Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een magische Goochelaar in Rheden, en ervaar de wereld van Magie

Maak nu kennis met Alex Buijk de Goochelaar in Rheden, hij kan jouw gasten op een unieke en leuke manier vermaken.  Jouw feest word niet snel vergeten!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk

De tijd gaat snel voorbij en al zeker wanneer je een feest plant. Je voelt je soms alsof je tijd tekort komt om alles in orde te brengen. Dat kan heel wat stress met zich meebrengen. Bij het plannen van een feest of evenement komt er veel bij kijken. Je moet niet enkel denken aan een goede locatie, versiering en kok, maar ook het soort entertainment dat je wil gaan voorzien. Want een feest zonder entertainment is een feest waar je gasten zich vroeg of laat op zullen vervelen en dat wil je toch helemaal niet?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat maakt entertainment tot een goed entertainment

Er zijn verschillende vormen van entertainment beschikbaar, je kan een zanger inhuren, een clown of zelfs een bingo avond organiseren. Veel van deze vormen van entertainment zijn vaak maar op één doelgroep gericht. Ze richtten zich dan enkel op kinderen of enkel op volwassenen. Op een feest of evenement vind je vaak een mix van verschillende leeftijden terug. Wanneer je dan kiest voor een entertainer die zich maar op één leeftijdscategorie focust, dan loop je het risico dat de rest van je gasten zich buitengesloten gaan voelen. Ze gaan zich dan vervelen en je feestje wordt een flop.


Goed entertainment is in staat om iedere leeftijd evenveel plezier te schenken. Zodat iedereen zich evenveel op jouw feest zal vermaken! Want daar heeft iedereen evenveel recht op! Bovendien zorg je op deze manier dat niemand je feest nog snel zal vergeten!


Een goed entertainment is niet enkel entertainment die ervoor zorgt dat iedereen tevreden is, maar ook entertainment die boeiend genoeg is zodat je gasten het na een tijdje niet beu worden. Weinige vormen van entertainment slagen erin om boeiend te blijven. Ze hebben dan voor enkele minuten de aandacht van je gasten om daarna de aandacht van je gasten te laten verslappen. Dat kan ook niet de bedoeling zijn!


Welk entertainment biedt dan die diversiteit én die spanning aan je gasten?

Het antwoord hierop is: bij een goochelaar! Want een goochelaar kan jou en je feest veel meer bieden dan je denkt!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De voordelen van een goochelaar op je feest 

Wanneer je kiest voor een goochelaar, een goede goochelaar dan kies je voor topvermaak. Vermaak die originaliteit en creativiteit op je feest brengt. Je gasten zullen versteld staan van de spectaculaire goocheltrucs die een goochelaar uit zijn mouw weet te schudden.


Hij grijpt de aandacht van je gasten en laat deze ook niet meer los! Elke goocheltruc is opnieuw verfrissend en spannend en als je er een goede goochelaar uitkiest dan lijkt het ook echt of hij magie kan verrichten! Je feest krijgt dus een magische twist, maar probeer zijn goocheltrucs niet te achterhalen want dat is gewoon weggesmeten tijd! Een goochelaar geeft zijn geheimen nooit prijs!

Ga voor Alex Buijk als je goochelaar in de buurt van Rheden 

Een goede keuze die je kan maken als je zoekt naar een goochelaar in Rheden is Alex Buijk. Alex Buijk is gepassioneerd door zijn job en voert elke opdracht met heel veel liefde uit en dat merk je ook! Deze sympathieke goochelaar heeft al jaren ervaring en bied je een onevenaarbare professionaliteit. Deze professionaliteit zorgt ervoor dat hij altijd geloofwaardig overkomt en dat hij op het einde van je feest iedereen in magie zal kunnen doen geloven! 


Alex zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste én leukste goocheltrucs zodat hij jou en je gasten kan blijven verassen, ook al huur je Alex voor de tiende keer in! Alex heeft ook al jarenlange ervaring als goochelaar waardoor hij goed weet hoe hij moet omgaan met jou en je gasten. De aandacht trekken en houden van je gasten wordt dan ook geen enkel probleem! Hij past zich goed aan, aan elk soort feest en elke leeftijdscategorie.


Maar er is meer! Want Alex Buijk werkt ook als spreker, lezer en energizer. Hij kan goed overweg met woorden en weet hoe hij een groot publiek moet toespreken. Bovendien zorgt hij ervoor dat je gasten vol enthousiasme en energie zullen zitten! Als je van plan bent om Alex Buijk in te huren, dan kan dit op twee verschillende manieren: je kan hem inhuren als tafelgoochelaar. Dan zal hij zijn goocheltrucs uitvoeren terwijl hij de gasten aan tafel vergezelt. Maar je kan hem ook inhuren als rondlopende goochelaar, dan voert hij zijn goocheltrucs uit terwijl hij rondloopt tussen je gasten. Alex Buijk staat ook meer dan open om je goochelwerk op maat aan te bieden. Zo kies je zelf wat er het beste past bij jouw feest!