Goochelaar Huren Alex Buijk

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Putten? Boek Alex Buijk.

Alleen het allerbeste entertainment is goed genoeg voor jouw gasten, boek deze Goochelaar in Putten. Alex Buijk zal ze vermaken en entertainen met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk top

Goochelaar

Goochelen in Putten is met een goochelaar als Alex Buijk een garantie voor succes. Ik ben namelijk een echte topgoochelaar en een verzekering voor een succesvolle show tijdens jouw feest of event. Ik zit al 10 jaar in het vaak en heb elke maand weer een aantal mooie boekingen door heel Nederland. Ik zit niet alleen in Nederland maar ook bij onder buren in het zuiden in Belgiƫ. Ik ben hierdoor vanaf Rotterdam tot Antwerpen en van Brussel tot Groningen te boeken voor een mooi dag vol magie.


Naast dat ik ook ook in het buitenland optreed kan ik ook mijn shows, maar ook andere door mij bedachte concepten in het Engels opvoeren. Hierdoor is het ook goed te verstaan en te volgend voor buitenlandse gasten of collega's op jouw feest. Ik ben als goochelaar in Putten ook goed te gebruiken ter vermaak voor een buitenlandse groep die hier als toerist op bezoek is en graag in de avond of in de ochtend een leuke afwisseling zoekt in hun programma in de vorm van een goochelshow.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Andere concepten

Natuurlijk ben ik als goochelaar in Putten en in de rest van Nederland van alle markten thuis. Ik geef buiten de traditionele goochelshows ook goochelworkshops voor jong en oud. Je leert hier zelf hoe een truc in elkaar zit en kan deze truc ook zelf opvoeren aan het einde van de workshop. Je wordt begeleid door mijzelf en ik kan eventueel ook een kleine show vooraf geven om er lekker in de komen in die magische stemming. Producten aanprijzen op beurzen of ergens anders? Geen probleem! Door middel van magie geef ik het een spectaculair tintje met de nodige glitter en glamour eromheen. Je klanten zullen smullen van de show en zeker willen weten wat je product is waardoor je verkoopcijfers door het dak zullen gaan. Een nieuw bedrijf gestart en wil je dat met een dag vol spektakel openen met al je nieuwe klanten en collega's erbij? Dan ben ik wederom als goochelaar in Putten de ideale keuze om dit letterlijk voor spetter en vuur voor je te verzorgen. Met vuurwerk en magie zal het een memorabele dag worden voor jouw en je nieuwe bedrijf.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor iedereen

Of het nou tijdens een verjaardag is van jezelf of je grootouders ik kan overal voor de juiste vermaak zorgen. Studentenfeesten, reĆ¼nies, bruiloften, jubileums of ter invulling van een animatieprogramma ik ben overal voor in. Voor een teambuildingsdag met je collega's kan ik ook goed dienen als bv. tafelgoochelaar tijdens een diner. Gemeentes en grote bedrijven hebben mij ook al ingehuurd voor een magische show met veel succes. Ben je een student en heb je wat te zeggen op school zoals bv. in de studentenraad? Raad dan eens aan bij jouw docent of directeur dat een goochelaar een leuke optie is om het schoolfeest in te luiden voordat de dj de speakers laat blazen. Of juist ter afsluiting van het schooljaar of ter opening van het nieuwe schooljaar kan ik op het schoolplein of juist in de kantine voor een mooie show zorgen zodat iedereen met een lach en verbaasde blik aan de zomervakantie of het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Contact opnemen met de beste goochelaar van het land

Het mag gezegd worden dat ik mijn publiek op de eerste plek heb staan en dat ik met mijn ervaring en professionaliteit een goede staat van dienst heb mogen opbouwen. Telkens ontvang ik weer de positieve recensies van mijn gasten in het publiek. Dit laat zien dat ik mijn werk goed doet en geeft mij ook weer de doorzetting om deze hobby die ik tot mijn baan heb mogen maken nog vele jaren zal uitoefenen. Van jongs af aan zit het goochelaarschap al in mijn bloed en dat stroomt nog even hard als toen. Wil je nu wat meer informatie over mijn werkzaamheden, dan staan er op mijn website bougemagic.nl een aantal leuke video's en foto's van mijn concepten. Wil je juist prijzen weten of een offerte aanvragen? Geef dan even een belletje of stuur een mailtje naar mij. Mijn contactgegevens zijn teven sop mijn website te vinden. Het is ook mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen om zo 1 op 1 duidelijk te bespreken wat er gedaan moet worden op jouw feest of event. Dit scheelt een hoop onnodige stress en geeft gelijk een duidelijk beeld voor jou en ik kan zo beter jouw specifiek wensen horen om ze zo goed mogelijk toe te passen in mijn show.