Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij een Goochelaar in Reimerswaal op jouw evenement?

Boek nu de goochelaar in Reimerswaal voor jou evenement tot een succes te maken. Reserveer nu topgoochelaar Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Optreden van een goochelaar.

Reimerswaal, als ik aan die gemeente denk, denk ik eerst aan heerlijke mosselen en oesters. Een goochelaar moet tenslotte ook aan zijn inwendige mens denken! Sowieso in Zeeland, maar in Yerseke in de gemeente


Reimerswaal ben je in het hart van het mossel- en oesterdomein. Natuurlijk rijd ik ook regelmatig door Reimerswaal voor de Westerscheldetunnel, maar ik kom het liefste om als goochelaar in Reimerswaal extra entertainment tijdens een feest te verzorgen.


Goochelworkshop

Teambuildings zijn heel vaak sportieve uitjes, of etentjes. Maar wil je een keer iets anders, denk dan eens aan een goochelworkshop. Ik kom als goochelaar naar Reimerswaal om jou en je collega’s de fijne kneepjes van het goochelen te leren.


Natuurlijk is dit niet alleen leuk voor teambuildings, ook voor vrijgezellenfeesten, of als activiteit met vrienden is dit heel geschikt.


Tijdens de workshop doe ik de trucs eerst voor en daarna leg ik ze stap voor stap uit. Dan is de beurt aan jullie! Samen kunnen jullie het oefenen en reken maar dat dat voor het nodige gelach zorgt!


Na afloop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelen past op elk feest

Wil je een feest organiseren dat net wat specialer moet worden dan anders? Voor bijvoorbeeld een bruiloft, een personeelsfeest, een diamanten huwelijk? Denk dan eens aan een tafelgoochelaar. Het fijne van tafelgoochelen is, is dat het niet beperkt is qua locatie, of doelgroepen. Het kan vrijwel overal en voor iedereen.


Het is een heel laagdrempelige vorm van goochelen en omdat ik als tafelgoochelaar me altijd kan focussen op kleine groepjes kan ik goed inspelen op het publiek. Het is dan ook ideaal als je een feest hebt met gasten van verschillende leeftijden en interesses. Met humor kan ik iedereen betrekken bij mijn trucs en zich laten verbazen.


Tijdens een etentje kan ik tussen de gangen door van tafel tot tafel lopen en overal wat snelle trucs opvoeren, maar denk ook eens aan een open dag waar je wat extra entertainment wilt toevoegen, of een vrijwilligersbijeenkomst die je wilt vieren.


Wat de reden ook is, ik kan voor extra vermaak zorgen als tafelgoochelaar. Door het losse ongedwongen karakter is het makkelijk toe te passen en als tafelgoochelaar stel ik bijna geen eisen aan de locatie. Het kan dus vrijwel overal!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een goochelaar voor bedrijven

Ik kom ook als goochelaar naar Reimerswaal voor bedrijven. Of je nu een evenement organiseert op een groot buitenterrein, of iemand zoekt om jouw open dag wat extra’s te geven, gewoon bij je bedrijf op locatie. Ik maak programma’s passend bij jouw wensen. Zo kan ik grote bedrijfsevenementen voor je openen. Ik heb veel ervaring als spreker voor bedrijven, of als Energizer om het publiek op te warmen voor jouw evenement.


Zoek je juist naar een originele manier om je nieuwe huisstijl, nieuwe product of nieuwe logo aan te kondigen? Hier kan ik als goochelaar natuurlijk een spectaculair programma voor maken. Zo heb ik onder andere een vuurwerkbord, maar er is nog veel meer mogelijk. 


Magie op de beurs

Vrijwel elke beurs kent periodes waar het heel stil is en dan opeens loopt het helemaal vol en heb je handen tekort.


Als goochelaar op de beurs kan ik dan voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Als het nog erg rustig is, trek ik de aandacht voor jouw bedrijf met trucs aangepast aan jouw bedrijf en producten. Is het juist erg druk op de beurs, dan zorg ik dat de wachtende mensen vermaakt worden. Zo kun jij je klanten rustig helpen en is de bereidheid om te blijven wachten groter.

Goochelen is maatwerk

Elk feest of evenement is speciaal en verdient een programma op maat. Daarom stel ik elk programma in overleg samen.

Laat me weten waar jij de focus op wilt leggen en ik zorg dat het in het programma verwerkt wordt. Of dat nu op je bedrijf of producten is, of op mensen die je in het zonnetje wilt zetten.


Wil je dat ik op verschillende manieren optreed op jouw feest? Ik kan natuurlijk centraal vanaf een podium het feest openen en later kleinschalig als tafelgoochelaar rondlopen of juist andersom met een grandioze afsluiting van het feest. Bespreek je wensen en dan maak ik een passend programma voor jouw feest.