Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Roosendaal die je niet wilt missen.

Reserveer nu deze goochelaar in Roosendaal als je een echt lokale show wil van deze Roosendaalse goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Roosendaal

Met een goochelaar in Roosendaal als mijzelf ben je verzekerd van een goede invulling van jouw feest of evenement. Als echte professional wil ik graag het beste in mijzelf naar boven halen voor elk soort publiek of het nou voor een handje vol mensen is of voor honderd man.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een korte uitleg over mij en mijn werk

Als eerst zal ik mij even voorstellen, mijn naam is Alex Buijk. Ik ben voor mijn beroep goochelaar. En niet zomaar een goochelaar, maar een echte topentertainer als het gaat om magie en illusie. Met mijn jarenlange ervaring als goochelaar in Roosendaal en daarbuiten heb ik een uitermate goede mensenkennis weten op te bouwen die er telkens weer voor zorgt dat ik een sterke interactie heb met het aanwezige publiek. Een show in België of in de Engelse taal is tevens geen enkel probleem voor mij. Dit zelfde geldt voor ochtendoptreden of op feestdagen. Bedrijfsfeestjes, bruiloften, reünies, schoolfeesten en natuurlijk verjaardagen. Al dit soort feesten komen wekelijkse heel het jaar door in mijn agenda voor. Ik mag van geluk spreken dat ik zo goede klantenkring heb weten op te bouwen die met de weken steeds groter worden. Het publiek ziet mij graag optreden en mijn magische kunstjes opvoeren. Dit is voor mij een soort verslaving geworden als het gaat om deze lijn aan te houden en mij steeds beter te profileren om de mooiste shows en andere concepten te geven aan mensen die dat willen zien of daar geïnteresseerd in zijn. 


Met tegen de 150 shows aan per jaar en grote klanten in de vorm van nationaal bekende bedrijven en gemeentes heb ik mijn hobby aardig weten op te bouwen tot een hedendaags groot succes. Doordat ik mijn hobby die ik als kleine jongen al met veel passie uitvoerde heb weten om te zetten naar mijn huidige baan op volwassen leeftijd, laat zien hoe gemotiveerd ik ben om iets moois neer te zetten. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor alles beschikbaar

Als goochelaar in Roosendaal ben ik in te huren voor een divers aantal soort concepten. Denk hierbij aan ter invulling voor kinderen in een animatieprogramma of voor toeristen tijdens een tour met een reisorganisatie in Nederland of België. Maar ook voor de manager kan ik het personeel uitstekend vermaken tijdens een bedrijfsfeest, diner of teambuildingsdagje. Dit kan natuurlijk ook andersom als je alleen je baas even wilt verwennen voor de goede werksfeer op de werkvloer. Studenten en docenten kunnen ook altijd bij mij terecht als goochelaar in Roosendaal voor een geweldige show van mijzelf op het schoolplein om het nieuwe schooljaar te starten of gewoon een leuke goochel workshop in de klas voor een wat kleinere groep. Twijfel dus niet langer als je iets anders dan anders zoekt voor jouw feest op school, werk of thuis. 


Onthullingen en Beurzen 

Vuurwerk en vlammen. Dat zijn de woorden die iedereen zich zal heugen als ik jouw nieuwe bedrijf laat dopen met een spectaculaire onthulling. Natuurlijk staat veiligheid voorop en daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. Ik zal er een mooie dag vol spektakel van maken voor jou, je personeel en natuurlijk toekomstige klanten die er een bezoekje zullen plegen. Om je verkoopcijfers te doen laten stijgen om een huishoudbeurs, gereedschapsbeurs of welke beurs dan ook. Dan ben ik als goochelaar in Roosendaal een rots in de branding om jou hiermee te helpen. Door de klassieke kaart en geldtrucjes lok ik een groot publiek in zaal bij andere stands weg richting die van jouw. Hier zal ik jouw product doen verdwijnen en verschijnen, wat gegarandeerd een wow-effect zal leveren bij het publiek. Iedereen die het zal aanschouwen zal willen weten wat jij verkoopt en dan ook automatische meer geïnteresseerd zijn. Je pakt groot uit en dat ziet de rest ook en dan zal dat het ook wel waard zijn. Wil je meer info over hoe ik dit aanpak of heb je juist specifieke wens en wil je het product dat je aan wilt bieden even bespreken? Geen probleem! Kijk hieronder even naar de mogelijkheden om contact op te nemen met mij. 

Contact

Voor meer vragen over prijzen of misschien wil je gewoon wat meer informatie, dan kan je terecht op mijn website voor de contactgegevens en ik sta je graag te woord met al je vragen. Een gesprek ter kennismaking voor een belangrijk feest of event is altijd welkom en ik kom graag langs om alle ins en outs te bespreken zodat jij je geen zorgen hoef te maken meer over mijn aandeel op het feest.