Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek de beste Goochelaar in Renkum, reserveer Alex Buijk.

Boek nu Alex Buijk een ervaren Goochelaar in Renkum die jouw feest of evenement magisch zal maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk top

Goochelaar

Het leven biedt ons een aantal mooie gebeurtenissen. Je leert die bijzondere persoon kennen en je trouwt, of je krijgt kindjes of je koopt een nieuw huis of bent van plan om te verhuizen. In het leven zijn er veel mooie momenten, te veel om op te noemen. Veel van deze mooie momenten zijn te speciaal om zomaar aan ons voorbij te laten gaan. Deze momenten verdienen het om gevierd te worden en hoe kan je dat nu beter dan door het geven van een fantastisch feest? Wanneer je een feest geeft, dan kan niet enkel jij genieten van deze mooie gebeurtenis, maar ook al de mensen die je graag ziet. Want er is geen betere manier om je geluk te delen dan het geven van een feest!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Hoe zorg je voor een goed feest?

Plannen is geen eenvoudige taak, voornamelijk omdat je met zo veel rekening moet houden. Misschien zijn sommige locaties slecht bereikbaar voor een aantal van je gasten, misschien zijn er sommige gasten die vegetarisch of veganistisch zijn waardoor zij niet alles eten en ook vooral qua vermaak kunnen persoonlijke voorkeuren enorm verschillen.


Het is dus verstandig om bij het plannen van je feest rekening te houden met deze verschillen. Dit kan je natuurlijk maar in beperkte maten want ├ęcht met iedereen rekening houden kan je nooit of toch niet voor alles. Een van de belangrijkste keuzes die je zal maken, is de keuze voor entertainment. Omdat het entertainment zal bepalen hoe leuk de gasten je feestje vonden. Zelf al valt de locatie, het weer, het eten tegen, dan nog kan een goed entertainment de dag redden! 


Maar hoe vind je een goede vorm van entertainment en met wat kan je best rekening houden? Een goede vorm van entertainment zorgt ervoor dat elke gast evenveel entertaint wordt. Een goede entertainer weet dus om te gaan met elke soort leeftijd en sluit niemand buiten. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Toch is het niet zo, want zo'n soort entertainment kan een goochelaar je namelijk bieden!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Een goochelaar inhuren voor je feest is een goed idee!

Een goochelaar is zo'n vorm van entertainment die voor iedereen even aangenaam is. Tegenwoordig worden goochelaars niet enkel ingehuurd op kinderfeestjes, want er wordt meer en meer beseft dat een goochelaar plezier kan bieden aan iedereen. En daarom bedoel ik echt wel iedereen, zelfs die zuurpruim van een oom die je uitgenodigd hebt op je feest. Want zelfs de grootste zuurpruim kan enthousiast gemaakt worden door een goede goochelaar. Een goochelaar weet namelijk als geen ander entertainen hoe hij je gasten moet aanpakken en dit doet hij op een verassende en originele manier. 


Als je op zoek bent naar een goochelaar in de buurt van Renkum, dan is Alex Buijk een echte aanrader. Alex Buijk doet zijn werk met veel liefde en dat is iets wat je zeker niet onopgemerkt zal blijven. Dankzij zijn ervaring eet hij heel goed hoe hij de aandacht van je gasten moet trekken. Hij heeft namelijk al ervaring op verschillende soorten feesten opgedaan, maar staat nog steeds open om nieuwe dingen te proberen. Geen uitdaging is hem te groot!


Alex Buijk gaat steeds professioneel te werk en met oog voor detail. Hierdoor komen zijn goocheltrucs extreem geloofwaardig over en zelfs als je zou proberen zijn geheim te achterhalen, zou je dit niet lukken! Alex houdt ten alle tijden het mysterie erin. Bovendien zorgt Alex ervoor dat hij op de hoogte is van de nieuwste goocheltrucs, zodat zelfs al huur je hem voor verschillende opdrachten in, hij altijd zal blijven verassen. 

 Alex Buijk, je goochelaar in Renkum 

Daarbij komt dat Alex ook te werk gaat als lezer, spreker en energizer. Hij heeft niet enkel ervaring met het magisch entertainen van gasten, maar ook met het toespreken van een publiek. Ook met zijn woorden zal hij dus weten de aandacht van je gasten te trekken! Bovendien zorgt hij ervoor dat je gasten geen tijd zullen hebben om zich te vervelen en dat er op jouw feest een tevreden en energievolle sfeer zal heersen.

Alex gaat zowel te werk als rondlopende goochelaar dan als tafelgoochelaar. Het verschil is dat een tafelgoochelaar zijn spectaculaire goocheltrucs bij je genodigden aan tafel zal uitvoeren en een rondlopende goochelaar zal dit doen terwijl hij tussen je gasten rondloopt. Wil je liever iets anders? Geen probleem! Alex kan je ook goochelwerk op maat aanbieden, waardoor je zelf kunt kiezen voor een formule die het beste bij je feest past.