Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Reusel De Mierden voor jouw feest? Boek nu Alex Buijk.

 Boek een Goochelaar in Reusel De Mierden die jouw feest onvergetelijk maakt en je gasten zal vermaken. Reserveer nu topper Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar entertainment

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Reusel - De Mierden die jouw feestje wat kan opvrolijken? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Ik ben namelijk een goochelaar die werkt in Reusel - De Mierden en omgeving. Ik heb al heel wat feestjes opgevrolijkt, dus ik weet heel goed hoe ik dit moet doen. Dit gaat dus vast en zeker ook lukken bij jouw feestje. Klinkt dit jou goed in de oren, laat mij dan zo snel mogelijk weten wanneer jouw feestje gepland is en ik check mijn beschikbaarheid. Wie weet sta ik dan binnenkort op jouw feestje een van mijn geweldige goochelshow te doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor wie treed ik wel of niet op?

Eigenlijk treed ik voor iedereen op. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik meestal voor volwassenen optreed. Dit heeft een hele simpele reden, namelijk dat sommige trucs spannend zijn en kleinere kinderen vinden dat soms een beetje te spannend. Maar als jij een stoer kind hebt die mij op zijn kinderfeestje wilt laten komen, dan is dat uiteraard mogelijk. En natuurlijk hou ik rekening met de kinderen tijdens het samenstellen van mijn show. Bij volwassenen treed ik op, op allerlei soorten feestjes. Dit kunnen verjaardagen zijn, maar ook vrijgezellenfeestjes en bruiloften komen regelmatig voorbij.


Ook voor bedrijven

Ik ben niet alleen in te huren door particulieren, maar ook bedrijven kunnen mij inhuren. Dit kan voor een goochelshow zijn. Ik kan bijvoorbeeld langs komen op het personeelsfeest, de kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Maar ik ben ook in te huren als energizer of spreker. Al veel bedrijven hebben hiervan gebruik gemaakt. Ik kan bijvoorbeeld naar een congres of beurs komen. Er is heel veel mogelijk, dus als jij bij mij aangeeft wat jouw wensen zijn, dan laat ik jou zo snel mogelijk weten of ik daaraan kan voldoen en wie weet werken wij binnenkort dan wel samen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Show samenstellen

Als ik een goochelshow mag komen geven op jouw feest, dan zijn er een aantal punten waar ik graag antwoord op heb. Deze punten zijn: hoeveel gasten verwacht je, wat is de leeftijd van de gasten, waarom geef je dit feestje en heb je zelf nog wensen. Als ik antwoord op deze vragen heb gekregen, kan ik gaan bekijken wat voor show het beste bij jouw feestje past. Er zijn een aantal standaard shows die ik regelmatig opvoer. Dit zijn shows die voor elke leeftijd geschikt zijn. Vaak voer ik deze shows op voor een groot publiek. Als ik voor een kleinere groep optreed, stel ik graag een nieuw show samen. Ik stem deze volledig af op het publiek. Zoals hierboven al geschreven, houdt ik rekening met kleine kinderen. Als ik weet dat zij aanwezig zijn, zal ik de meest spannende trucs weglaten uit de show. Als er geen kinderen aanwezig zijn, zal ik deze juist toevoegen. Ik stel mijn show met veel zorg samen en stem de inhoud van mijn show af met jou. Als jij tevreden bent, ben ik dat ook.


Op het podium of juist niet

Als er een podium in de zaal aanwezig is, zal ik enkele trucs op het podium doen, maar als deze er niet is, is dat ook geen enkel probleem. Ik vind het juist fijn om direct contact te hebben met de gasten. Dus als er een podium is, zal ik daar ook maar af en toe op staan. Veel van mijn trucs zal ik uitvoeren terwijl ik tussen het publiek doorloop of bij de gasten aan tafel. Af en toe vraag ik assistentie aan een van jouw gasten. Je zult zien dat jouw gasten het erg leuk vinden dat ik zo dichtbij hen de trucs laat zien. Natuurlijk hopen zij dat zij iets kunnen ontdekken over de werking van de trucs, maar dat gebeurt natuurlijk niet. Veel gasten gaan na afloop van de show met elkaar in gesprek over mijn trucs. Als zij met elkaar praten, hopen zij alsnog te bedenken hoe een truc in elkaar steekt. 

De dag van de show

Als de grote dag van jouw feest en mijn show is aangebroken, heb jij het wellicht nog erg druk. De laatste puntjes moeten nog op de i gezet worden. Ik begrijp dit heel goed, dus ik laat jou met rust op deze dag. Ik bereid mezelf goed voor door onder andere de zaal te bekijken en daarna ga ik achter de schermen zitten om mezelf voor te bereiden. Jouw gasten zien mij dus niet voordat de show begint. Pas als de show begint zien zij mij op een leuke manier in de zaal verschijnen en dan neem ik hen volledig mee in mijn magische wereld.