er meer dan honderd gasten komen op je feest. Het is niet mogelijk om iedereen evenveel aandacht te geven, tenminste niet als je het belangrijk vindt om zelf ook nog een leuke avond te beleven. In het verleden heb je het wel eens geprobeerd om met iedereen kort te praten. Maar dan heb je niet de volle aandacht, je luistert niet echt. Je bent alleen maar bezig om een lijst samen te stellen met wie je nog allemaal moet spreken. Je voelt je gestrest en geeft jezelf het gevoel dat je niet goed voor je gasten zorgt. Een vervelend gevoel, dit is niet nodig. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De juiste hulptroepen verzamelen

Met een grote gastenlijst kom je dan al snel tot de conclusie dat je het niet allemaal alleen moet doen. Vooral niet als je zelf ook nog een leuke avond wilt hebben. Ontspannen op je eigen feest is wel zo prettig. Kies er dan ook heel bewust voor om hulp in te schakelen.


Vraag iemand om je te helpen met de hapjes en de drankjes en schakel een entertainer in om je gasten te vermaken. Door de goochelaar in Purmerend uit te nodigen laat je het podium opvullen door een echte goochelaar. De goochelaar in Purmerend vindt het leuk om met een grote groep te werken en zorgt ervoor dat iedereen met plezier naar de voorstelling kijkt. Het is een betoverende voorstelling, er gebeuren de vreemdste dingen op het podium en het is geweldig om naar te kijken.

De garantie voor een leuk feest

Hou je van zekerheid? Wil je graag zeker weten dat je een geweldig feest organiseert? Dan moet je al snel tot de conclusie komen dat je het niet allemaal alleen moet doen. Door het allemaal alleen te doen geef je jezelf onnodig veel stress. Het is niet zo makkelijk om met een grote gastenlijst je aandacht te verdelen. Dit zal ervoor zorgen dat er sommige mensen minder aandacht krijgen dan anderen. Voorkom dit vervelende probleem door zoveel mogelijk hulp in te schakelen.


Als je zelf niet meer met de hapjes en de drankjes hoeft rond te lopen geef je jezelf een vrije avond. Dan kan je zelf bepalen waar je tijd en aandacht aan besteedt. Door ervoor te kiezen om een goochelaar in Purmerend in te schakelen vermaak je al je gasten zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Door deze hulptroepen organiseer je dus een geweldig feest en heb je zelf een vrije avond.

Ben je nog op zoek naar ondersteuning van je hulptroepen? Met de goochelaar in Purmerend weet je zeker dat je een geslaagd feest organiseert. Je gasten hebben het helemaal naar hun zin en jij geniet ook optimaal van je eigen avond. Dat is toch het belangrijkste wat er is? Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op.