Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet deze leuke Goochelaar in Rotterdam

In de stad waar zoveel entertainment is zoek jij het allerbeste voor je gasten. Boek dan nu de beste Goochelaar in Rotterdam. Alex zal je gast entertainen op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in de havenstad

Rotterdam is de havenstad van Nederland en is tevens een van de grootste steden. Door de grote hoeveelheid mensen en nationaliteiten is een goochelaar in Rotterdam niet altijd even makkelijk te vinden. Bij deze bied ik mijzelf aan als goochelaar en topentertainer op jouw feest.


Mijn naam is Alex Buijk en ik ben eigenaar van https://bougemagic.nl. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en treed meer dan 120 keer per jaar op. Doordat mijn agenda wekelijks rijkelijk gevuld is met afspraken om mijn goochelkunsten te laten zien is mij het geluk gegevens dat ik nationaal enorm bekend bent geworden met mijn optredens. Goochelaar zijn is mijn leven en dat laat ik ook zeker merken op het podium tijdens jouw feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Veelzijdig en dus voor iedereen

    Mijn veelvuldige shows bieden diverse goocheltrucs zoals kaart- en verdwijntrucjes. Ook een leuk gokspelletje is mogelijk bij het raden waar het bankbiljet is. Zo hoef je tijdens een bezoek aan mijn show niet per se naar de casino te gaan! Het is ook mogelijk om een optreden van mij te combineren met een workshop. Tijdens een workshop die dan eventueel na een goochelshow wordt gehouden is een leuke manier om van dichtbij te zien hoe goochelen werkt. Zo leer je zelf een goocheltruc voor te bereiden die je op het eind zelf presenteert. Die winnaar hiervan kan een leuk bedrag van 100 euro winnen. Verder krijgt iedereen ook een magische goodybag met zich mee. Een ideale daginvulling tijdens een feest of event voor jong en oud.


    Heb je misschien een moeder is jarig is, of een zoon of dochter die afgestuurd is? Overweeg dan eens een goochel voor je feest. Door te kiezen voor iets anders dan anders zet je de trend voor toekomst in je familie en vriendenkring. Zowel voor jong en oud ben ik een ultiem vermaak in de vorm van magie. Tevens ben ik beschikbaar voor kinderen in de zomervakantie tijdens een animatieprogramma. Dit geldt ook voor buitenlandse toeristen die met een reisorganisatie Nederland bezoeken.


    Nu is de taal van magie voor iedereen te begrijpen, of je nu uit Frankrijk, Amerika, Rusland of China komt. Maar indien nodig verzorg ik mijn show ook in het Engels. Ik ben een graag geziende entertainer op feesten en evenementen waardoor ik het levende bewijs ben dat goochelen het live muziekbandje aan het overnemen is.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie op je feest

Ben je op zoek naar een andere vorm van entertainment om het weekend in te luiden in je horecabedrijf? Dan biedt ik, een goochelaar in Rotterdam en omstreken daar een leuke uitkomst in. Ik kan namelijk goed de vrijdag of zaterdagavond inluiden door middel van een paar leuke en vooral magische spelletjes met kaarten en bankbiljetten. De barkrukken zweven door de bar heen waardoor verbazing in het midden staat en magie centraal staat in de vooravond.


Liever wat anders tijdens de zondagsbrunch, dat kan natuurlijk ook. Als je met je familie lekker rustig wil brunchen op zondagochtend of middag kan ik een magische tintje aan de brunch geven. Goochelen hoef niet hectische en druk te zijn. Het werkt namelijk vooral ontspannen, iets wat belangrijk is tijdens een brunch.


Indien je als leerling van het VMBO, Havo, VWO of zelfs van het MBO en HBO een leuk feest gaat organiseren dan kan je naast een hapje en drankje met wat goede muziek ook gebruik van een extra vorm van entertainment. Entertainment in de vorm van een goochelaar in Rotterdam zoals mijzelf. Ik kan hierdoor een aantal geweldige trucs tonen en de leerlingen optimaal kennis laten maken met de wereld van magie. Scholen kunnen natuurlijk ook gebruik maken van mijn werkzaamheden, het is immers een leuke afwisseling van die dj die jaarlijks een plaatje komt draaien.


Of het nou is om de zomervakantie in te luiden of juist het nieuwe schooljaar in te luiden, voor al die speciale moment is een goochelaar passend in het totale plaatje. Zelf om het einde van een blok na de toetsweek is een ideaal moment om even je gedachte om 0 te zetten en dat kan goed met een hapje en een drankje terwijl je een goochelshow van een goochelaar in Rotterdam aanschouwt.

Wil jij contact opnemen  met Alex

Bespreek het dus snel je docenten, vrienden, familie of collega's en neem contact met mij op als je verzekerd wilt zijn van een spetterende show vol topentertainment. Als goochelaar in Rotterdam wil ik mijzelf onderscheiden door telkens een uitstekende performance neer te zetten. Twijfel dus niet als je vragen hebt of info wilt over de tarieven en geef me een belletje!