Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk, Goochelaar in Rhenen

Geef jij een feest of open jij je zaak? Voor ieder feest of event kun je Alex Buijk bellen! Hij is DE Goochelaar in Rhenen die jouw feest tot een spektakel maakt.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magische dagen in Rhenen

Voor een goochelaar in Rhenen ben je bij Alex Buijk aan het juiste adres. Ik ben een echte topgoochelaar in hart en nieren die zich graag wilt onderscheiden van andere goochelaars en illusionisten door met mijn hoge staat van dienst te zorgen voor de beste shows. 


Wie is Alex Buijk? 


Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een goochelaar die zijn publiek op de eerste plek zet als het gaat om interactie en entertainment. Ik heb al meer dan tien jaar ervaring als goochelaar en ben al vanaf mijn jeugd bezig met deze prachtige hobby die ik gelukkig ook als beroep mag uitoefenen, waardoor er een kinderwens is uitgekomen. Ik ben naast goochelaar in Rhenen ook in te huren in de rest van Nederland en België. Doordat ik al een decennia in het vak zit en meer dan honderd optredens in een jaar mag uitvoeren heb ik een goede mensenkennis mogen opbouwen.. Zodat zelfs die knorrige oma of opa van je een blik vol verbazing weet uit te drukken zodra ik een papiertje laat verdwijnen en een bankbiljet voor laat terugkomen. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Bruiloft, verjaardag, reünie etc.

Ik ben in te huren als goochelaar in Rhenen voor een diverse aantal soort feesten, van bruiloften tot aan verjaardegen en van reünies tot aan geboortefeesten. Dit kan zowel ter invulling zijn van een receptie tijdens een bruiloft, maar ook met een verjaardag voor zowel kinderen als ouderen. Voor de teambuildingsuitjes voor bedrijven ben ik als goochelaar in Rhenen en Nederland ook de perfecte keus om als. Wil je gewoon even je baas of personeel op het krukje zetten dan is dat net zo leuk en gezellig als ik langskom voor een magische show op de werkvloer. 


Als reisorganisatie ken je mij ook ideaal inhuren om buitenlandse toeristen te vermaken en entertainen die in Nederland zijn ten tijde van een rondreis door het land. Dit is een leuke afwisseling na een dagje bezienswaardigheden bezoeken wat natuurlijk erg zwaar kan wezen. Ik ben daarom de juiste ontspanningsfactor die dan nodig is om lekker te ontspannen met een goochelshow. Wil de kids even de deur deze zomermaanden? Ik vul ook graag de animatie en kinderprogramma’s in, zodat je kinderen niet alleen buiten van het weer kunnen genieten, maar ook binnenshuis bij een show van mij die vol zit met verbazingwekkende trucs die de adam letterlijk wegnemen bij dit altijd enthousiaste en jonge publiek. 


Gaat het even iets minder met een dierbare? Geef mij als topentertainer dan even een belletje en ik maak die gene zijn dag weer een stukje vrolijker. Ik kom graag langs een verzorgingstehuis of ziekenhuis om een lach met een beetje verbazing op zijn of haar gezicht te toveren. Net een zware toetsweek achter de rug en zit je toevallig in de studentenraad? Dan kan je jouw directeur of mentor vragen om mij te gebruiken om de dansvloer alvast op te warmen voor de late uurtjes met een paar fantastische goocheltrucs. Dit kan ik zowel binnen als buiten het schoolgebouw opvoeren voor een groot publiek. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ik ben van alle markten thuis

Ik ben van meer markten thuis doordat ik nog een aantal andere leuke concepten heb die ik uitvoer buiten de standaard goochelshows, namelijk workshops, onthullingen en beurzen. Tijdens deze door mij begeleide workshops leer je hoe je zelf een goocheltruc opvoert. Ook krijgt iedereen hier een leuke goodybag mee naar huis zodat je nooit met lege handen weggaat. Het is ook daarom leuk voor zowel jonge als volwassene goochelliefhebbers. Het kan ook zijn dat je een mooie bedrijfslogo op spectaculaire wijze wilt onthullen voor je nieuwe personeelsleden. Dit kan ik op een fantastische wijze voor je regelen met vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Ook kan ik als goochelaar in Rhenen en in de rest van Nederland je producten die je wilt verkopen op een magische manier aanbieden op een beurs. Namelijk met behulp van mijn magische krachten zal je de hele dag mensen om jouw kraam hebben staan. Je bent namelijk de aantrekkelijkste stand in de zaal doordat ik mensen van ver zal lokken met mijn goochelshow vol trucs vanaf jouw stand.

Contact opnemen

Wil je wat meer informatie of wil je informeren naar de prijzen? Je kan dan makkelijk met de contactgegevens die op mijn website bougemagic.nl staan contact met mij opnemen. Ik sta je graag te woord en met behulp van een kennismakingsgesprek is het nog makkelijker om je met je specifieke wensen en voorkeuren te helpen.