Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Ridderkerk vol energie, passie en magie.

Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Ridderkerk die je gasten zal vermaken met de leukste trucs. Uniek spektakel op jouw feest!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Otmoet de goochelaar van Ridderkerk

Wie houdt er nou niet van goochelen? De magie van het goochelen is alom bekend, of het nou van televisie is of van uit een sprookje uit je kindertijd. Tegenwoordig het zelfs terug te zien in films zoals Now You See Me of programma’s als Mindfuck en Holland Got Talent. Hierdoor is dat duffe karaokeavondje of live muziekbandje wel een beetje passe geworden. Een goochelaar in Ridderkerk inhuren voor een avondje vol vermaak is de nieuwe trend. Hierom wil ik, Alex Buijk, allround goochelaar en illusionist mijzelf aanbieden om jou en je gasten een magische dag te bezorgen


Met meer dan 120 shows per jaar heb ik een volle agenda. Dit heeft geleid tot mijn enorme ervaring en de mogelijkheid elk persoon in het publiek in te schatten. Door dat ik gemiddeld een 9,5 half krijg als recensies van mijn gasten weet ik dat ik goed bezig ben met de juiste entertainment te verzorgen. Wat de gasten aan het einde van de show vinden is natuurlijk het belangrijkste zowel voor jou als hun en voor mij. Ik werk er altijd aan om mijzelf beter te maken en dit toe te passen in mijn shows. Ik streef naar een 100 procent klanttevredenheid en dat lukt aardig tot nu, waardoor dit vak mij ooit zal vervelen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Vol energie en plezier

    Doordat ik goed Engels spreek kan ik ook als vermaak dienen voor reisorganisaties die ons land bezoeken. Toeristen die vaak een rondreis door Nederland maken kunnen zo mij laten inhuren om een middag of avond een magische show te laten opvoeren. Doordat er bv. veel Chinese of Japanse toeristen in Nederland zijn, kan het een leuke afwisseling zijn na een paar dagen sightseeing in de grote steden. Indien niet iedereen Engels spreekt is het geen grote ramp, aangezien iedereen wel de taal van de magie spreekt en dit komt goed tot zijn recht tijdens mijn shows heb ik gemerkt tijdens eerdere optredens. 


    Ook voor de zomervakantie ben ik in te huren als goochelaar in Ridderkerk en omstreken ter invulling tijdens een animatieprogramma. Wanner de ouder even willen genieten van een vrijdag middag entertain ik je kinderen met de coolste en leukste magische trucjes. Indien je schooldirecteur of als leraar een idee zoekt op iets origineels te organiseren ter afscheid van bv. de laatstejaars of als leuke inleiding tot de zomervakantie of juist als inleiding van het nieuwe schooljaar. Dan ben ik perfect om dat in te vullen en te zorgen voor een spetterende show met veel interactie met de leerlingen. Dit kan zowel in de schoolkantine plaatsvinden, maar ook op het schoolplein aangezien de temperaturen dat meestal wel toelaten voor en na de zomervakantie. Lekker in de buitenlucht genieten van zo’n magische event is natuurlijk ook leuker, de leerlingen zitten immers al zo vaak in het schoolgebouw. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Feest voor iedereen

Doordat ik zowel voor jong en oud een leuk en spetterend optreden kan geven ben ik van alle markten thuis. Wordt je oma of opa binnenkort 75 of zelfs 80 jaar? Probeer ze een beetje magie te geven, het is immers weer is wat anders dan een brunch of een wandeling door het bos. Je kan natuurlijk ook 2 activiteiten in 1 doen door ze mee uit eten te nemen en mij tijdens het diner te laten optreden. Doordat ik dan als tafelgoochelaar de goocheltrucs onder iedereen zijn neus opvoer is het des te leuker om te zien hoe iedereen versteld staat van de taal van de magie. Nu kan ik als goochelaar in Ridderkerk ook mijn optredens opvoeren voor bv. een 50 jarige trouwdag van je ouders of een als je een groot aantal familieleden die ver weg wonen op visite krijgt tijdens een familie reünie.

Neem contact op met Alex

Ben je als bedrijf op zoek naar een manier op je personeel meer en beter met elkaar in verbinding te laten komen? Dan kan ik als goochelaar in Ridderkerk een uitkomst bieden voor een magische teambuildingsuitje. Niks schept een betere band dan een dagje lachen met je collega’s over hoe het nou mogelijk is dat ik een tafel kan laten zweven of je horloge kan doen verdwijnen. Je personeel zal vervolgens elk jaar weer uitkijken naar de volgende teamdag. Het klassieke kaarttruc waarbij ik je getrokken kaart kan raden blijft uniek en zeker erg populair op elk soort feest of evenement. Je collega’s zullen nooit meer opzien tegen dat jaarlijkse etentje wat zo telkens zo saai en duf was voorgaande jaren. Voor meer informatie of vragen over bv. prijzen neem dan contact met mij op via de contactgegevens die aangegeven staan op mijn website https://bougemagic.nl